Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je - už bych ji moh začít shánět - nebo ji fakt zapomenu...
tak za pár hodin zdar...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Jak to jen říci......velké zklamání.Byl jsem tam fakt dlouho,měl stužku,čuměl všude možně a nikoho se stužkou jsem neviděl.Teda jednoho jo, ale ten zmizel v davu.Jen jedna členka mě oslovila a pokecali jsme(neměla stužku).Tolik jsem si chtěl pokecat s pár lidma.Tak nic no...
ja tam byl taky byl sem tam od peti az do deviti stuzku sem nemel protoze prselo a ta stuzka co mam doma tak ta barvi tak bych mel zeleny obleceni a to fakt nechci taze sem si ji nevzal ale nikoho se zelenou stuzkou sem tam nepotkal takze sem si s nikym nepokecal byla tam fakt hafo lidi a nikoho sem nepotkal to je naprd (
já sem stuhu měl, ale zvostal jsem kuli dešti jen chviličku...
taky mě to mrzí chalani, voči sem si moh vykoukat a nikoho neviděl, tak snad někdy jindy, no...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Tak já tam byl taky,už jen kvůli tomu,že to je to mimnimum co můžu pro náši věc udělat...Vodnici jsem nechal doma,ale zato se mnou byla moje Mariana a ta byla řádně vykulená..Škoda že jsem tě tam Jedule nenašel už jen quli tomu, že neznám nikoho do se neukájí televizí.
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
hmmm fakt je to na hovno no ale kdyz prselo a ja sem si na rychlo vzal jen tu stuzku takovou tu co pousti barvu a kdybych ji mel tak sem pak celej zelenej a to fakt nechci takze sem si ji na konec nevzal ale jeslti chcete tak muzeme udelat negde takovej prazskej mini MMM , kazdej si vememe wolkmana s tim co poslouchame pohulime se kazdej si poslechne svoji muziku kazdej si veme do baglu lahvace a bude to lol
Apofiss: Srazy vzdycky byly . ale pokud neco takoveho planujes, tak zaloz novej thread treba v Kurarne a zarizuj to pres PM, takhle se ti moc lidi neprihlasi