Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zo semien by malo stačiť vegetačné obdobie 30 dní,takže myslím,že v pohode môžeš.A odrezky v podstate nepotrebujú žiadne veg. obdobie,môžu ísť hneď na kvet,ale to len na okraj
Urcite im neublizis . Zalezi odtoho kolko mas miesta v skrinke a aky je efektivny dosvit vybojky. 200W Nurturelite ma (ze vraj) nahradit 600W sodik takze uplna pohoda. Ja by som ich urcite raz zastrihol, pockal nech sa trochu rozvetvia a potom prepol - moj nazor.
kamo nemyslis ze treba zastrihnut? ... su moc riedke...ale vyzeraju pekne a zdravo ...ja som tiez nic nerobil do 6 poschodia .potom mi bolo poradene ze musim rapidne zastrihnut a som len rad...keby som zastrihol uz po 3 poschodi tak mam brutalny kricek..teraz su o dost redsie...radim zastrihni vrcholec FIM-kou a ked sa rozkonaria poohynaj drotmi vyhonky, ktore ti vzniknu do nejakej skoro vodorovnej polohy a nechaj nech dorastu bocne palicky..tod z mojej strany
prajem vela uspechov a pestovaniu zdar
k+ za NURT
Prepol som spat na rastovu fazu 16/8.Uz nezareaguju?
A pokus o zastrih bol,len som to zrejme nespravil spravne,tak neviem
Dufam ze druhy pokus bude uspesnejsi.Toto je skutocne moj prvy indoorovy pokus,zberam skusenosti no
ja som presne tam kde si ty...pred 2 dnami som prepol na kvet a tiez idem 1st grow..kukni moj thread ...mozno najdes inspiraciu
ale fakt neviem ci sa to moze prepinat naspat..spytaj sa skusenejsich