Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kouření tzv. BLUNTů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Kohy
Stálý Člen

Karma uživatele Kohy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Jojo, blunty mam taky moc rad, akorat si je davam jenom prilezitostne, bo si myslim, ze strasne moc kurvi plice. Nejradeji mam mangovej a sampanskej.
A s balenim sem problemy nikdy nemel, filtr delam tak, ze utrhnu tak tri centaky z cigara

Old Post 17-12-2007 v 21:39 PM
Kohy je offline   Profil uživatele Kohy   Find more posts by Kohy   Foto galerie člena Kohy   Click here to Send Kohy a Private Message   Add Kohy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
emoo
Nový Člen

Karma uživatele emoo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

RE: << Beowulf >>
.. jj přesně tak...=))))

eMOO

Old Post 17-12-2007 v 22:19 PM
emoo je offline   Profil uživatele emoo   Find more posts by emoo   Foto galerie člena emoo   Click here to Send emoo a Private Message   Add emoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Jop no tak na poprý jsem měl taky problém, dost jsem ho potrhal a pak to spravoval normal papírkama.. prostě prasárna

No ale při dalších pokusech jsem byl úspěšnej, neolizuju z obou stran -> staci mi ze je "mokrej " tak jak je, ale když je dobrý kouření roztrhnu napůl a ubalim 2 epesní jointy.

Nejvíc mi chutná jahoda a čokoláda, ale hlavně hruška

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 17-12-2007 v 22:23 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jo, kdo chce bejt in a hustej hip hoper musí kouřit blunty, jinak ho nikdo nevezme do super kinder nigga party
A kdybych zrovna já nebyl mezi těma největšíma borcema, tak bych se asi zabil, nemělo by pro mě smysl dál žít...,žít v domění, že nejsem tak skvělej jak je potřeba a asi bych se stal EMO
a možná si i podřezal žíly...

!!!CHLASTAFARI!!!

Naposledy upravil JAHmaican 18-12-2007 v 10:39 AM

Old Post 17-12-2007 v 22:52 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Jilm:... ..Sakra takovej navod!Ten sem hledal celej zivot
Jinak si stim musite proste vyhrat,neni to klasickej papirek ale zadni sci-fi to taky neni
a druhu se unas prodava neco kolem 10,myslim vyrobce jako True,Harlem,Royal,Magnum,Juici Blunt-kazdej znich to dela trosku jinak,takze se stoho i mota trosku jinak!Ja si tohle dam tak akorat kdyz voneco de nebo ma nekdo narozky!Kazdopadne je to vzdycky jedinej brk kterej moji chut po jointu utisi aspon na ty 2 hodky

Jah:Kocky maji jedno prislovi:Co to tu sakra placas ty vorechu?

Old Post 18-12-2007 v 05:17 AM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
400w
Stálý Člen

Karma uživatele 400w - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

balil jsem do bluntu s jahodovou příchutí, ubalil sem to tím způsobem že sem si nejdřív udělal dutinku s filtrem a nasypal jsem to dovnitř...fungoval skvěle, přijde mi že to pomaleji hoří...je to věc dobrá, ale na papírky to nemá, i když to je věc názoru...

Old Post 18-12-2007 v 09:46 AM
400w je offline   Profil uživatele 400w   Find more posts by 400w   Foto galerie člena 400w   Click here to Send 400w a Private Message   Add 400w to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od JAHmaican
jo, kdo chce bejt in a hustej hip hoper musí kouřit blunty, jinak ho nikdo nevezme do super kinder nigga party
A kdybych zrovna já nebyl mezi těma největšíma borcema, tak bych se asi zabil, nemělo by pro mě smysl dál žít...,žít v domění, že nejsem tak skvělej jak je potřeba a asi bych se stal EMO
a možná si i podřezal žíly...

Neboj brotha, opravdu kchůl to bude až budou blunty na každej trafice za 10Kč.

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 18-12-2007 v 14:59 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CZGhoul
Growmaniac

Karma uživatele CZGhoul - 94% PěstitelskáKarma uživatele CZGhoul - 94% PěstitelskáKarma uživatele CZGhoul - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Nevim... moje osobni zkusenost s bluntama je takova: Hur se balej a rozhodne maj takovej stiplavej nadech pri olizovani. NEsmite do nich nacpat moc tabaku (je to drcenej a slisovanej tabak...) a co se tyce chuti??? Nevim ja sam bych nepoznal jakou prichut kourim... a mozna ani neverim tomu kdo rika ze pozna nicmene sto lidi 150 chuti. Je to zajimava zmena oproti papirkum ale lepsi, vazne asi nejsou.

Plant Resque

Old Post 19-12-2007 v 20:33 PM
CZGhoul je offline   Profil uživatele CZGhoul   Find more posts by CZGhoul   Foto galerie člena CZGhoul   Click here to Send CZGhoul a Private Message   Add CZGhoul to your buddy list     Navštiv homepage uživatele CZGhoul! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Blunty to je pohoda do spolecnosti..pomalejs horej, je to fakt solidni nakladacka, kdy je v nom poradnej matros. A ta prichut je rozhodne cejtit..hlavne pri nalizovani ... mel jsem ho a hned jsem se do nej zamiloval, ikdyz se to hur bali a na blunta je dobry koupit si specialni umelohmotnej filtr..kdyz uz tak uz...just blunt rulezz

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 20-12-2007 v 17:31 PM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkANg
Nový Člen

Karma uživatele DarkANg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

To FaLda:

Mluvíš mi z duše, je to pohoda, jak to pomalounku hoří. Navíc mi to připomíná doutníčky, který mám tak rád. Prostě labůžo

Hledá se grower z okolí LBC, který by byl ochoten se podělit o místo na pěstění outdoor. .
Vím že to je každého starost najít si místo, ale v přírodě mě vždy potkali čórky.
No třeba to vyjde

Old Post 24-12-2007 v 20:32 PM
DarkANg je offline   Profil uživatele DarkANg   Find more posts by DarkANg   Foto galerie člena DarkANg   Click here to Send DarkANg a Private Message   Add DarkANg to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DarkANg! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
L!NDA
Stálý Člen

Karma uživatele L!NDA - 97% PěstitelskáKarma uživatele L!NDA - 97% PěstitelskáKarma uživatele L!NDA - 97% PěstitelskáKarma uživatele L!NDA - 97% PěstitelskáKarma uživatele L!NDA - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Blant je prostě mazec . Tež sem to kdysi neznal ale myslím že poslední dobou je to čím dál známější aby ne když sou toho plné všechny GSHOPY. Mě se nejvíc osvěčilo balit stylem do kornoutu, prostě to tam všechno naházím na začátku chytnu s filtrem a jednoduše zatočím a důkladně olíznu. Jednou sem blanta zhulil ve dvou a už nikdy . Dvou hodinový komat na lavičce potom grcka a šel domů. Ještě k tomu sem nekuřák a tak mě blanty ničí mnohem víc :-)

Old Post 24-12-2007 v 21:04 PM
L!NDA je offline   Profil uživatele L!NDA   Find more posts by L!NDA   Foto galerie člena L!NDA   Click here to Send L!NDA a Private Message   Add L!NDA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wel-bloud
Stálý Člen

Karma uživatele wel-bloud - 100% PěstitelskáKarma uživatele wel-bloud - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Tak my jsme koupili čokoládovýho blunta a šli asi ve 4 nebo v 5 ho zhulit a fakt je to paráda.Sice se to nedá kouřit pořád ale jednou za čas fakt luxusní pokouřeníčko...A to balení není takový psycho

Není vše jak na první pohled vypadá.

