Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"You smoke herb in Zimbabwe? "Yeh, One night we go to a soldier place and a guerilla call out to me and give me a touch of something... and that was it. No wonder they won the war! Tell ya boy, dem mon smoke some god herb mon! Dem tell me they smoke that herb and feel brave. Them tell me it make them... invisible."
Me by zajimalo jak moc prostrihat listy a kdy je tak prostrihat taky,zda ze je jich tam hodne,prikladam foto.Ostrihat spis vrchy nebo spodky,me se zda ze spos vrchy ze ty spodni nejak nestini,co myslite?
to bassmane: Ostříhej to úplně celý a stejně nepoznáš, že jsi něco ostříhal. Já stříhám fest každej týden a furt je co stříhat a roste to nádherně. Mrkni na thread..........
2zyf: podle me je fakt dost malo svetla a trochu bych to prostrihal
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Velký listy jsem otrhal tejden před sklizní,a ty malý dva dny před sklizní,úspěch........dobrej,kdyz bych je otrhal moc brzo,tak by se to podepsalo na výnosu,no a kdyz je neotrhám,tak se to podepíše na pryskiřici,která bude i na listech,což jsem chtěl aby byla jen a pouze na palicích
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
Zajímalo by mě,jakým způsobem stříhate kytí.Kromě fin techniky nebo klonování se zkrátí jen listy třeba uprostřed nebo odstřihnete celou vedlejší větev,která má velké listy u hlavního stonku?
Původní příspěvek od thebestking Zajímalo by mě,jakým způsobem stříhate kytí.Kromě fin techniky nebo klonování se zkrátí jen listy třeba uprostřed nebo odstřihnete celou vedlejší větev,která má velké listy u hlavního stonku?
tak během květu prostříhávám průběžně, kvůli světlu a živinám. a zhruba 3 týdny před sklizní oštípu vše (viz. foto), nejlíp se to dělá na kytce kterám ještě roste a nejni už seschlá. odstřihnout vedlejší větev je podle mě blbost