Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
téma vaporizerů je zde řešeno odděleně v několika threadech,
čímž ztratilo docela přehlednost, proto zde uvádím přehled
dostupných vaporizéerů a kontakt na ně.
případné připomínky a další typy vaporizérů zasílejte do mé PM
----------------------------------------------------------------------------------
gumho: ne, myslím ten BC Vaporizer. nerozbil se, prostě nezhuluje. narval jsem do něho matroš jak na jointa (toho matroše mi stačí jedna skleněnka abych bych zhulenej) a nic. vyrobce mi napsal, ze to je tim, ze konopí konzumuji taky kouřením a tím že se mi v těle usazuje něco jako CBD a to že prý blokuje účinky THC vypařované vaporizerem -> taková blbost!!!
gumho: a nejlepší jsou klasické kecy o tisících spokojených uživatelích a opěvné recenze v magazínech. ještě to zkusím vyzkoušet s nějakým ultrasilným modelem, třeba to konečně trošku zabere, kdo ví
Koupil jsem dnes (na dobirku) Vapir - cca12.000,- (v akci )
nevite nekdo, jakou nastavit teplutku ?
Pisou, ze se THC uvolnuje 185-205°C. Ale von je to docela rozdil - pri tech 205ti to uz zacina trosicku cudit a na 180 se mi to zda malej mazec.
Tak co mate to nekdo zmakly ?
dik
-sh-
no tak ja nevim. 175°C - valim to do sebe 15min a nezhuluje to. Zabalim ze stejnyho modelu jointa a jsem jak zmastenej ani nedohulim.
Co muzu delat blbe ?
Co treba mnozstvi - davam trosku napechovanej ten origos kosicek. Nedrtim, ale hodne promnu palicku v prstech (rozdrobim).
Tak sakra co je ?
wasmasson
Na ten sem pred časem koukal ale nějak sem to nepochopil. Jak ti to funguje? Můžeš doporučit? Ja bych chtěl sice taky volcano ale to mi ježíšek nenadělí zas tak hodnej nejsem.
no mas pravdu - vono je docela problem to poradne vyzkouset - myslim ruzny teploty a varianty - jelikoz nemuzu aplikovat pres den - mam vzdy vecer jen jeden pokus
takze : aplikuju a cekam... vcera uz to slo
ono taky zrejme hoooodne zalezi na modelu
takze dnes vecer zkusim poradne rozdrtit WW. To by bylo, aby nebylo !!
.. jo hele, ten matros neni skoro vubec zahnedlej - a to ho pecu na 180°C cca 15min - je furt zelenej, jenom uuuuplne vysusenej na troud a absolutne bez aroma.
-sh-