Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V parci moc zkusenosti nemam, ale jak uz tady bylo napsano hulit se ma v prostredi ktere vam vyhovuje, ja osobne do prace nehulim, po praci to uz je jina :-)
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Tak jak to tady ctu si rikam, ze jeste nikdo nepracoval zhulenej v delnicke tride :-) Tak to ja uz jo a je to poradnej narez. Pracoval jsem brigadne v podniku kde se vyrabela vlnita lepenka, krabice, obaly proste vsude byl sam papir. Kdyz byla poledni prestavka tak jsem si dal sam brcko, po peti minutach jsem si rikal, ze asi zdrhnu ... no ale nevzdal jsem to a sel jsem ke sve masine. Zvuky byly drsne strojnik taky vsechno mi musel rikat nejmene trikrat. Lidi vypadali jako ROBOTI hnus dalsi den jsem skoncil !!! a sel delat do Globusu. Tam jsem hulil s Jimem kazdy den bylo to naprosto v pohode a toho JIDLA VSUDE !!! :-) Na lidi jsem si zvykl takze ted hulim naprosto kazdy den a to i ve skole. Zdarec PS: samozrejme, ze nejlepsi je si zahulit pekne v klidu a hlavne ne SAM !!!
Hele ja bych to huleni sam tak neodsuzoval, s kamaradama je to SUPER, ale zahulit si a jit plavat, nebo hrt na PC je taky SUPER.
O lezeni ve vane se svickama ani nemluve
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
V PRACI NEHULIT POKUD O NI NECHCETE PŘIJÍT!!! ono se tomu sice někde nevyhnete, a tak i já měla to štěstí párkrát oddělat svýho šéfa skunkem, byla docela sranda po tom po něm něco chtít... no a mela jsem to take naprosto v pohode s kolegyni, svuj kancl, proste pohoda, nez si sef do kancelare pribral novou asistentku, slecna z Moravy, ale bohuzel totalne sucha, ale hlavne totalni slidil, no nebudu to prodluzovat, tahle slecna nebyla priznivec marihuany, a tak se stalo, ze diky jejim intrikam, prislo par lidi o misto. Mezi nimi jsem byla i ja, nemrzi mne to, mam novou zkusenost. Ale ze to teda byla zasivarna.... :O))
Ruší-li vás kouření při práci, přestaňte okamžitě pracovat!
Tohle jsem mel na mysli
O vikendu se obcas ukazu u svyho znamyho (no prakticky tam jsem nakvartyrovanej temer kazdej vikend) na vesnici, a znate to - zahradka, dilna, cement, prace furt dost. U tyhle prace hulime fakt statecne, ale obcas se stane, ze nas zacne ganja u prace vyrusovat. At zije vyboldovana veta nahore...
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
Ja jsem aktualne 3D designer, delam na velkych scenach pro virtualni realitu, takze si obcas smotnu sympaticke brcko a ulitavam si na vlastnich 3D prostorech mam ale zkusenost, ze k praci se to moc nehodi - vsechno pozaviram, cumim po webech, kecam picoviny na irc a kde nic tunic jo, a na cervene oci je preci nejlepsi VISIN - hned jak ucitite prvni mazec, kapicku do kazdeho oka. Pohled se vam rozjasni, cervena barva zmizi a jen hodne zasveceny clovek pozna stav vyhulenosti
Pios: tak me napada, proc zrovinka nezalozis novy THREAD s timhle svym napadem nekam, kam se to bude hodit? Bude to zajimave poctenicko.. neco jako "Vepiste sve povolani plus kratky popis svych hulicich aktivit v nem "
ja pracujem ako administrator SCO , novell .... , a pokokot inych veci v statnom podniku. tej roboty si vela neuzijem (nechcem to zakriknut:-) ) a vacsinu casi drtim kauntera . v robote si vzdy rad pohulim este to namne nikto nezistil , a na moje blbe vnutorne pocity , ale da sa nato zvyknut. zazil som aj extremnejsie hulenia. a vojenskom cviceni , pocas jazdy BVP v roji a potom som utekal dole kopcom do utoku :-) pekny flesh . takze hulenie v praci mi nepripada az take neviem co . akurat som raz mal velku haluz ked som si rano dal fajnovu lampovicu a dosiel som do roboty a asi tretina vsetkych pocitacov bola zavirena. vsak viete adminovia (tupy userovia otvaraju maily) ...
tomy: tak to znam, akorat ze ja nemel zavirovane pocitace, ale kdyz jsem se vratil vyhuleny z obeda, tak byl vytuhly Novell server. Musel jsem ho fyzicky restartnout. Predstav si, ze kdyz najel, tak hned kdyz jsem skocil do Monitoru tam bylo cca 40 uzivatelu (pred restartem cca 50) a vsichni meli otevrene ty stejne soubory (vetsinou dokumenty)a vubec niceho si nevsimli. Restart jsem kvuli vytuhlosti konsoly musel udelat pomoci Poweru na bedne (nas server Compaq nema Reset). Stalo se ti to nekdy? Me poprve a byl jsem z toho celkem hotovy a myslel jsem ze se mi to zda kvuli memu stavu. Nicmene mi to potvrdil kolega informatik, ktery ten den na obed nesel, takze se nejednalo o halucinaci.
Souhlasím s tim, že hulení v práci je věc, která nedělá dobře. Vyjímku tvoří práce tvořivá, gde se bez velkého působení lidských sil dá udělat něco pěknýho a práce, která vás baví. To bude asi hlavní faktor. Taky sem dělal pár let Dje. Nejdřív v hospodě, která byla vyhlášenej pajzl a doupě (tam sem začínal) a potom na regulérní diskotéce. Potíž je v tom, že to věděl i šéf a i přes návaly lidí (hrál sem techno a hip-hop) muselo dojít k výměně za diskofilnějšího DJe. Ale kvůli tomu co se tam hrálo tam chodili ty lidi. Co dodat? Kouřit? jak gde.