Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pracuji na hline pro dalsi leta nalovil jsem 50 mrtvych ryb a zakompostuji je...1 litr fish emulsion vyjde v growshopu na 600 korun i víc...přitom jsem slyšel, že naše vášeň je vykoupena životy ryb, které jsou vražděny na hnojivo..sbírám pouze už mrtvé ryby nebo ty , co připluly do rákosu umřít a jsou už natočeny...obsahují dusík, fosfor a draslík a Bůh ví co všechno...mořská ryby x kapr uvidíme
tato čtveřice se stěhuje zase jinam a sice do kopřivového háje do volné země. Už byla na spousta místech...
Kopřivy jsou jasné znamení pro vhodnost výsadby...kde rostou dlouhodobě kopřivy také umírají a svými umřelými těly hnojí hlínu....znamenají také dobrou vlhkost půdy...spodní vody...ano sázet do kopřiv znamená, že netřeba moc hnojit stačí zasadit a dvakrát zkontrolovat.......
jedinou obtíž je třeba na ni upozornit...V království českém jemnoho nenechavců...Nechápou hodnotu práce...Kopřivy koncem srpna začínají mizet a konopy jsou náhle vidět...
prostě dvojčátka nebo jednorožci i trojčata beru však jsou to tvorové společenští a jsou spolu schopny koexistovat...je třeba je ohýbat dokavad jsou mlády
rustové období u nás začíná kolem 20. června najednou holky vystřelí...je k ránu zima mno však to přežijí a my se ohřejeme u ohně
každý rok ryby umírají a nejvíce zjara...jde o přirozený výběr po zimě, kdy jsou ryby oslabeny...v teto lokalite létají orlové a ve vode plavají užovky, mnoho ryb a žab
mají ho ve všech obchodních domech je to zednická nádoba
ve dvou velikostech 65 l za cca 140 Kč
90 l za cca 180 Kč
je třeba udělat díry a nasypat dolů keramzit
to papaja:taky si ho pořídim,a né jeden ,s tou drenáží máš pravdu,kort u takhle velikého objemu je velmi důležitá,aby nedocházelo k uhnívání kořenů při přelití,jinak to máš moc hezký,next photos please !!!
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
dnes jsem byl opět přesazovat...
mám v lese cca 20 květin dnes už převážně holky...
asi u 6 květin je vidět následek teplotního a přesazovacího šoku mno domlouvám jim dělají co umí...vlasy evidentě fungují na srnky, kterých se v okolí jen hemží
příští týden další aktualizace fotografická..
ještě k těm nádobám od zedníků-jsou černé, ohřívají se a tedy zvyšují teplotu směsy, v kterých holky rostou-koupím rýč a pujdu je zakopat doufejme, že se to zlepší...