Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky jsme párkrát nad tím uvažoval ale po troše pátrání jsem přišel na to že XENONOVKY pracuju na skoro stejný bázi jako halogenky jenomže mýsto halovejch prvků je tam xenon. No skusit to můžež. Já sem měl taky takovej pokusek s 20W halogenkou a dopadlo to po 7 dnech smrtí.....
grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění
talze to nema cenu je tam strkt co? no nic dikes za radu
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Eště bych doupřesnil ten startér a kondenzátor. Startér je tam proto, že pro zažehnutí výbojky je potřeba strašně moc proudu. Při startu výbojky indukuje startér proud (až 4KV). A kondenzátor je tam proto, aby tak obrovskej šok pro elektrickou síť vyrovnal.
ako moze starter indukovat prud 4kV. nie nahodou napatie?
i kdyz tomu zase tak nerozumim tak DAB ma prvdu to je preklep
-------------