Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Tak a je konec
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
safa
Nový Člen

Karma uživatele safa - 9% Pěstitelská

smutek Příspěvek č. 17

Uznavam, ze jsem asi naivka, ale potreti za sebou jsem prisel o sve outdoor-balkon-kybl kytky. Predloni to bylo 32 kytek, loni 9 kytek a letos 12 kytek (samic). Ty ku*vy to vorvaly(i) jeste tak mesic pred sklizni. Pomalu premejslim, ze to napresrok nastrikam nejakym sajrajtem, aby se to nedalo hulit. At se z toho prinejmensim po*erou, kurvy zlodejsky. Nicmene, docela me prekvapilo, kdyz mi tchyne nabidla jestli bych to nechtel pestovat u nich na chalupe (outdoor). Mel jsem z toho takovou radost, ze jsem si hned obednal u Bushdoctora Stoney High ( http://www.bushdoctor.at/seed/inhal...kel=2887&pr=195 ) .

Old Post 06-09-2001 v 04:37 AM
safa je offline   Profil uživatele safa   Find more posts by safa   Foto galerie člena safa   Click here to Send safa a Private Message   Add safa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

???? Příspěvek č. 18

to ti jako někdo leze na balkon??????????????

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 07-09-2001 v 08:33 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
safa
Nový Člen

Karma uživatele safa - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

ma mpred balkonem plechovou strechu zastresenyho vnitrobloku, takze to neni zase az takovej velkej problem ... ;-(

Old Post 12-09-2001 v 03:12 AM
safa je offline   Profil uživatele safa   Find more posts by safa   Foto galerie člena safa   Click here to Send safa a Private Message   Add safa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THeCed
Stálý Člen

Karma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 20

Úpřimnou soustrast T.H.C.
Někdy je těžké pochopit lidské činy. Jsou to prostě ku**y, srá*i a zmr*i.
Ještě nikdy nerozjel velkej outdoor, dycky (no dycky - 2 roky) jenom takový malometrážní. Loni sem to sklízel já. Letos, kromě pár mini-balkonovek mi rostl jedinej oudoor mezi polama u potůčku, ještě k tomu hermafrodit, tak metr výška jenom takový 3 větve každá tak 60-70 cm, ale hezký.
No přijdu po týdnu a - zůstala tam jenom jedna! (bohudík že aspoň něco) Taxem to hned sklidil, palice nádherný, ale mohlo to ještě do konce září kvést. Doufám že se z toho ten parchant po*ere.
Už sem to aj nafotil, pár makro fotek palic, tak snad to vyjde a časem to šupnu do galerie.

Huličům zdar a zlodějům ZMAR a usvědčení a trest.

Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.

Old Post 16-09-2001 v 22:24 PM
THeCed je offline   Profil uživatele THeCed   Find more posts by THeCed   Foto galerie člena THeCed   Click here to Send THeCed a Private Message   Add THeCed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

prevence Příspěvek č. 21

Jo, uprimnou soustrast vsem tem, kterym byly ocorovany nebo zniceny kyticky. Ja jsem taky jeden z vas, z mych 20 kytek na 5 polickach zbyla JEDNA JEDINA takova mala mrska (nastesti kamos mel zasazino i na zahrade, takze :)) ). Ale cet jsem tu neco o pestovani na stromech... Takze jestli jste nezanevreli na outdoor pestovani, doporucuju toto....

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 17-09-2001 v 08:15 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zippi
Stálý Člen

Karma uživatele Zippi - 57% Pěstitelská

Jsou to hnusný parchanti ! Příspěvek č. 22

Upřímnou soustrast T.H.C.
Vím jak se asi cejtíš. Dneska jsem se šel podívat na svejch 12 kytek o který jsem se staral už vod dubna a za 2 dny jsem je chtěl sklidit, ale už to udělal někdo za mě.
Pořád jsem si myslel, že se mě to netýká. Až dneska jsem zjistil, že ani to nejvychytanější místo na mí zahrádce není bezpečný před těma kurvama.
Je mě z toho na nic.

Zippi

Old Post 20-09-2001 v 21:22 PM
Zippi je offline   Profil uživatele Zippi   Find more posts by Zippi   Foto galerie člena Zippi   Click here to Send Zippi a Private Message   Add Zippi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.H.C.
Stálý Člen

Karma uživatele T.H.C. - 18% Pěstitelská

Re: Jsou to hnusný parchanti ! Příspěvek č. 23

Přesně tak sou to kurvy,zmrdi,buzeranti.............
Kdybych tak zjistil kdo to udělal mě to bych mu dal pořádně zavyučenou.Jo já si myslel to samý že se mě to netýká, že je to vychytaný pole(bylo vychytaný:měl sem to kousek od byráku,bylo to vedle řeky,svítilo tam pěkně sluníčko.Všechno v pohodě až na to že to našel nějakej zmrd) Hold příští rok si dvakrát promyslím jestli budu pěstovat venku.Nejlepší je stejnak indoor.Na to teď přecházím a radil bych ti to taky.Je to prostě jistota a sklízíš 4krát do roka)
Ale taky ti přeju upřímnou soustrast a přeji ti ať toho zmrda najdeš!!!

měj se pokud možno vysmátě

Keep Smoking!!!

Old Post 24-09-2001 v 19:24 PM
T.H.C. je offline   Profil uživatele T.H.C.   Find more posts by T.H.C.   Foto galerie člena T.H.C.   Click here to Send T.H.C. a Private Message   Add T.H.C. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zippi
Stálý Člen

Karma uživatele Zippi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Re:T.H.C.
Máš pravdu s kytičkama venku už je konec.
Teď už to bude jenom balkon a indoor. S indoorem bych
to chtěl zkusit ještě tenhle rok doufám, že mi to vyjde.

Zdarec T.H.C. a díky.

Zippi

Old Post 27-09-2001 v 14:12 PM
Zippi je offline   Profil uživatele Zippi   Find more posts by Zippi   Foto galerie člena Zippi   Click here to Send Zippi a Private Message   Add Zippi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weedpolis
Stálý Člen

Karma uživatele weedpolis - 35% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 25

Upřímnou soustrat 2 T.H.C. :´(

-kdo nehulí, ať první hodí kamenem-

Old Post 06-01-2002 v 13:06 PM
weedpolis je offline   Profil uživatele weedpolis   Find more posts by weedpolis   Foto galerie člena weedpolis   Click here to Send weedpolis a Private Message   Add weedpolis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spaceman_86
Stálý Člen

Karma uživatele spaceman_86 - 100% PěstitelskáKarma uživatele spaceman_86 - 100% Pěstitelská

Škůdci svině!!! Příspěvek č. 26

me taky minulej rok sklidili 200 kytek ve stadiu (40cm)
to nasere hooodně..
ale taky se ani nemusim zas tak divit kdyz sem to vysadil
mezi kopřivama na dvorku náprstkova muzea..

Naposledy upravil spaceman_86 15-04-2004 v 09:48 AM

Old Post 22-03-2002 v 19:51 PM
spaceman_86 je offline   Profil uživatele spaceman_86   Find more posts by spaceman_86   Foto galerie člena spaceman_86   Click here to Send spaceman_86 a Private Message   Add spaceman_86 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele spaceman_86! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kosa
Stálý Člen

Karma uživatele Kosa - 59% Pěstitelská

Kurvy Příspěvek č. 27

Sou to srašný kurvy,nerozumim jim.Voni pak machrujou jaký hulení nevypěstovaly a přítom to někomu UKRADLI.
Myslim si žejeto vduchu mrzí jaký sou chdáci mně bz to mrzelo taky.Kdybych někomu našel pole s dospělíma samicema vzal bych si jednu paličku a nechal bychmu
děkovnej lísteček kde by stálo "Dík ale příšťe si udelej pole jinde.Kámo vzel sem si jednu paliču ber to jako bys mi dal zahulit,moc dík".Jeslisi myslíte že sem hajzl tak se podívejte ne jiný kteří vykradou celý pole a nenechaj tam ani samce.

LAGALIZE TO YE WONO!!!!!!

Old Post 26-03-2002 v 07:27 AM
Kosa je offline   Profil uživatele Kosa   Find more posts by Kosa   Foto galerie člena Kosa   Click here to Send Kosa a Private Message   Add Kosa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás