Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jojo, blunty mam taky moc rad, akorat si je davam jenom prilezitostne, bo si myslim, ze strasne moc kurvi plice. Nejradeji mam mangovej a sampanskej.
A s balenim sem problemy nikdy nemel, filtr delam tak, ze utrhnu tak tri centaky z cigara
Jop no tak na poprý jsem měl taky problém, dost jsem ho potrhal a pak to spravoval normal papírkama.. prostě prasárna
No ale při dalších pokusech jsem byl úspěšnej, neolizuju z obou stran -> staci mi ze je "mokrej " tak jak je, ale když je dobrý kouření roztrhnu napůl a ubalim 2 epesní jointy.
Nejvíc mi chutná jahoda a čokoláda, ale hlavně hruška
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
jo, kdo chce bejt in a hustej hip hoper musí kouřit blunty, jinak ho nikdo nevezme do super kinder nigga party
A kdybych zrovna já nebyl mezi těma největšíma borcema, tak bych se asi zabil, nemělo by pro mě smysl dál žít...,žít v domění, že nejsem tak skvělej jak je potřeba a asi bych se stal EMO
a možná si i podřezal žíly...
Jilm:... ..Sakra takovej navod!Ten sem hledal celej zivot
Jinak si stim musite proste vyhrat,neni to klasickej papirek ale zadni sci-fi to taky neni
a druhu se unas prodava neco kolem 10,myslim vyrobce jako True,Harlem,Royal,Magnum,Juici Blunt-kazdej znich to dela trosku jinak,takze se stoho i mota trosku jinak!Ja si tohle dam tak akorat kdyz voneco de nebo ma nekdo narozky!Kazdopadne je to vzdycky jedinej brk kterej moji chut po jointu utisi aspon na ty 2 hodky
Jah:Kocky maji jedno prislovi:Co to tu sakra placas ty vorechu?
balil jsem do bluntu s jahodovou příchutí, ubalil sem to tím způsobem že sem si nejdřív udělal dutinku s filtrem a nasypal jsem to dovnitř...fungoval skvěle, přijde mi že to pomaleji hoří...je to věc dobrá, ale na papírky to nemá, i když to je věc názoru...
Původní příspěvek od JAHmaican jo, kdo chce bejt in a hustej hip hoper musí kouřit blunty, jinak ho nikdo nevezme do super kinder nigga party
A kdybych zrovna já nebyl mezi těma největšíma borcema, tak bych se asi zabil, nemělo by pro mě smysl dál žít...,žít v domění, že nejsem tak skvělej jak je potřeba a asi bych se stal EMO
a možná si i podřezal žíly...
Neboj brotha, opravdu kchůl to bude až budou blunty na každej trafice za 10Kč.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Nevim... moje osobni zkusenost s bluntama je takova: Hur se balej a rozhodne maj takovej stiplavej nadech pri olizovani. NEsmite do nich nacpat moc tabaku (je to drcenej a slisovanej tabak...) a co se tyce chuti??? Nevim ja sam bych nepoznal jakou prichut kourim... a mozna ani neverim tomu kdo rika ze pozna nicmene sto lidi 150 chuti. Je to zajimava zmena oproti papirkum ale lepsi, vazne asi nejsou.
Blunty to je pohoda do spolecnosti..pomalejs horej, je to fakt solidni nakladacka, kdy je v nom poradnej matros. A ta prichut je rozhodne cejtit..hlavne pri nalizovani ... mel jsem ho a hned jsem se do nej zamiloval, ikdyz se to hur bali a na blunta je dobry koupit si specialni umelohmotnej filtr..kdyz uz tak uz...just blunt rulezz
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Mluvíš mi z duše, je to pohoda, jak to pomalounku hoří. Navíc mi to připomíná doutníčky, který mám tak rád. Prostě labůžo
Hledá se grower z okolí LBC, který by byl ochoten se podělit o místo na pěstění outdoor. . Vím že to je každého starost najít si místo, ale v přírodě mě vždy potkali čórky. No třeba to vyjde
Blant je prostě mazec . Tež sem to kdysi neznal ale myslím že poslední dobou je to čím dál známější aby ne když sou toho plné všechny GSHOPY. Mě se nejvíc osvěčilo balit stylem do kornoutu, prostě to tam všechno naházím na začátku chytnu s filtrem a jednoduše zatočím a důkladně olíznu. Jednou sem blanta zhulil ve dvou a už nikdy . Dvou hodinový komat na lavičce potom grcka a šel domů. Ještě k tomu sem nekuřák a tak mě blanty ničí mnohem víc :-)
Tak my jsme koupili čokoládovýho blunta a šli asi ve 4 nebo v 5 ho zhulit a fakt je to paráda.Sice se to nedá kouřit pořád ale jednou za čas fakt luxusní pokouřeníčko...A to balení není takový psycho
teda já osobně sem to kouřil 2krát a balil jednou, to balení mě šlo uplně v pohodě, skoro lehčí než obyč papírek, možná to bylo tim, že sme to koupili a jak sme to vuebc neznali, tak sme chtšli vědět, co to jako že je.. tak sme to otevřeli a jen na to mrkli.. ale jak to pak nebyxlo utěsněný, tak když sme to balili asi za 2?? dny tak to bylo krapet sušší, než na začátku.. možná proto to šlo tak dobře...
Todle jsem od groweru necekal.
Blunt je proste blunt.
Co od nej cekat??? Ze bude pomalu horet, bude vonet, bude chutnat a bude to velky boro.
Co od nej necekat? Ze na nej staci trocha koreni, ze bude s tabakem dobrej, ze bude smotanej za chvilku (ja uz se k tomu docela priblizuju ), ze bude cejtit chut koreni a ze ho zvladnes sam
Blunty palim kdyz je koreni vic nez bezne. Nemusej to bejt narozeniny je to proste zabava a lahoda v jednom. Pak jsou tady jeste super blunty ktery se daj narvat ruznym mnozstvim koreni a ty se bali hlavne po sklizni...stojej 200,- za kus.
Ohledne prichuti. Je jich desne moc. Doporucuju wet cherry, orange explosion, blueberry, a martiny and green apple.....ostatni jsou bud nevyrazny nebo takovy ,,mejdlovy,,
K technickemu provedeni. Blunty maji vetsinou uz lepitka. Ja radsi balim z celeho papirku.
Jinak se delaj i predmotany, ale ty jsou suchy a nejsou zrovna lahodny.
Po otevreni blunt spotrebujte rovnou! Pak je suchej a neni tak vyraznej.
K filtrum. Chce to bud umotat bez filtru nebo nejakej velkej. Pak jsou tady jeste tip tubes filtry, ale ty se pak zaserou dehtem a spatne tahnou.
P.S. Delaj se jeste blunty jako tabakovy listy. Mel jsem je jednou a to juicy ovocna smes nebo neco podobnyho a je to proste tabakovej list. Neyl jsem schopen do toho poradne umotat. Kamos to zvladnul a byl to hnus.
Zdar pár bluntů už jsem vykouřil a s balením sem nikdy neměl problém pokud jsem nebyl nakalenej jinak jsem vždy balil bez tabáku-> jediná nevýhoda je že to sežere hodně skaňoura!
Jo a největší TURBONAKLÁDAČ je příchuť Jamajskej rum!