Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » svitit 24 hodin?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

karel: jak píše killsmoker, přijde mi to jako blbost. kytí potřebuje tmu a odpočinek, je to normální organismus. takže 23/1 nebo dokonce 24/0 je fakticky blbost, sorry

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 03-12-2003 v 14:14 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karël Bezbarel
Stálý Člen

Karma uživatele Karël Bezbarel - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Hmm neřikám že je to pravda ale že sem to slyšel. Mně to taky přijde divný.

ZEJTRA SKLIZIM!!!

Old Post 09-12-2003 v 20:28 PM
Karël Bezbarel je offline   Profil uživatele Karël Bezbarel   Find more posts by Karël Bezbarel   Foto galerie člena Karël Bezbarel   Click here to Send Karël Bezbarel a Private Message   Add Karël Bezbarel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hi-chu
Stálý Člen

Karma uživatele hi-chu - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

urcite svitit 24/0 jde - u me to funguje tak ze sice roste podivne pomalu (2-3x pomaleji) ale pekne huste, takze dam rizek na 1-2 mesice na 24/0 growlux a pak na kvet
vetsinou pak uz ani nepotrebuji zastipovat jen vhodne zformuji korunu any pekne ukazala lampe "poupatka"

Old Post 16-12-2003 v 20:59 PM
hi-chu je offline   Profil uživatele hi-chu   Find more posts by hi-chu   Foto galerie člena hi-chu   Click here to Send hi-chu a Private Message   Add hi-chu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flipmode
Stálý Člen

Karma uživatele Flipmode - 82% PěstitelskáKarma uživatele Flipmode - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Nesvitit 24 hodin, muj nazor. Kytky si musi odpocinout a trosku se i zchladit - a nemohou porad tvorit O2. 18/6 je pro ne prirozenejsi. Cetl jsem, ze neni spatny kdyz se blizi prepnuti 12/12 postupne zkracovat - napr. 18/6 - 17/7 - 16/8 a potom prepnout na 12/12. Ale nemam vyzkouseny...

Kazdopadne mam velmi negativni zkusenost s prepnutim v kvetu na nepretrzite svetlo po dobu napr. 2-3 dnu. Ze samic se mi stali hermafroditi a vytvorilo se mi (nastesti ne prilis moc a pouze ve spodnich patrech) par semen...

Keep on growing, Mike

Old Post 17-12-2003 v 13:04 PM
Flipmode je offline   Profil uživatele Flipmode   Find more posts by Flipmode   Foto galerie člena Flipmode   Click here to Send Flipmode a Private Message   Add Flipmode to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hi-chu
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

prepnuti z 12/12 na 18/6
vim ze to obcas nekdo pouziva pro dojeti spodnich pater, ale co stane pokud prepnu z5 na 18/6 s palicema? dochazi k nake degradaci THC, poklesu obsahu ci ucinnosti?
muzu si tim nejak uskodit - kdy a jak?
muzu si tim nejak pomoci - kdy a jak?

Old Post 19-12-2003 v 22:02 PM
hi-chu je offline   Profil uživatele hi-chu   Find more posts by hi-chu   Foto galerie člena hi-chu   Click here to Send hi-chu a Private Message   Add hi-chu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hi-chu
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

rozumej - pokud prepnu bez ocesani hlavnich palic z5 na 18/6

+ jak to mam udelat pokud bych chtel takto dodatecne podporit spodky?

Old Post 19-12-2003 v 22:04 PM
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

to indoor:predstav si, ze by si v robote makal 24h denne, bez spanku.Bolo by to blbe, ze? Aj rastlina si potrebuje oddychnut. Slachtitelia toho vela naslachtili, ale zmenit prirodzeny ciklus striedania svetla a tmy nedokaze asi nik

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 20-12-2003 v 08:54 AM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AgeOf
Stálý Člen

Karma uživatele AgeOf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

mno ja to skusam asi takto.Dal som rastlinku 2dnovu pod lampu 20w silnejsiu este nemam.Necham ju tam asi 5dny na 24hod.Potom by mi mala dojst 150W tak ju fiknem tam.Necham narast na 20cm.Prepnem na 12/12 a necham 2tyzdne dokvitnut a pozbieram....Uviodim co sa s tim porisi.Inac ked budem mat tu 150w prepinma na 18/6

Old Post 22-12-2003 v 10:34 AM
AgeOf je offline   Profil uživatele AgeOf   Find more posts by AgeOf   Foto galerie člena AgeOf   Click here to Send AgeOf a Private Message   Add AgeOf to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AgeOf! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ewan
Nový Člen

Karma uživatele ewan - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Zkousel jsem 24/0, ale jenom prvni dva tejdny. Kytim to rozhodne neprospivalo- rostly pomalejs a pri zastrihavani se jim nechtelo vetvit. Tak jsem jim musel prepnout na klasickejch 18/6. Jeste asi tejden se z toho vzpamatovavaly, ale celkove si myslim, ze kdybych jim nesajnil tou zasranou 24/0, byly by na tom od zacatku lip. Takze se primlouvam za kyti- prirozenejch 18/6 nestresuje

Old Post 01-01-2004 v 12:08 PM
ewan je offline   Profil uživatele ewan   Find more posts by ewan   Foto galerie člena ewan   Click here to Send ewan a Private Message   Add ewan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
killlsmoker
Stálý Člen

Karma uživatele killlsmoker - 72% PěstitelskáKarma uživatele killlsmoker - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

18/6 je osvedcena metoda. Ja jsem dneska po mesici prepnul z 18/6 na 12/12. Kytky maji ted asi 20 cmm..... akorat nevim za jak dlouho si na prepnuti kytka zvykne a zacne paldovat.

killlsmoker

Old Post 05-01-2004 v 09:28 AM
killlsmoker je offline   Profil uživatele killlsmoker   Find more posts by killlsmoker   Foto galerie člena killlsmoker   Click here to Send killlsmoker a Private Message   Add killlsmoker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele killlsmoker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
killlsmoker
Stálý Člen

Karma uživatele killlsmoker - 72% PěstitelskáKarma uživatele killlsmoker - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

BohouR: hehe mas dobre prirovnani

killlsmoker

Old Post 05-01-2004 v 09:35 AM
killlsmoker je offline   Profil uživatele killlsmoker   Find more posts by killlsmoker   Foto galerie člena killlsmoker   Click here to Send killlsmoker a Private Message   Add killlsmoker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele killlsmoker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wasmasoon
Stálý Člen

Karma uživatele Wasmasoon - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

myslim, ze je to zbytecny, navic vetsi podil samcu, pokud svitis dyl jak 18hodin a kytky potrebujou taky odpocivat.

Old Post 05-01-2004 v 10:44 AM
Wasmasoon je offline   Profil uživatele Wasmasoon   Find more posts by Wasmasoon   Foto galerie člena Wasmasoon   Click here to Send Wasmasoon a Private Message   Add Wasmasoon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

to sufan: dost pochybuju o tom, že co jsi napsal, je pravda. Mám naprosto opačný zkušenosti a to vlastní. Když budeš svítit na kytku 24/0, tak Ti prostě nevyqete ani kdyby ses pos*al. Jo a ten kaktus, je taky kravina, já ho jel asi rok 24/0 i když ne pod 600W a byl mnohem drobnější a takovej chcíplejší než jeho stejně starý bráchové, který jsem měl u wokna a dopřával jim noční odpočinek. I na matky svítim 24/0, rostou pomalinku, neqetou a dlouuuuuuuuho vydržej. Jakmile ale vezmu už starší matku a nechám ji dozrát na sklizeň (18/6 už začne qíst a růst jak zběsilá , 12/12 větví a qete jako kráva) je vidět, jak prosperuje. Takže, když dáš kytce trochu dáchnout (nejen kytce),tak bude růst mnohem rychlejc a líp než 24/0.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 05-01-2004 v 14:00 PM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hi-chu
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

nevite nahodou nekdo jak ucinne zabranit kytce ve vykveteni aniz bych ji nejak ublizil? nak jinak nez kratkou noci!!
odesla mi totiz matkarna a taxem dal rizecky pod lampu a na noc k oknu aby brzo rano zacaly chytat svetlo - ale to neni ono
co mohu udelat aby kyti pod 12/12 nezacala hned kvest ?

Old Post 09-01-2004 v 15:48 PM
galen
Stálý Člen

Karma uživatele galen - 55% PěstitelskáKarma uživatele galen - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Moje zkušenost je taková že kyti to moc neprospívá, prostě už to stejně víc nedává a jak si nemůže "chudinka" odpočinout, tak jí rostou divně listy apod. ... tak trochu prostě mutuje ... ale aspoň je pak na co koukat, každá kytka originál Komu to stojí za Ty money ....

Old Post 09-01-2004 v 16:14 PM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Karma uživatele galen - 55% PěstitelskáKarma uživatele galen - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

to hi-chu: to se Ti asi nepovede, každopádně kyti hodně vyroste i ve fázi květu ... takže by to zase neměl bejt takovej problém, ale to by asi člověk musel vědít víc ... každop. se dá pak znova vrátit do růstu, max. si o pár dní prodloužíš celou proceduru zisku THC ...

Old Post 09-01-2004 v 16:17 PM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás