Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2kotlis: Když si zapálím žraloka tak pokud to sním nějak nehrotím tak nějaký známky ůnavy moc o něm nepociťuju (leda že je 5 ráno a už toho bylo MOC ) takže v klídku, zatímco pokud je to nějaký vyloženě šé zelí (to je ee) tka mě připadá že mě spíš hodí do kopru než aby mě zhulilo, proto radši pálim ověčený zelí.. (jak říká kámoš, pokud to má jméno, sem s tím )
praxer: no to je možná ono,páč sem videl nekde jak oni obírají kytku este jak je v kvetinaci a hazou to do pytle od susicky na ovoce, takové ty křížaly z toho lezou no a pak to rozeserou a hulí...no jó,ty wéé,už to mám..next harvest to budu delat po afroamericku,hehe
wad:myslím že ty kvylity šly hodně nahoru i u zelí co bylo kdysi šit..ruzné hnoje používá skoro každý, takže ono už to vlastně není příroda ale chemie..už skoro nehulíš,prakticky fetuješ.ale zase třeba jaké potraviny nejsou dneska stříkané těmadle sračkama,že??
Mate tu Ameriku pekne pod palcem.
Jinak dodam:
Regs, shwag (regular/ dalo by se prirovnat slame): Vetsinou Jamaica(spis hnedo cervene, protoze to susej na hromadach ktere se otacej vydlema, jako slamu, a slunce vyzari zelen chlorofylovou) nebo Mexico (Spise zelene) ale i jina Jizni Amerika (obcas), tak nebo tak pulku s toho vetsinou je, presne jak receno, stonky a seminka, Je to pressovani kvuli dovozu. Jinak ale Jamaica byla vetsinou nejlepsi, dokud se nebyevily->
Na ulici gram klidne za 10$ (akorat na blunta), od znamejch 3.5 g tak za 20$, a urcite min stonku a semen.
Mids,(medium/ dalo by se srovnat dobre vypestovane a ususene venkovce): vyskytlo se v mestech tak pred par letma, ale venkovane urcite uz pestujou hulo teto skupiny od kdovi, zelene palicky z tak 1-3 seminkama na gram. Neco prichazi z venkova neco z od chtrejsich Mexicanu co maj radi vysi ceny za stejnou vahu (logicky kvuli pasovani).
30 - 40 $ za 3.5g
A pak samozrejme:
Skunk, Cryp, Shizznit, Chronic, Cryptonic, Kind Bud, A spostu jinejch podle kraji. (PROSTE SKUNK): Tak jednou do mesice je na uroven Ceska, jinak proste neni American co mi nerekl ze huleni je tu tak dva krat tak silne jako ve statech, a to jsou urodily hulici. Cenova relace 50 $ za "eighth"="3.5 g" 20 $ za g, a 350 $ za" Ounce" = "28 g" (technicky ounce je 28.5, ale na to kazdej s**e), a "pound/ lb." stoji od 3.800$ - 4.400$ ale to pozdni jenom kdys je to skunk "skoro" tak dobrej jako Ceske modeli. Samozrejme smela existujou neuveritelne, ale tohle jsou prumerne celo narodni ceny ktere se moc nemenej/ alespon ne za posledich 7 let.
Jenom bohate jsi balej blunty z skunku, anebo na oslavi, a bez flitru.
A nevadi jim to , naopak muzou bejt uplne na mar a jeste jsi ubalit dalsiho, z filtrem je to o hodne tesi. Kazdej jsme asi nejakej.
Jinak ja hulim porad (teda pokud nespim/ stydim se za presnej pocet), a uz jsem z toho jsem pekne blba, ale asi jeste ne dost aby jsem prestala, Protoze jsem holka tak budu muset prestat a pak omezit pozdeji v zivote tak to moc neresim. Hlavne doktory (psycho) mi stvou pres tri druhy prasku uz peknejch par let. Konecne jsem pres leto prestala brat posledni z nich (takove veci se musej pomalu a pres cas), a ted uz jenom hulim. Jsem to ja a priroda a ne nejakej syntetickej oblbovak.
