Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1st pokus 400wattz
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Vypada to pekne az na nejaky rizky....ale vse ukaze cas. Kazdopadne nevim co ma za smysl davat dva rezy do jednoho kvetinace..navic takovy pekny. To ihned oddel zvlast.nechalbych tam bud 9 max 12 kvetinacu....lampu bych dal kvuli nizke teplote jeste niz a urcite to zalij at si ta hlina pekne sedne k tomu rockwoolu. Jinak pekny.......predpokladam ze mas oznaceny ktery kytky jsou SH a ktery BG.....

Jaký si to uděláš, takový to máš.....
eXecutorův první skleník
eXecutorova první lampa
3rd IN - PP, BG, LP 150w
4th IN - 1 xPP, 3xBG, 150w
eXecutorův 5th neopunk 150w kybl in

Old Post 09-03-2006 v 22:16 PM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hastrman
Stálý Člen

Karma uživatele hastrman - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Jsou u sebe, protoze jsem nemel kvetinace a nevedel jsem ze jich bude vice. Oddelene to bude do vikendu.
Oznacene jsou . V nejhorsim pripade se koupi jeste jedna lampa

Old Post 09-03-2006 v 22:22 PM
hastrman je offline   Profil uživatele hastrman   Find more posts by hastrman   Foto galerie člena hastrman   Click here to Send hastrman a Private Message   Add hastrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hastrman
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Vlhkost je tam velice dobra 70% - 75%.

Old Post 10-03-2006 v 07:23 AM
hastrman je offline   Profil uživatele hastrman   Find more posts by hastrman   Foto galerie člena hastrman   Click here to Send hastrman a Private Message   Add hastrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmotrrr
Nový Člen

Karma uživatele Kmotrrr - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Já jedu na neizolovaný půdě,teplota je tam kolem 4st.,při svitu 600W teplota nejde přes 25st.(samo,že svítim v noci),přes tmu napojen teplozdušný ventilátor přes termostat ten je nastaven na 12st. od listopadu jsem nezapnul odtah(u stropu 2 pasivní odtahy),stačí cirkulační ventilátor do 20.dne12/12 cirkuluju přes pc větrák pak přidávám ten teplovzdušnej ventilator přepnutím na chladit,zkoušel jsem jim i tejden v noci netopit a nějaký velký změny jsem neviděl,tak asi tak

Old Post 10-03-2006 v 08:49 AM
Kmotrrr je offline   Profil uživatele Kmotrrr   Find more posts by Kmotrrr   Foto galerie člena Kmotrrr   Click here to Send Kmotrrr a Private Message   Add Kmotrrr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hastrman
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Dneska rano jsem to sel ,,zkontrolovat" a rekl bych, ze zatim je to vsechno v poradku. Teplota byla 15C, tak jsem lampu z 50cm sundal okamzite na 20cm, takze to MUSI byt lepsi.

puljec: po vikendu koupim a hnedka to tam dam, protoze hmyz je svinstvo, ze? ))

Old Post 10-03-2006 v 13:00 PM
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

len bacha na tu vysku lapmy od vrcholkou aby krasky nedosltali sok na plesinku
mas to pekne ten ofuk daj riadny nech se to tam hejba
a otah nehaj bezat non-stop budes mat uplny pokoj s plesnou aj pocas kvetu

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 10-03-2006 v 15:28 PM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hastrman
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

vecer se pojedu radeji na to podivat , ale melo by to byt ok.

Old Post 10-03-2006 v 15:49 PM
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Tak co, jak se to chytlo. Podej nějakou zprávu a taky fotky. Kolik tam je stupňů?

eXecutorův první skleník
eXecutorova první lampa
3rd IN - PP, BG, LP 150w

Old Post 12-03-2006 v 09:38 AM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hastrman
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Fotky budou po vikendu.
Stupnu mam 22-24C, vlhkost je tam velice zajimava. Kdyz tam dojdu je tam +-80% a kdyz odchazim tak +-35% .

Old Post 12-03-2006 v 10:05 AM
hastrman
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Dneska jsem byl nucen udelat mensi upgrade, skrinky po holky.

V noci bylo u nas -8C a to jsem se uplne lekl, jaka je zima. Mel jsem strach, aby to holkam neco neudelalo, kdyz lampa nesviti.

Lamapa sviti od 16:00 - 10:00. Pres den sice nejni takova zima, ale radeji jsem koupil primotom.
Koupil jsem ho v zastavarne za luxusnich 50kc, je to takoy ten, jak byva (byval) v koupelnach bytu. Tepelne telisko jedno. Zere to 800w, tak jsem to nastavil, aby to hralo od 10:00 - 10:30, 12:00 - 12:30 a 14:00 - 14:30. V 16:00 se uz rozne lampa a je to v pohode.

Vlhost me tam HABRUJE jak prase. Jednou kdyz tam jdu tak je 80, druhy den 35, mam si s tim delat hlavu ted?

//add: v neblizsi dobe dodam fotky, at se da taky na neco koukat a ne jen na pismena .

Old Post 13-03-2006 v 19:04 PM
executor
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

To voe to by me zajimalo co jsi to koupil za vál Musis to vyfotit a hodit to sem Nedovedu si predstavit tělísko za 50,- Základ je aby se řezům dařilo. V tomto stádiu vývoje jsou nejzranitelnější. Dneska v noci přituhne -15 C!!!!

eXecutorův první skleník
eXecutorova první lampa
3rd IN - PP, BG, LP 150w

Old Post 13-03-2006 v 19:50 PM
hastrman
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

To je kure*ska zima!!! Oni prezijou, maji tam teplicko a vse co potrebuji k rustu ).

Old Post 13-03-2006 v 19:58 PM
hastrman
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

O to jsem premyslel, ze bych nastavitl pres termostat, ze by se ventilator zapinal, ale ono to jde smerem dolu ten teply vzduh. Zkusil jsem to zapnout na 30min a vytopil jsem to o 20C !!!!!!
Teplota merena u kytek a nekde v rohu .

Old Post 13-03-2006 v 20:36 PM
hastrman
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

jj to vali na vrcholky, rovnomerne po celou plochu, kde mam rozlozeny kvetinace. Bude to v pohode, verim tomu. Kdyby ne, tak sedim ted u toho a steluju .

Old Post 13-03-2006 v 21:31 PM
executor
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Tak jak to vypadá??? Nějaký nový fotky???

eXecutorův první skleník
eXecutorova první lampa
3rd IN - PP, BG, LP 150w

Old Post 24-03-2006 v 14:44 PM
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Jak na to koukam ,tak si myslim ze to bude neco kvuli strasnejm vykyvam ty vlhkosti a teploty ..taky je mozny ze neco zije v hline...?
Strasne je to stresuje a oni nezvladaj.A zalit az bude puda 100%sucha(oprava, nechci teda radit blbost 90-75%) V pude mozna chybi dostek dusiku misto30%keramzitu si tam mel dat zizaly.Tento mix uz je hodne vyzkouseny

mozna pokud mate moznost tak bych to okamzite ten obvodovej prosto oblozil drevem nebo to proste dat do nejaky skrine a poradne udelat ventilacni system kde muzes mnohem lepe kontrolovat prostredi kde rostou.

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Naposledy upravil mrakoplas 27-03-2006 v 16:10 PM

Old Post 26-03-2006 v 21:25 PM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:44 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-04-2018 - 1.st COCO 400W - 35 odpovědí
08-04-2017 - 1st indoor 400W - 53 odpovědí
03-08-2015 - 1 pokus o hydro 400W - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás