Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Ganja a sport ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
juleni
Stálý Člen

Karma uživatele juleni - 15% Pěstitelská

Pohodička Ganja a sport Příspěvek č. 17

Hulit sa da vzdy a vsade. Samozrejme aj pri sporte, ci uz aktivnom alebo pasivnom. Velmi oblubujem hrat vyhuleny sach. Je to uplne namakane a partie su nezabudnutelnym zazitkom. Castokrat si to "spestrujem" a robim tahy, ktore by som inak asi neurobil. Raz som s kamosom Vincom zahral presne tu istu sachovu partiu, akurat to malo iny koniec (casove rozpetie medzi nimi bolo 2 tyzdne).
Iny brutalny vyfic je jazda na snowboarde. Na kopci si dat par slukov a zabava moze zacat. Uplne genitalne je jumpovat. Byt zhuleny vo vzduchu, to je pecka. Je kopec casu na vsetko. Vecsi problem je uz s dopadom, ale gulat sa v kope cerstvo napadnuteho snehu je zadostucinenim ) Taktiez jazda cez les pomedzi stromy je super. Akurat sa mi niekedy ti dreveni betari nechcu vyhnut (tym sa mi samozrejme zvysuju naklady na opravu mojej laty).

P.S. Co sa tyka soferovania, ked som zhuleny: je to uplna pecka a vzdy sa pri tom citim ako v gamese Need For Speed (akurat ta rychlost je ina - kedze vtedy citim vecsiu zodpovednost a chcem si to dokonale vychutnat, jazdim pomaly). Samozrejme ze mi tam nechyba ani dobra pohodova hudba.

* GanjA RuleZ *

Niektoré drogy nie sú zakázané preto, že by boli nebezpečné, ale sú nebezpečné preto, lebo sú zakázané.

Old Post 18-10-2001 v 17:45 PM
juleni je offline   Profil uživatele juleni   Find more posts by juleni   Foto galerie člena juleni   Click here to Send juleni a Private Message   Add juleni to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gUMMA
Nový Člen

Karma uživatele gUMMA - 0% Pěstitelská

Palec nahoru fotbal Příspěvek č. 18

Já v tom nevidim žádnej problém hulit a ještě sportovat ja hulim skoro před každym zápasem a je to v poho, z nám hodne lidí který dělaj to samí a nikomu to nevadí, možná to i někomu z nich pomáhá. Ale nejlepší je si dát brko až po zápase to je to nejlepší co se dá udělat.

[grup][gUMMA]

Old Post 25-10-2001 v 09:40 AM
gUMMA je offline   Profil uživatele gUMMA   Find more posts by gUMMA   Foto galerie člena gUMMA   Click here to Send gUMMA a Private Message   Add gUMMA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.H.C.
Stálý Člen

Karma uživatele T.H.C. - 18% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 19

Podle mě sport a tráva jde výborně dohromady.Sám to na sobě velice pociťuji, ale nesmí se to přehnat.Prostě když to nepřeženeš tak že nebudeš moc ani mluvit natož hrát tak je to vpoho.Musí se to dobře odhadnout, trochu se zkouřit do pohody a je to super.
Třeba když hraju s kamošema stolní fotbálek tak to je fakt mazec.Hra se podstatně zrychlý a prodlouží,člověk se do toho úplně vžije a maximálně se vychutná zážitek ze hry. To je potom hra když je třeba poslední rozhodující míček,hrajeme třeba 5 minut a adrenalin je na max. Prostě paráda.

Keep Smoking!!!

Old Post 25-10-2001 v 19:59 PM
T.H.C. je offline   Profil uživatele T.H.C.   Find more posts by T.H.C.   Foto galerie člena T.H.C.   Click here to Send T.H.C. a Private Message   Add T.H.C. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Percepied
Nový Člen

Karma uživatele Percepied - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

stolni fotbalek uz si ani bez huleni poradne nevychutnam,
poradnej spek + nejaky to pivko + fotbalek = 100%sranda

Old Post 30-10-2001 v 22:51 PM
Percepied je offline   Profil uživatele Percepied   Find more posts by Percepied   Foto galerie člena Percepied   Click here to Send Percepied a Private Message   Add Percepied to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Tráva a sport jdou sice dohromady, ale jen v případě rekreačního vyžití. Kdekterý profík by s ní přišel o chleba. Z vlastní zkušenosti vím, že se dá při trávě dobře relaxovat, ale jen velice špatně dosahovat standardního výkonu na který sportovec trénuje. Takže Xavier Sotomayor si sice ve volném čase tu a tam sjede lajnu koky, ale na závody jde určitě s jasnou hlavou. Také nezapomeňte, jak je tráva přátelská a nesoutěživá a zkuste si uvědomit psychické potřeby sportovce při soutěži. Potřebuje ty druhé "nemít rád" a snažit se dát jim na frak. K navození takových pocitů se tráva příliš nehodí.

P.S. Sex je sice nesoutěžní disciplína, ale i tady mám pocit, že travka z toho dělá něco poněkud jiného.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 02-11-2001 v 04:58 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Ja jezdim yavodne na kole a pres zimu hulim casto, nejsou zavody a tak, ale pres sezonu jenom o vikendu, beru to asi tak cigara nekourim a do hospudky bych si zasel stejne, je tam zakourene a tak kourim pasivne a 1,2,3,4,5 prdu tomu nemuzou nijak uskodit :-)

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 03-11-2001 v 12:12 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mdick
Nový Člen

Karma uživatele Mdick - 57% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 23

Souhlasim s tim, že k stolnímu fotbálku brčko prostě patří. I když se mi stalo, že před tim než sem si zahulil mi to šlo líp, vždycky mě zhulenýho baví mnohem víc. Podle mě je to tak, že zhulenej player má víc podlomenou psychiku, takže když se rozhodí, tak mu to pak tolik nejde, ale když je zrovna v pohodě tak mu ganja docela píchne ve výkonu (za tim si stojim) - mužná na to existuje nějakej fígl, jak se dostat do pohody, možná je to jen na momentálním psychickym stavu. Blbí je když si dám brčko a začnu hrát s už hodněš rozehranejma lidma, člověk se pak hůř dostává do tempa, ale když to vijde - zhulenej vydržim hrát fotbálek hodiny a hodiny a je to ta největší bomba, nevidim neslyšim, je mi jedno kdo stojí na druhý straně stolu a sem v tom úplně ponořenej.

Old Post 03-11-2001 v 12:31 PM
Mdick je offline   Profil uživatele Mdick   Find more posts by Mdick   Foto galerie člena Mdick   Click here to Send Mdick a Private Message   Add Mdick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smokiee
Stálý Člen

Karma uživatele smokiee - 75% Pěstitelská

Pohodička Hullo&Basket Příspěvek č. 24

Ještě než jsem začal hulit, tak jsem měl dobrou střelbu, dribling, ... prostě jsem byl "dobrej basketbalista". Od tý doby co hulim jsem se fuckt wo dost zlepšil. Hlavně rychlost se mi zvýšila (nechápu - zadehtovaný plíce) a "kombinační shopnosti". Za to se mi wo dost zhoršila střelba a tak před basketem radši nehulim.

Old Post 19-01-2002 v 22:21 PM
smokiee je offline   Profil uživatele smokiee   Find more posts by smokiee   Foto galerie člena smokiee   Click here to Send smokiee a Private Message   Add smokiee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strobe
Stálý Člen

Karma uživatele strobe - 100% PěstitelskáKarma uživatele strobe - 100% Pěstitelská

horolezeni Příspěvek č. 25

Kdysi jsme s kámošem dali brčko před horolezeckou stěnou, byla to hrozná prdel do ty doby než mě zapomněl zajistit a já si dal 6m volnej pád ale přežil jsem to bez zranění.. Ale takový blbosti uz nedělám.
Naprosto dokonalý je vyjet do skal, hezky si zalíst, nahoře dát cigárko, spustit se dolu, zahulit a přechrápat pod skálou.. Příroda rulez!!!!

Old Post 20-01-2002 v 22:31 PM
strobe je offline   Profil uživatele strobe   Find more posts by strobe   Foto galerie člena strobe   Click here to Send strobe a Private Message   Add strobe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cpt. Pierre
Stálý Člen

Karma uživatele Cpt. Pierre - 72% PěstitelskáKarma uživatele Cpt. Pierre - 72% Pěstitelská

Studuju sport Příspěvek č. 26

No jak asi pozorní čtenáři vědí, žiju sportem a dokonce ho studuju na FTVS v Praze.Musím říct, že bez hulení si sport ani nedokážu pořádně představit.Jak může někdo hrát třeba stolní fotbal nebo jezdit na prkně když není vypálenej jak cédéčko?Myslím, že některé sporty byli pro hulení přímo vynalezeny....

Why drink and drive when you can smoke and fly?

