Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak na téhle kytičce se ještě vyřádím .To bude dlouhej flushing .Já jí to nedaruju .
Btw vertikální osvit se mi čím dál tím víc zamlová!Něco na tom bude.Kytinda dostane poslední ripen (fakt pomáhá tvořit pryskyřici) a dlouhatánskej flush s osvitem ze všech stran.Daří se mi to čtyřkilo připlácnout na deset čísel od kytky, takhle je to efektivnější....jeden den jedna strana, druhý druhá....už se nemůžu dočkat....myslím že to bude mít přinejmenším výtečnou chuť!
drtikol : díky, ale myslím že potence nebude nejlepší vlastnost téhle rostlinky, chuť a vůně....to je komodita která pomalu mizí...
xerthon : ony jsou ty spodní palice dokonce největší, jen jsou trochu pozadu se zralostí....možná setnu vršky a ty obludy nechám ztvrdnout přímo pod lampou...
a nakonec to dopadlo tak, že poslední Mohykán vážil po svém tragickém úmrtí .....
45.9 g
Výhercem karmy a hlavně nehynoucí slávy se stává Pan Ker s tipem 50g
Zároveň vyhlašuji největšího smolaře soutěže a tím je Papaja ,který nejdříve tipoval 45g a poté nejspíš v záchvatu megalomanství změnil na 125g
Také je zajímavé, jak vysoko většina z vás tipovala.Přecijen jedna kytka v hlíně za oknem a měsíc pod 400W....kolik by měla mít?? .Právě z těchto důvodů si myslím, že jsem uspěl...
Jak jsem čekal, nijak hustě to nezmašťuje....ale ta CHUŤ!!!
p.s.: rozhodně se vyplatilo nechat dopéct spodky.Jsou tvrdší a jaksi prozrálejší.