Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukám dobrá práce karma tě nemine . Chtěl bych se zetptat kolik bylo suchýho ? Já ve svý skříni udělal / můj 1indoor! / z 6kyti 80g , teď jsem jich tam nacpal 35 , a uvažuju a nějákým pletivu /SCRoG/ do svý skříně napříště podívej se mi na mojí skřínku , co bys mi doporučila , děkuji předem
Děkuji za pochvalu.
For Hlava- no teď jsem viděla tu tvou pěstírnu a je moc hezká , jen mě trochu zarazilo proč máš to světlo tak vysoko (jestli je tak vysoko jako na té první fotce). Já se vždy snažím dávat to světlo co nejníž(400w mám 20 cm nad vrcholkama). To světlo je možná také důvod proč některé ty paličky byli hodně vytažené. No prostě: já bych tam možná nedávala síť, ale určitě bych dala světlo co nejníž to půjde (třeba si pořídit i stínítko s chlazením). To by asi vyřešilo i to že ti kytky nerostli tak rychle, takže kdyby jsi jim přiblížil to světlo tak by byli silnější a dřív by si je mohl přpnout na květ. Jo a nevím jestli tam máš foukání přímo na rostliny, to je taky dost důležitý protože když se často ohýbaj tak jim tloustnou stonky a stonky jsou jako potrubí - čím větší, tím může proudit víc živin.
Ježišimaria já zase mluvím jako moje "přemoudřelá" babička, omlouvám se. Prostě když někdo projeví zájem o můj názor, tak se neznám .
Jo, ale tu pěstírnu máš fakt hezkou.K4U2
for SL
koukam ze clenove ste fakt sikovny to by mely roditche radost dyby to videly
podle myho nazoru by sis mel/a sehnat pletivo s vetsima okama ... pokud chces aby ti kyticky nestinily sami sebe vlastne s to psal/a
takze urcite k4u a hodne zdaru priste ...
Pekne Vam to vzrostlo, nase skrine se vyvijeji skoro stejne... Jsem jen trochu pozadu za tebou. HEHE
Ted jsem postavil Drip, sest kvetinacu, lampa s odtahem... Uplne stejny zmeny jako ty.
Mam 250 a chtel bych abys mi doporucila jestli si mam poridit to 400 vaham a laskuju s tim uz dlouho...
Co mi poradis, skrin je 50*95*130... Asi trochu mensi nez ta tvoje..
Bum shankar K4U.
Ahoj, moc se omlouvám že jsm neodpovídala, ale vůbec jsem nevěděla že tady mám nějaký vzkazy:-(.
Takže Oton.... jestli je to ještě aktuální tak se klidně ptej, budu jenom ráda.....
Tomy...... no čím víc tím líp, ale jestli to uvětráš to musíš vědět sám. Urodu budeš mít určitě větší ale G/W bude asi menší.
Jinak všichni Díky.
Nooo, nejsem znalec, alee 212g je jako mooc pjeknee !!! A to jsou ( byly) jen suchee palicky, vid?
A prosim ciste orientacne nevzpomenes, kolik bylo suche rostliny celkem ( jako zbylee listii, a listecky na vareni)?
A taky neco kolem uzasnych kvasinek nenapises? Nejake davkovani cukru, pridaavaanii kvasinek, ci jak dlouho vydrzi ta davka kvasinek, slejvaaní vznikleeho alkoholu ap... ci primo nejlepe pokud jsi zpracovala nejaky komplexni vypocet kolik takto vznika CO2?
To by se mi mooc libilo, neb jsem tu doposud nejake sofistikovane vycisleni tohoto procesu nevydel....... a tak bys moznaa, moznaa, byla prvni
Díky, Walhi, žes to vytáhl na světlo boží, já jsem si toho do teďka nevšiml . Takhle milé seňoritě taky rád přispěji karmou. Kytičky jak z fotek profesionálních velkopěstíren, co to melu-mnohem lepší! . A kéž bych měl jednou taky tak vychytanou skříň.
Tady to umelecke dilo vidim poprve a nezbyva nez gratulovat.Ta skrin je hotova veda.Fakt dost naslapany.
No uz je to dost dlouho od sklizne.Tak jaka byla?Prezily jste to vubec?...hehehe K+