Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, na překlady není vůbec čas.. takže se všem omlouvám, ale skenuju ten high times - strain guide, a pokud chcete tak bych ho mohl uvolnit takhle na groweru. Takže jak ? bude zájem (zatím se ozval jen Čepra)
zdarek,kdyby nekdo mel zajem o nejake geny od subcoolu,tak tady je odkazek,kde se daji za relativne rozumny peniz vydrazit (oproti jinym seeds disributorum).Maji v nabidce i dannyho boye,obcas se objevi i krizenec deep chunku od bodhiseeds. http://www.breedbay.co.uk/auction/index.php
edit-for wad-hod si to do prispevku subcool,ja to pak smazu
Naposledy upravil františekzeleny 17-11-2007 v 11:53 AM
Zdarec...A Ministry of Cannabis nejedou dobrý odrůdy? že se o nich nikdy nikdo nezminuje? já od nich jedu bílou vdovu tak jsem zvědavý co mi z toho vyroste...
Původní příspěvek od TopsyKreets Zdarec...A Ministry of Cannabis nejedou dobrý odrůdy? že se o nich nikdy nikdo nezminuje? já od nich jedu bílou vdovu tak jsem zvědavý co mi z toho vyroste...
Nazdárek TopsyKreets
S M.O.C mám zkušenosti jen s jejich autoflower odrůdou Little Devil(viz. podpis), teď již májí novou revizi Devilmatic (jinak zde jsou kluci co pětují Angelmatic http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=43 ). Jinak sem nic moc o nich také nenašel, podle jejich webu a nabídky mají pár klonů různých značek...,ale i svoje výpěstky, za ten rok co jsem u nich kupoval Devila se jim nabídka rozšíříla... a já sem byl spokojen, jak s dodávkou(i když i tam byly problémy, ale za to mohla pošta..), tak kvalita i výnosnost byla úžasná, viz. můj podpis.
Zdravím
Nevím kam jinam to dát...
Zajímají mě vaše zkušenosti s těmato bankama:Super Strains
Bomb seeds
Big budha seeds
World of seeds
Spliff seeds
Mají celkem zajímavý modely na out tak by mě zajímalo jak sou na tom??
O těchhle bankách sem tady nic nenašel tak se ptám tady.Potom to klidně smažte.
Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
tak já mám dost neblahé zkušenosti s bankou World of Seeds a rád bych se o ně podělil aby se někdo nespálil jako já..nakoupil jsem od nich cca 8 odrůd za víc jak 7000 kč a s radostí je pěstil ve skleníku s tím že byly fakt vitální feminizované a zdály se i stabilní s tím že jsem sklidil a ouha při prvním zakouření jsem to ještě dával za vinu špatné volbě kytky ale nakonec jsem zjistil že jsem celou dobu pěstoval seno které se nedá hulit páč nemá žádný THC nebo jen minimum..pro doplnění info na balení semen je černou fixou přeškrtnut obsah THC a CBD a to ptám se sám sebe z jakého důvodu..ví snad banka že prodává sračky a pod fixou přitom slibuje až 20 % thc??? Rozhodně Rozhodně!! bych už nikdy nekoupil ani zrno od této banky od které jsem toho zkusil tolik že mě to bude do smrti mrzet..
to je docela pruser jestli to posilaji ven, kazdopadne bych jim napsal a vzal si z toho ponauceni pro priste... jenom jsi blazen ze jsi hned napoprvy jim poslal 7000 bez zkusenosti s tou seedbankou....