Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Ke-Guglimugli:Předem děkoji za chválu ale je třeba si uvědomit že growing beru jako koníček kterému obětuji prakticky vše!!!
Pokud se věc dělá s láskou a má člověk alespoň základní informace (které není problém na Groweru sehnat od opravdových odborníků viz.Hlava,Dr.Smokalot,Dude,Viridis a mnoha dalších),dílo se zdaří!!!
No a jinak substrát jsem míchal někdy ve 2/3 Ledna takže nevím jestli Ti to pomůže.Ale malí Tip si neodpustím.Neplň po jednotlivých vrstvách ale zkus veškeré substance zamíchat dohromady dle poměru (kromě keramzitu který nasyp na dno aby substrát neucpal díry v květináči)b a vše dohromady nasyp do květníkú!!!Bude to ještě lepší!!!Věř mi!!!
Jinak jsem rád že se množí vaše kladné reakce k mému Threadu.Jakékoliv otázky a ohlasy přivítám a těším se na ně.
za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný
Věřím Ale fakt jsem na tom ulít, nejdříf v tom krámě, kde jsem chtěl koupit skoro všechno a pak při míchání, kde jsem se snažil zohledňovat i nezohlednitelné, znáš to..
S těma vrstvama to u mně nebylo zas tak horké, prostě na dno jen keramťák (hrubej), pak vrstva pokoják+kaktusák+perlit+keramťák (jemnější), pak ta samá vrstva bez keramzitu a s vermáčem a to bylo už do 3/4 objemu, kam jsem pak přesázel z asi litrovejch kyblíků už takovej kořenovej bal asi 15cm vysokej a ten jsem dosypal pokojákem+vermáčem+kokosem+kaktusákem no a na samej vrch už pouze pokoják a kaktusák. Éto fsjo Ale příště určitě zkusím i tebou doporučený "klasický" přístup, stejně na "fintičky" už nebude tolik času
krásne! takhzhe s láskou...jde to aj bez nej??
drsne si to narval 9ks na plochu 60x60!
ja s plochou 80x40 som nebol taki radikál, ale spoň vidím že to de!
aby ma zaujmalo aku výšku využívaš, keď sa to tak vezme, bostým
som trocha eliminovaný, môj 1m ma totiž tlačí k zemi...
a ináč dobrúú chuť k++
láska je umenie milovať.. láska je hora, ktorú malo kto zdolá...
Je to tu!!!!!
Dnes jsme to spočítaly s maestrem Hlavou pod 250W bylo 190,2 suchého
Ano ano je to tak!!!!Je to neuvěřitelné ale i s malou vatáží se dají dělat velké věci
Zatím Peace a těšte se na připravovaný report KuchtasGrowImperiumStrikesBack
Váš Kuchtěj Nesmrtelný
Tak se vracíme zpět po malé přestávce která byla způsobena věnováním se většímu roomu pro Naše miláčky.
Je to tu,opět absolutně stejné podmínky,jen jsme tentokrát do roomu nainstalovaly 3xMendobog a 6xOB !!!
A jelikož bychom si rádi zkusily za jak dlouhou dobu se to v nejkratší možné míře dá zvládnout,rovnou jsme nastolili 12/12 a uvidíme.
Já tipuji tak 5-7 týdnů tak uvidíme.Má někdo z Vás chuť si hodit tip??????Tak sem s tím!!!!!!!
A když už jsme u toho tak i budu tipovat vínos.Takže bych řekl že z toho vymáčknu minimálně !!!170g!!! a to bez vegetace není zrovna nízká laťka.
O všem budete včas informováni,zatím peace za KGT
Váš Kuchtěj Nesmrtelný
Přeju hodně štěstí More Ten Mendobog je výbornej a určitě se vsadim že bude hotov dřív než to ÓBéčko takže hodně zdaru a nezapoměň se pochlubit nějakejma fotečkama až budou
to Sorethroat/ Dík moc more!!Neboj vím že je rychlej a smrtící!!!!
to Šťovík/No asi si ze mě děláš prdel voe ne????Viděl jsi Ty fotky kde jsou palice v porovnání s lahvý litrového Bcuzzu??????
More co Ti na to mám říct?????Když jsem já takovýhle palice vážil tak Ty jsi hovnu říkal papu!!!!
Jinak dík fandům a bídnou smrt závistivcům a navěřícím
Peace za KGTS Kuchtěj Nesmrtelný
kyselímu Štovíkovi: Čeče, vypěstoval jsi někdy nějakej indoor a vážil jsi to potom??? jestli ne, tak se tady prosimtě zbytečně neztrapňuj a nepokoušej se vyvracet Kuchtovo fakta......myslim že 190g na 250W nejni nic co by nešlo udělat...kór pro ostříleného hlínaře indooráře kuchtěje nesmtelného hehe...
Osobně jsem viděl na vlastní bulvy pod upocenou dvěstěpadinou šišky skoro jak na šetikilu a výnos byl dokonce 220g krásně proschlého curringem prošlého materiálu...víš Štovíku ??? Takže asi TAK
no jakože přidám se k vám, a stačí když se podíváte na sroogu...250W a 213g sušenýho / 6 kytek ... taky trošku kouzelník ale když umí tak umí a nebudu mu to závidět..jen respektovat a přát ať má každej moooře...a ti závistiví nic jinak pěkný kýtíz... ty paliczky sou mooc pěkný... tak aŤ fachá... hlína rulezz...