Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vypada to pekne az na nejaky rizky....ale vse ukaze cas. Kazdopadne nevim co ma za smysl davat dva rezy do jednoho kvetinace..navic takovy pekny. To ihned oddel zvlast.nechalbych tam bud 9 max 12 kvetinacu....lampu bych dal kvuli nizke teplote jeste niz a urcite to zalij at si ta hlina pekne sedne k tomu rockwoolu. Jinak pekny.......predpokladam ze mas oznaceny ktery kytky jsou SH a ktery BG.....
Jsou u sebe, protoze jsem nemel kvetinace a nevedel jsem ze jich bude vice. Oddelene to bude do vikendu.
Oznacene jsou . V nejhorsim pripade se koupi jeste jedna lampa
Já jedu na neizolovaný půdě,teplota je tam kolem 4st.,při svitu 600W teplota nejde přes 25st.(samo,že svítim v noci),přes tmu napojen teplozdušný ventilátor přes termostat ten je nastaven na 12st. od listopadu jsem nezapnul odtah(u stropu 2 pasivní odtahy),stačí cirkulační ventilátor do 20.dne12/12 cirkuluju přes pc větrák pak přidávám ten teplovzdušnej ventilator přepnutím na chladit,zkoušel jsem jim i tejden v noci netopit a nějaký velký změny jsem neviděl,tak asi tak
Dneska rano jsem to sel ,,zkontrolovat" a rekl bych, ze zatim je to vsechno v poradku. Teplota byla 15C, tak jsem lampu z 50cm sundal okamzite na 20cm, takze to MUSI byt lepsi.
puljec: po vikendu koupim a hnedka to tam dam, protoze hmyz je svinstvo, ze? ))
len bacha na tu vysku lapmy od vrcholkou aby krasky nedosltali sok na plesinku
mas to pekne ten ofuk daj riadny nech se to tam hejba
a otah nehaj bezat non-stop budes mat uplny pokoj s plesnou aj pocas kvetu
Dneska jsem byl nucen udelat mensi upgrade, skrinky po holky.
V noci bylo u nas -8C a to jsem se uplne lekl, jaka je zima. Mel jsem strach, aby to holkam neco neudelalo, kdyz lampa nesviti.
Lamapa sviti od 16:00 - 10:00. Pres den sice nejni takova zima, ale radeji jsem koupil primotom.
Koupil jsem ho v zastavarne za luxusnich 50kc, je to takoy ten, jak byva (byval) v koupelnach bytu. Tepelne telisko jedno. Zere to 800w, tak jsem to nastavil, aby to hralo od 10:00 - 10:30, 12:00 - 12:30 a 14:00 - 14:30. V 16:00 se uz rozne lampa a je to v pohode.
Vlhost me tam HABRUJE jak prase. Jednou kdyz tam jdu tak je 80, druhy den 35, mam si s tim delat hlavu ted?
//add: v neblizsi dobe dodam fotky, at se da taky na neco koukat a ne jen na pismena .
To voe to by me zajimalo co jsi to koupil za vál Musis to vyfotit a hodit to sem Nedovedu si predstavit tělísko za 50,- Základ je aby se řezům dařilo. V tomto stádiu vývoje jsou nejzranitelnější. Dneska v noci přituhne -15 C!!!!
O to jsem premyslel, ze bych nastavitl pres termostat, ze by se ventilator zapinal, ale ono to jde smerem dolu ten teply vzduh. Zkusil jsem to zapnout na 30min a vytopil jsem to o 20C !!!!!!
Teplota merena u kytek a nekde v rohu .
jj to vali na vrcholky, rovnomerne po celou plochu, kde mam rozlozeny kvetinace. Bude to v pohode, verim tomu. Kdyby ne, tak sedim ted u toho a steluju .
Jak na to koukam ,tak si myslim ze to bude neco kvuli strasnejm vykyvam ty vlhkosti a teploty ..taky je mozny ze neco zije v hline...?
Strasne je to stresuje a oni nezvladaj.A zalit az bude puda 100%sucha(oprava, nechci teda radit blbost 90-75%) V pude mozna chybi dostek dusiku misto30%keramzitu si tam mel dat zizaly.Tento mix uz je hodne vyzkouseny
mozna pokud mate moznost tak bych to okamzite ten obvodovej prosto oblozil drevem nebo to proste dat do nejaky skrine a poradne udelat ventilacni system kde muzes mnohem lepe kontrolovat prostredi kde rostou.