Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dalas: ale jo, nemám nic proti tomu, že někdo dává přednost už hotovému kompletu. Mě se jen nelíbilo, že tu někdo vyhlašuje Ereku jako nejlevnější obchod a ještě to podkládá chybným součtem (pouhých) tří položek...
jo jo - sorry - hned vylozim, jak jsem k tomu dospel:
vybral jsem si u Jance tri komponenty (uz zmineny) a kdyz jsem si zobrazil finalni objednavku (http://janca.cz/vozik.php?Session=6...=14&Koupit.y=11) byla tam v souctu ta vyse uvedena castka. Doted jsem s tim nedelal vubec nic - mam jen ulozenej odkaz - a samo se to zahadnym zpusobem zase zmenilo (5ks vybojky...) - nevim proc...
Kazdopadne chyba je ve me, protoze kdyz jsem srovnani delal jen jsem zkopiroval cisla souctu a poradne to neprocet znovu (chapej nepocital jsem s necim jako chabne vytvorena objednavka).
To k bodu 1 a jeste jednou sorry.
K bodu 2, kde beru jistotu vzajemne spravnosti komponent, reknu jen to, ze kdyz se prodava komplet, tak, mozna najivne, pocitam kompatibilitou.
Jeste jednou se omlouvam za nezamerny dezinformace, ale pro neelektrikare dodavam, ze bych jeim stejne poradil Ereku, napr. uz proto, ze nevsechny prodejny prodavaj komplety s kondikama.
Josip: ok, záhada je rozluštěna, navíc musím vyzdvihnout tvůj zdravě sebekritický přístup.
Co se bodu 2 neboli kompatibility komponent týče, tak chyba je tentokrát na mojí straně, neboť mi jaksi nedošlo, že jsi měl na mysli pouze komplety. Domníval jsem se, že mluvíš o celém sortimentu. Patří ti tedy moje omluva.
Měj se, Dědek.
P.S. ještě bych se ti chtěl omluvit za to nařknutí, že neumíš počítat. Byla to ode mně tak trochu podpásovka.
jo.a moje spinaci hodiny prerusujou nulak.takze sem se strasne divil,kdyz sem chtel odsroubovat draty od cokolady.sroubovak se toho dotkl tak,ze sem snim spojuil fazi a retez na kterym visi stinitko.no a protoze to je uzemnene,tak to zajiskrilo.fazi z nulakem nikde prohozenou nemam,ale to stim nesouvisi.fakt nechapu co je to za magory v tech fabrikach na hodiny.hodiny sou
vypnuty,ja sahnu na drat a je po mne.to je na reklamaci ne?