Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To ti nekdo wyjebal aj tie krasne paldičky rovno pod tym oknom ?
Kamo,kde to žiješ ?To je teda vrchol drzosti a smoly.
Fakt len uprimnu sustrast a na dalsi rok viac stastia !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
To taky nechapu co ztoho maj když to paličky nema a ani nevědi co to je.A to tu ani každej nepiše že mu to vočorovali!!!A nejhorši jsou ty co si dojdou až do skleniku nebo na zahradu to je pak vopravdu člověk nasranej dlouho,když se koukne z okna a tam nic.taky mam kytičky na zahradě a snad mi proto nikdo nezajde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak sme si na ty hajzli v sobotu počkali a voni přišli takže byla honička a 2 ze 3 sme chytli byli to 2 malý cikáni a jeden týpek co mi lez už do baráku-ten nám zdrhnul,ale podáme si ho i za je ho černý kámoše
Upřímnou soustrast , vlízt někomu skoro do baráku, to je už nehorázná drzost, doufám že jste jim pořádně nandali, popřípadě brutálně mučili. Přeji ti za to aspoň čtyřnásobnou indoor sklizeň. Ať se ti daří. nozdra
mám tu další fota mejch pahejlů,nakonec se ještě z jedný HH vyklubal samec takže zbyly jen 1xHH,1xDP a 1x hindukušxS11-tu naštěstí neobjevili takže je celá.
No a na 4. fotce je vidět jak to mělo vypadat.....to sou kytky u kámoše na vedlejší ulici-sazeničky dostal ode mně 2x DP.
Vymrdaný podělávači Ty fakt nesnáším. Hele věř mi, že se vrátějí už mi taky vlezly na zahradu před x roky..
poradím.. podél plotu hřebíky skrz prkno o průměru 10 * 10 a poznáš kdo bude kulhat druhý den. Tohle udělal kámoš. Jinak moc pěkný kytky, ale letos to počasí stojí za hov..§
takže tu mám poslední fotky z letošního outdooru.....
1.- takhle dopad HH po nájezdech čorkařů
2.-trochu zachráněnýho DP
3.-taktéž DP
4.-sušení HKXS11
5.-opět HKXS11
6.-sušení na půdě
........kámoš mi poslal fotky co vypěstoval loni v irsku na zahrádce z mejch semen..........tak to sem hodim....................jo a ještě sem moh dodat,že to bylo semeno z kytek z trejdu out 04 asi jack flash......a to je vše.
..........v kyblech sou N.L.,Misty of destruktion,Hashberry,D.P. ze semen z seedbutique..............a na záhoncích mám řízky: ty 2 vedle sebe netušim co je....... a ty 4 sou:jamajcan,pog,apoloxmtf,apolo?....................tak asi tak.M.