Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Obě kytky jsou 1x začtípnutý, ale jen postraní výhonky na vršek sem nešahal. Začtipuju FIMem. Ty větve vždy jen mírnym násilim roztahuju. Jinak na kytky valí přímý slunce od východu až po západ (skoro). Největší výtr mám s těch línejch zmrdů, jen když na to pomyslim
Museli to bejt totální dementi! Uřízli to u stonku a ten největší paradox je to, že tem mám ještě jeden out ze semínka (né tak košatej) a ten tam nechali!!!
Zmrdi!!!!
Zdar chlape...tak to je pech....nejlepší je, jak cejtí člověk za řití zmrdy..hnedle to klidit....měl si to dát jinam. škoda...
Ale peAce....nevěšej hlavu....letos bude čáda dost
Nejhorší je srážka s demagogickým blbem, který nejenže popírá všudypřítomnou realitu, ale je schopen popřít i vás samého.
Takže už sem dlouho nepsal a musím objasnit nějaké věci. Tak za 1. To že mi to zčořily byl KEC (měl sem strach). Za 2. co sem tam měl to no noname byl samec a za 3. Ten mazar, který byl taky z řezu byl SAMEC (a to fakt nekecám) - tímto NEděkuji jednomu členovi groweru.
Takže na závěr - mám jednoho Durban poisna
ty další pole taky něco, ale to už není a takový ztráty jako samci, zvířata - 60% ztrát (neva) a co sem měl v kýbli Durbana a Pwp tak to zas zčořili na zahradě, tzn. Pole mimo vesnici je účinější než zahrada
Tak foto to co už nemám
1. Mazar kýbl
2., 3. Durban kýbl
A Předposlední série.
Tak do týdne tady bude poslední série a pak sušení a skladování a v neposlední řadě a to si užiju, přece jenom je tohle velká většina mé úrody.
jo tak to je haluz jen sem se chtel zeptat jak hluboko mas ten pytel??
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.