Cpt. Pierre

Old Post 24-01-2002 v 11:41 AM
Cpt. Pierre je offline   Profil uživatele Cpt. Pierre   Find more posts by Cpt. Pierre   Foto galerie člena Cpt. Pierre   Click here to Send Cpt. Pierre a Private Message   Add Cpt. Pierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

salovka Příspěvek č. 27

To ja uz si ted nedokazu predstavit, ze bych na salovku prisel v normalnim stavu. Zvlaste kdyz hraju s hulici proti kamosum co zase misto huleni konzumuji alkohol. Vzdycky jednou za 14 dnu se sejdeme a dame salovku, potom se presuneme do blizke hospudky a tam kalime (znam se s majitelem a podle vseho nam tam poridi stolni fotbalek-to budou turnaje). Ganja tym vetsinou vyhrava a pokud se nekdy stane, ze prohraje, tak jedine proto, protoze nekteri to prezenou a jsou stoned. Vzdycky kdyz jsem tak akorat, tak mam pocit, ze se cely fotbal odehrava v REPLAY modu. Vsechno je jakoby pomalejsi a tak muzeme vice kombinovat, no proste parada. Zazivate neco podobneho? Nebo presny opak, za je vsechno mnohem rychlejsi a nechytate se? Nekdy to budu muset stocit na video a pak se na to podivat.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 24-01-2002 v 12:12 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Pohodička A co krvavej sport ? Příspěvek č. 28

Že se dá ganja kombinovat se sporty jako je fotbálek nebo basket to v klídku chápu, ale je někdo kdo páli trafku a dělá nějakej bojovej sport ?? Třeba karate nebo nedej bože thajskej box ?? Šlo by to vůbec dohromady ?? Ja teda "na divoko" zkouším boxovat , ale představa, že bych měl bušit do pytle zkouřenej mě vůbec neláká ..

just i_oNe

Old Post 24-01-2002 v 21:18 PM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

bojovy sport Příspěvek č. 29

To me taky napadlo, jak na tom budu s aikidem. Ale jeste jsem to nemel moznost vyzkouset.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 25-01-2002 v 07:30 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
beggha
Nový Člen

Karma uživatele beggha - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 30

Takže zdravim všechny sportujici hulice
Taky jsem si vodkroutil jeden rok na FTVS jako Cpt.Pierre,byl to muj spolustudent,ale já už tam nejsem,ale není to kvůli hulení,aspon doufam,prostě to nevyšlo.Ale můj názor na sportik pod wliwem je,že to je fakt pohodička:stolni fotbálek,boardy a vůbec všechno by bez pohodovýho výpalu nešlo tak vodvázaně a spontánně.Takže sportujte dál a nebojte se proložit to pár špekama

Joint A Day Keeps Doctors Away
beggha

Old Post 25-01-2002 v 17:12 PM
beggha je offline   Profil uživatele beggha   Find more posts by beggha   Foto galerie člena beggha   Click here to Send beggha a Private Message   Add beggha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dave UBG
Nový Člen

Karma uživatele Dave UBG - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Jak už tady bylo řečeno,stolní fotbálek a pár prdíků=krutej zápas.Když je nálada tak jdou reflexy do výšin. Prostě se ponořím do hry a valím.
Doma pak provozuju střelbu ze vzduchovky.Dám si pár prdíků,otevřu okno v pokojíčku a plivu olovo po okolí. Je fakt že se mi potom střílí mnohem líp.Trefím téměř vše co si zamanu.Trefit železnou trubku od plotu zahrady na šedesát metrů je pak celkem brnkačka.A protože ve škole a doma pořád sedím, tak jsem si zavedl" Nejnutnější pohyb".To spočívá v 20 klicích,100 dřepech,100 lehů sedů denně.Vždycky, když si předtím zakouřím,dělám to opravdu s chutí a dokážu to cvičení provádět mnohem líp. Je to fajn.

CHOPPER,HOBO,pilot konvenční čtyřpístové stíhačky

Old Post 29-01-2002 v 22:57 PM
Dave UBG je offline   Profil uživatele Dave UBG   Find more posts by Dave UBG   Foto galerie člena Dave UBG   Click here to Send Dave UBG a Private Message   Add Dave UBG to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dave UBG! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bioafgan
Stálý Člen

Karma uživatele bioafgan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

caute zaujimalo bz ma ci ma huleni nejaky vplyv na svali,posilovanie atd.skratka pre rozvoj.Neviem ci mam prestat hulit.Odpiste, kto ste uz mali s tym nejake skusenosti.
Ask for more!!!
bioafgan@pobox.sk

Rockwollove kocky su hodene.

Old Post 12-12-2002 v 10:39 AM
bioafgan je offline   Profil uživatele bioafgan   Find more posts by bioafgan   Foto galerie člena bioafgan   Click here to Send bioafgan a Private Message   Add bioafgan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-05-2009 - Ganja a net - 17 odpovědí
02-04-2006 - Ganja a tmel - 43 odpovědí
01-03-2018 - Ganja a filmy ??? - 121 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás