Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uznavam, ze jsem asi naivka, ale potreti za sebou jsem prisel o sve outdoor-balkon-kybl kytky. Predloni to bylo 32 kytek, loni 9 kytek a letos 12 kytek (samic). Ty ku*vy to vorvaly(i) jeste tak mesic pred sklizni. Pomalu premejslim, ze to napresrok nastrikam nejakym sajrajtem, aby se to nedalo hulit. At se z toho prinejmensim po*erou, kurvy zlodejsky. Nicmene, docela me prekvapilo, kdyz mi tchyne nabidla jestli bych to nechtel pestovat u nich na chalupe (outdoor). Mel jsem z toho takovou radost, ze jsem si hned obednal u Bushdoctora Stoney High ( http://www.bushdoctor.at/seed/inhal...kel=2887&pr=195 ) .
Úpřimnou soustrast T.H.C.
Někdy je těžké pochopit lidské činy. Jsou to prostě ku**y, srá*i a zmr*i.
Ještě nikdy nerozjel velkej outdoor, dycky (no dycky - 2 roky) jenom takový malometrážní. Loni sem to sklízel já. Letos, kromě pár mini-balkonovek mi rostl jedinej oudoor mezi polama u potůčku, ještě k tomu hermafrodit, tak metr výška jenom takový 3 větve každá tak 60-70 cm, ale hezký.
No přijdu po týdnu a - zůstala tam jenom jedna! (bohudík že aspoň něco) Taxem to hned sklidil, palice nádherný, ale mohlo to ještě do konce září kvést. Doufám že se z toho ten parchant po*ere.
Už sem to aj nafotil, pár makro fotek palic, tak snad to vyjde a časem to šupnu do galerie.
Huličům zdar a zlodějům ZMAR a usvědčení a trest.
Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.
Jo, uprimnou soustrast vsem tem, kterym byly ocorovany nebo zniceny kyticky. Ja jsem taky jeden z vas, z mych 20 kytek na 5 polickach zbyla JEDNA JEDINA takova mala mrska (nastesti kamos mel zasazino i na zahrade, takze :)) ). Ale cet jsem tu neco o pestovani na stromech... Takze jestli jste nezanevreli na outdoor pestovani, doporucuju toto....
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
Upřímnou soustrast T.H.C.
Vím jak se asi cejtíš. Dneska jsem se šel podívat na svejch 12 kytek o který jsem se staral už vod dubna a za 2 dny jsem je chtěl sklidit, ale už to udělal někdo za mě.
Pořád jsem si myslel, že se mě to netýká. Až dneska jsem zjistil, že ani to nejvychytanější místo na mí zahrádce není bezpečný před těma kurvama.
Je mě z toho na nic.
Přesně tak sou to kurvy,zmrdi,buzeranti.............
Kdybych tak zjistil kdo to udělal mě to bych mu dal pořádně zavyučenou.Jo já si myslel to samý že se mě to netýká, že je to vychytaný pole(bylo vychytaný:měl sem to kousek od byráku,bylo to vedle řeky,svítilo tam pěkně sluníčko.Všechno v pohodě až na to že to našel nějakej zmrd) Hold příští rok si dvakrát promyslím jestli budu pěstovat venku.Nejlepší je stejnak indoor.Na to teď přecházím a radil bych ti to taky.Je to prostě jistota a sklízíš 4krát do roka)
Ale taky ti přeju upřímnou soustrast a přeji ti ať toho zmrda najdeš!!!
Re:T.H.C.
Máš pravdu s kytičkama venku už je konec.
Teď už to bude jenom balkon a indoor. S indoorem bych
to chtěl zkusit ještě tenhle rok doufám, že mi to vyjde.
me taky minulej rok sklidili 200 kytek ve stadiu (40cm)
to nasere hooodně..
ale taky se ani nemusim zas tak divit kdyz sem to vysadil
mezi kopřivama na dvorku náprstkova muzea..
Naposledy upravil spaceman_86 15-04-2004 v 09:48 AM
Sou to srašný kurvy,nerozumim jim.Voni pak machrujou jaký hulení nevypěstovaly a přítom to někomu UKRADLI.
Myslim si žejeto vduchu mrzí jaký sou chdáci mně bz to mrzelo taky.Kdybych někomu našel pole s dospělíma samicema vzal bych si jednu paličku a nechal bychmu
děkovnej lísteček kde by stálo "Dík ale příšťe si udelej pole jinde.Kámo vzel sem si jednu paliču ber to jako bys mi dal zahulit,moc dík".Jeslisi myslíte že sem hajzl tak se podívejte ne jiný kteří vykradou celý pole a nenechaj tam ani samce.