Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak vetrakom od japoncov neverte,nemaju ziadne poistky ani tepelne ochrany.Odchadzaju ako vlaky zo stanice a pocul som aj o pripade kde prerazilo 230 na vystup...
Nabijacky s telefonou su nie velmi vhodne,odporucam na vystup paralelne pripojit kondenzator 1000mikro na 16 voltov.
Vlastnu vyrobu odporucam len elektrotechnikom.
Najlepsi si je kupit zdroj v nejakom elektroobchode se sice 2xdraksi ako ten od vietnamcov ale mate ho navzdy,nezapali vam dom a nezabije vas.(mozno trochu prehanam ale opatrnosti nikdy nie je dost)
Souhlasím s SUS3D, od vietnamců ty adaptéry nejsou kvalitní a hrozí tam to proražení 230V na výstup a to znamená,že odejdou větráčky a vyjde to ještě na víc keše než kvalitní adaptér v elektru , který jsem pořídil za 159Kč a to je v poho. Jsou to Váš keš tak stejně je rozhodnutí na Vás
No muj nazor je ze nejlepsi sou PC zdroje ja ho teda vyuzivam a ikdyz vetracky jedou porad nebo vypinam a zapinam zdroj tak OK a zatim zadny problem Jinak mam 200 W zdroj
tak ses divnej, protoze staci ten zdroj dat do site a z redukce, ktera vede na napajeni desky vyvest dva draty myslim ze bilej a jeste jeden a tam hodit vypinac a tam se to prepina
Hmm kdyz myslis to uz je mzn ale ja se drzim toho co vim, a z toho pro me plyne ze stejne je jednodusi tam prdnout ATI zdroj... Kterej se da sehnat v bazaci s pocitacema za par supu. A vyhody zdroje sou snad jasny sam ma chlazeni tudiz se nezahrejva da se na nej napojit nekolik vetracku a ma pojistku
pane booze na atx NEMUSI bejt zakladovka pokud si to dobre pamatuju tak takovej ten stangl co pichas do z.d. tak z nej spojis modrej a zelenej drat abude to fachat...
Slušností nikoho neurazíš.
Svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého. (J. Paroubek)
Ptáme se: Kdy skončí Vaše, pane expremiére? www.policejnistat.cz
for dežo: presne tak, moje rec... ja newim, proc by to sakra neslo... proste spojis par dratku a jede to jak blazen, ze jo? jo a zdroj nemusi mit pojistku, muze mit i diodu!!!
No já používám ATX zdroj pro ruzné pokusy, na napájení ventilátorů atd. Můžu ho jen doporučit, stejně tak i AT. U ATX zdroje se na konektoru pro připojení k základní desce, spojí zelený drát a černý drát (při pohledu na konektor s jistícím kolíčkem nahoře, jsou to v horní řadě zleva, 4. a 5. drát). Mám tam vraženou klemu (1,5ka měděný drát ve tvaru "U"). K regulaci otáček se dá jednoduše připojit k ventilátoru potenciometr.