Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hary: mě teda ten odkaz na Projekt šatník 150W jde otevřít v pohodě. Zkus to ještě jednou a kdyžtak dej vědět.
Hyena: to musely být megabubliny, když ti létal perlit všude kolem Já jsem ve svém pokusu s perlitem a řízky nebublal přímo do perlitu, ale perlit byl nasypaný do těch plastových kořenáčků (určitě to znáte, trhovci v tom často mají sadbu na prodej) a ty byly posazeny do vody, do které jsem bublal.
Jinak musím přitakat, že rw kostičky se mi na zakořeňování taky osvědčily zatím nejvíc. Docela dobře se s nimi manipuluje (dávám je do těch černých platíček), není potřeba se nějak moc starat o vlhkost a nakonec kořeny jsou venku taky celkem rychle...
P.S. deno je grower handyman, ale nějak mi uniká, jak jsi na něj teď přišel
... blbě sem přečet přísp. od haryho ... smazáno
Ale mě jde ten odkaz taky otevřít bez problémů.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.