Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarek chlape!
Příštím rokem hodlám rozjet něco podobného. Rozměry vsh 60*35*16 a určitě tam šoupnu 70W sodík. Po usporkama to nemá cenu, taky bys tam měl hodit nakou 50W či 70W Ale jinak to zatím vypadá dost dobře!
Dik, za K. S tým sodíkom to nejak časom vyriešim, ale až po tejto úrode.
A skrinku si zatiaľ nemožem dovoliť väčšiu lebo ju musím mať schovatú pred rodičmi. Takto je schovatá.
Původní příspěvek od puáč mam na vás dotaz....dříve už jsem pěstoval ale ve sklepě takže přecházím k minimu -- musím
moje skřín bude V.š.H....80*110*30cm..
chci do toho použít 400w sodík....nebude to moc na takový rozměr.....?
Možno by to šlo,ale do vetrákov by si asi musel dať majetok
Kvalitné a silné vetráky,cooltube samozrejmosť.Ak ju máš,tak to skús.Ale na nejakých 2,5 square foot mi to príde dosť predimenzované.
to puáč :
myslim si ze 400 je moc silne a minimalni wzdalenost od swetla + wyska swetelneho zarizeni (myslim sodik s objimkou) + kwetinac ti zabero dosti cm we wysce, tim padem ti ubere wysku kwetiny,....mozna bys mohl pouzit neco slabsiho, treba 250w nebo jeste jiny alternatiwni druh swetla, a tim se ti zmensi wzdalenost do spaleni wrsku.... peace
Dnes som si kúpil časovač, stál 370 Sk je aj na fotke. Osrihal som listy ako mi bolo povedané, ale trochu mi začínajú žltnúť. Rastlinka je v 15 dni kvetu.
Maš pravdu AHHA, už nikdy kristalon plod a kvet, minule som prišiel domov a rastlina bola na vrchole celá vysušená a som si istý že je to s toho debilného kristalonu.
No neviem,ja som používal hnojivo "engo",kategória,aj cenová asi ako ten kristalon a problémy som s tým nemal žiadne.
Nemám síce s kristalonom skúsenosť,ale aby si nespravil chybu v tom,že vymeníš hnojku,povieš si,že už je to v poriadku a skutočnú príčinu nenájdeš,resp. nebudeš riešiť.Ak by to aj malo byť tým hnojivom,tak možno preto,že ho tam je veľa,alebo málo,alebo im chýba niečo,čo ten kristalon nemá a pod.Nie som zástancom kristalonu ale nemyslím,že by to bolo len tým a hlavne,niektorí sú s ním spokojní.
S tým schnutím,stalo sa mi,že sa lístky dodýkali úsporky a cez tie vrchné listy mi vyschla skoro celá kytička.Môj názor je ten,že sa ratlinka snažila zachrániť ten vrchol pred vyschnutím a naháňala do toho vrcholu vodu z celej rastlinky,preto mi behom pár hodín skoro vyschla.Btw,prežila to