Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tagze pac sombl se projewil jako trochu nespolehliwej a wysral se na to tak nam zbywa este jedno wolny misto tagze co a za kolik dostanete
::stat to bude 280kc plus prachy za obalku a znamku we ktere to poslete
::dostanete 10 rizku naprosto luxusni (to jak z reklamy od horsta co ) genetiky destroyer coz esi dobre pocitam je 28kc za rizek a to je welice solidni ceny i gdyby ste si z toho nehodlali udelat maticku(y)
tak konecne sme wsichni posledni je stejsi psal sem mu at napise donnymu pm jak s prachama a rikal ze je w pondeli posle tagze to wypada ze nam to konecne wyde
Dnes jsem uspesne odeslal posladni prispevek,tak to snad brzy prijde.Jinak jste mi udelali velkou radost tim ze jste me vzali do sve objednavky.dik Uz se tesim jak malej jarda.
newite negdo co je s femylim se koukam ze se smazal i se wsim wsudy sakra tak to je sok donny je zabanowanej a femyli smazanej a co ted my s tim este napisu donnymu a uwidime (snad)
edit: tak uz sem mu napsal
Psat mi nikdo nemusite protoze si to proste neprectu a jinak to budem muset vyresit protoze mi porad zakazuji pristup atd. Sou fakt HROZNI .
Jak pokracuje destroyer cekam na penize od stejsi jestli uz je teda poslal a pak se neak ozvu kdyz me zase nezakazou nebo tak
A jeste jedna vec tuhle moznost jit na internet pres jine pripojeni mam max. 1 tydne
ale do 2 tydnu se vzdycky ozvu
Je mi to fakt lito ale kdyby to tu neskurvili vsechno bylo by to v pohode
2 donny: jj pohoda jen sem najak zacal mit strach a jak se smazal femyli tak sem myslel ze sme w hajzlu ale nakonec dobry tak jo pohoda hlawne ze to uspesne pokracuje
Ted jsem procital pravidla na seedbay a narazil jsem na toto:
Non payment Policy
If you are a winner of an auction, payment must be received by Seedbay within 14 days of the auction closing date . If at the end of 14 days no payment has been received the item will be relisted at the Sellers discretion. Failure to pay for an auction will result in a warning. You will received one warning, if you fail to pay a second time you will loose your Seedbay account. Failure to pay not only wastes Seedbay's time, it wastes the time of Seedbay Users and will not be tolerated.
Takze mam dotaz: Poslal uz nekdo penize za vyhranou aukci nebo to uz propadlo? Jelikoz se mi postou vratil muj prispevek na destroyer s tim, ze si jej mesic nikdo nevyzved, tak o tom trochu pochybuju. Nechce se mi penize posilat znovu, abych se pak dozvedel, ze uz za ne neni co koupit.
no on destroyer je na sydbej znowa w aukci tak ho mozem zkusit wyhrat znowa (pac sem tam ted wyhral duckfoot tak uz su zaregistrowanej tagze by to ani nebyl takowej problem) ale jak by se to pak delalo s prachama to fakt netusim a dony uz me zacina pekne srat