Jeste jenom dodam ze od leta take nemam ani jeden vykyv jako jsem myvala kdys jsem ti prasky brala coz dodava pravdu teorii ze prasky jenom lecej zavislost a vedlejsi ucinky jinejch prasku. Vlastne ze me Psychologie udelala blazna, aby me mohli lecit. Ale to nevadi, protoze ja jsem ji od te doby skoro vystudovala ( a konecne se muzu vratit do oblasti biochem), a tema studiema jsem prisla na vlastni nazor, ze az na par jedincu co chtej opravdu lecit, tak vetsinu psychologu jsou vic zakomplexovani nez ostatni lide (hlavne z pocatku skolstvi), ale proto tomu vsemu tak dobre rozumej.
u4eea:jou jou, dáma nám natřela!!!!
krááásně, hele tys v te americe asi byla,co??pověz ještrě něco, nakou historku nebo tak..v hlavní roli zkuření negři,to bych si přál..jo a je pravda že po večerech na každém rohu stojí klučina s crackem a tak??ty jo chtel bych to zazit aspon na tyden!!!
no s tou tolerancí to není až tak žhavé. spíš bych se přihláněl k názoru, že se v tom stavu už člověk lépe orientuje. možná tam slabá tolerance je, ale rozhodně se to nedá přirovnat k alkoholu
engaren:myslim že je to tak..vidíš začínající huliče jak je zboří jedno sklo a dělají neskutečné píčoviny..i když my třeba po brku občas taky děláme píčoviny..snažíme se s kámošem repovat a jako texty v klidu, beat od premiera,že to pujde samo a tak sme zašli na brčko..tak se stehujem ke kompu,pouštíme beat a jedem..asi po patem řadku sem se přistih, že mi sice slova trefujou skvěle do rytmu ale vůbec nedávají smysl..prostě se mi to asi nak nechtelo cist a tak sem podvedome freestyloval ale vlastně nefreestyloval.no to je fuk.
kazdopadne dalsi vec co na americe a jejich obyvatelich nechapu je schopnost se nahulený plnohodnotně věnovat práci, všemu,repovat snad ještě líp než zastřízliva..a tím získávat v tom daném oboru větší jistotu..jooo zkušenosti vládnou......
Mno....já hulim vždycky většinou do pohody, prostě tak ňák ať jako vim, co se kolem mě eště děje, ale je pravda,že někdy to úplně nevychytám, ale ani těmhle "přehnanějším" stávkům se nebráním jo a občas se taky stane, že kámoši hulí dál a já sem fakt rozhodnutej, že už si nedám, ale jakmile to dojde ke mě, tak jen pokorně a mlčky dávám dalšího prda...hold nemám to srdce odmítnout, no
treba to menit ja napr. ked dlhsie hulim ten samy model telo si na to zvykne
teda suhlasim s highmat-om ale ked do toho zarezem nieco ine tak s deje co sa ma a stav si v tom clovek najde aky potrebuje
ja hulim moc. kdyz palite jeden model delsi dobu, tak potom min skuřuje, to je urcite pravda. ale zkuste si dat z toho samyho modelu bong a da to uplne jinak... nechapu proc ale je to tak
Zdarec no mi spiš někdy připada že jak si dam mín tak sem skuřenej víc Ikdyš často jedu hafo co jde ale pak to jsou už vic takové ty duchovní stavy člověk není už tak heppy ale sem s toho tak trochu odjebaný bere spaní zasekavam se atd. Ale kdyš dam tak 2prdy tak negdy nejde ani hubu zavřit jak sem hychlamaný ale hulim rači tak vždycky trochu s přestavkama op den... ne každy den aby si na to tělo moc nezvykalo a vždy moh byt skuřený jaxsvina!!!!