Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
n0si myslel som len ten jeden kvetináč ,na neho tu mriežku....a držať to nízko..to peniaze nestojí...a systém nejako poriešiš ..šime ....tam sa ti zmestí len hlina...však rozmýšlaj , čítaj ...pýtaj sa ...
to poznám...myslel som , že tam budeš mať zrejme hlinu..v tom kvetináči, nepôjdeš hydro...výška nejako ujde, len 20 na 20..to je väčší problem,ale aj to so dá..len skusenosti ...
Budeš se muset snažit dobře zatěsnit skřínku a tiché ventilátorky pokud necheš být odhalen, ale to ti asi taky moc nepomůže, jsem teda zvědaví jak to vyřešíš Měj se
no,neviem či živočíšne uhlie z lekárne je to isté ako aktívne uhlie.Skôr by som kúpil to aktívne v hornbachu.A ventilátor tam použi nejaký výkonnejší,ten z PC neprefúkol ani slabú vrstvu(vlastná skúsenosť).
Rovno vezmi 70W sodik, pozri moje thready a cosi ti to napovie. Hmm, v tom ti nic nevyrastie, len budes pozerat, ako to nic zalostne rastie a ako mas este menej vynosu.
Par geciek ak si dobry, budes mat z 70W a to sa musis hodne starat. Aky taky vyznam to ma, ked skusit tak 1*70 a aspon 4x kvetinky.
Ja by som to riesil, = Baumax, skrinka 20*20*50cm, jeden kvetinac, 4*rastlinky, dobre zastrihnut, aspon na 4-8 vetviciek kazda a cakat co z toho bude.
To by slo. Ale tak ako to chces, neviem ti dat radu na to.
Tak to sa divím,že to takú vrstvu prefúkne.Ja som skúšal ventilátor,12V čo sa používa na zdroje do PC a neprefúklo to ani takú tú tenkú vec,čo sa dáva do digestora,nejaký matroš napustený aktívnym uhlím.Možno sú tie ventilátory na prd, neprefúknu absolútne nič.Stačí im malý odpor a už fúkajú do opačnej strany a to boli funglovky,takže žiaden vyheganý krám.
no ja mam taktiez usporku ale len na klony :-) takze sodik a zas len sodik...niekde som tu videl graf ake musi mat podmienky a spektrum svetlo abi tam neco porosltlo....
Alles gute n0si. Zacinal jsem uplne stejne, v male krabici od kazetaku vystlane alobalem a obycejnou 100W zarovkou Vsechno hotove za hodku z veci nalezenych doma a dokonce to rostlo. Mel jsem to pod stolem u nohou a nasi s i toho nevsimli asi tyden Pak jsem presel na vetsi krabici od sekacky a usporku 21W a pokud je pekne tak davam kytku na okno. Ted ma asi metr a pul a do krabice se nevleze. Momentalne je skoro bez velkych listu a pokud do sklizne nechcipne, tak z ni mozna i brcko bude
Kdyz nejsou penize, tak se da pestovat jakkoliv, hlavne kdyz ma clovek radost