Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
okej, díky za linky, písnu jim, sem zvedav, kdy bude "on stock" Taky sem slyšel, že Orange bud je dobrej model jak na pestovani, tak i huleni, co si myslite?
jj, kočičí chc*nky jsem nemyslel..... třeba jako citral skunk.. vůně se blbě popisuje slovy..... jj, už se dívám ze orange bud je ze skunku no.1, ale vůně mi přišla jiná.....
Jestli se ti zamlouvá vůně Tropického ovoce, tak jedině Cinderellu99 (C99), zrovna ji mám ve skříni a fakt to voní jako tropický ovoce, už se těšim na chuť........
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Původní příspěvek od Average user Netřeba dlouho přemýšlet nad odpovědí - je to jednoznačně Papaya (Mango).
No,papaya fakt krásne ovocne voní,ale čo sa týka intenzity,aspoň u mňa je to misty.Keď chcem niekomu donisť,tak to zatavím do toho celofánu od cíg,potom do sáčku a aj tak to razí ako sviňa .Keď som ju vybral vonku na akcoške,tak sa toho týpci normálne báli si dať viac,lebo to tak silno voňalo.A to bola pestovaná pod 70W
pildo: Z Misty problém s koordinací?? Nezdá se mi až tak silná, aspoň pokaždé, když sem ji kouřil mi přišla jako průměr (i z různých pěstitelských stylů)..
hmm ono to bolo mozo preto ze bola asi dlhsie na kvete ako mala. bola to mala rastlinka, pod 20w usporkou. vynos nic moc, ale fakt som mal problemy vstat. kamosi sa na mne poriadne smiali
Imho je Misty super po každej stránke(vôňa,chuť,stav...),ale samozrejme som už hulil silnejšie genetiky(aj keď neviem aké ),ale čo sa týka vône...fakt smraďoch,ale príjemný
btw,na to že je od Nirvany....čo na tú seedbanku každý nadáva(teda skoro každý )
Pildo,takže oplatí sa ju nechať prezrieť?Koľko si ju mal na kvete?