Old Post 24-12-2007 v 21:25 PM
wel-bloud je offline   Profil uživatele wel-bloud   Find more posts by wel-bloud   Foto galerie člena wel-bloud   Click here to Send wel-bloud a Private Message   Add wel-bloud to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wel-bloud! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

teda já osobně sem to kouřil 2krát a balil jednou, to balení mě šlo uplně v pohodě, skoro lehčí než obyč papírek, možná to bylo tim, že sme to koupili a jak sme to vuebc neznali, tak sme chtšli vědět, co to jako že je.. tak sme to otevřeli a jen na to mrkli.. ale jak to pak nebyxlo utěsněný, tak když sme to balili asi za 2?? dny tak to bylo krapet sušší, než na začátku.. možná proto to šlo tak dobře...

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 24-12-2007 v 21:28 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trafo
Stálý Člen

Karma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Panove velice ste mne zklamali

Todle jsem od groweru necekal.
Blunt je proste blunt.
Co od nej cekat??? Ze bude pomalu horet, bude vonet, bude chutnat a bude to velky boro.

Co od nej necekat? Ze na nej staci trocha koreni, ze bude s tabakem dobrej, ze bude smotanej za chvilku (ja uz se k tomu docela priblizuju ), ze bude cejtit chut koreni a ze ho zvladnes sam

Blunty palim kdyz je koreni vic nez bezne. Nemusej to bejt narozeniny je to proste zabava a lahoda v jednom. Pak jsou tady jeste super blunty ktery se daj narvat ruznym mnozstvim koreni a ty se bali hlavne po sklizni...stojej 200,- za kus.

Ohledne prichuti. Je jich desne moc. Doporucuju wet cherry, orange explosion, blueberry, a martiny and green apple.....ostatni jsou bud nevyrazny nebo takovy ,,mejdlovy,,

K technickemu provedeni. Blunty maji vetsinou uz lepitka. Ja radsi balim z celeho papirku.
Jinak se delaj i predmotany, ale ty jsou suchy a nejsou zrovna lahodny.

Po otevreni blunt spotrebujte rovnou! Pak je suchej a neni tak vyraznej.

K filtrum. Chce to bud umotat bez filtru nebo nejakej velkej. Pak jsou tady jeste tip tubes filtry, ale ty se pak zaserou dehtem a spatne tahnou.

P.S. Delaj se jeste blunty jako tabakovy listy. Mel jsem je jednou a to juicy ovocna smes nebo neco podobnyho a je to proste tabakovej list. Neyl jsem schopen do toho poradne umotat. Kamos to zvladnul a byl to hnus.

BzZzum BzZzum Trafo

Old Post 26-12-2007 v 00:34 AM
Trafo je offline   Profil uživatele Trafo   Find more posts by Trafo   Foto galerie člena Trafo   Click here to Send Trafo a Private Message   Add Trafo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabi88
Stálý Člen

Karma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Zdar pár bluntů už jsem vykouřil a s balením sem nikdy neměl problém pokud jsem nebyl nakalenej jinak jsem vždy balil bez tabáku-> jediná nevýhoda je že to sežere hodně skaňoura!

Jo a největší TURBONAKLÁDAČ je příchuť Jamajskej rum!

400W - 8x S.a.g.e.

400W-7xGWS+1xMisty

cannabi..

Old Post 26-12-2007 v 09:52 AM
cannabi88 je offline   Profil uživatele cannabi88   Find more posts by cannabi88   Foto galerie člena cannabi88   Click here to Send cannabi88 a Private Message   Add cannabi88 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jamal
Nový Člen

Karma uživatele jamal - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Jo blunty sou fakt pecka! super chut! Většinou to hulim když je nějaká slavnostní přížitost...

Old Post 26-12-2007 v 21:38 PM
jamal je offline   Profil uživatele jamal   Find more posts by jamal   Foto galerie člena jamal   Click here to Send jamal a Private Message   Add jamal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás