Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no myslim že těď je ta pravá doba vytáhnout tenhle thread na světlo
Doufám že brňáci se nenechají zahanbit a ozvou se jako první.Rozhodně bych podnikl v nejbližší době nějakou odpolední seanci a s prdíkem a petanquem třeba u právnické fakulty nebo v lužánkách
P.S.:Jsem vlastníkem 8 železných koulí :-)
tak tak, dovolim si odpovedeti za janicku, protoze ji znam a jak sem ti psal uz po ICQ ta akcicka by mohla byt v pohode, takze sbal svy koule a jdeme hrat je este nekdo kdo by se pridal?? co ostatni brnaci? videl jsem vas na sraze, vim ze ze existujete
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
rad bych se zucastnil nejake petanque akce, ale z HK je do Brna zbytecne daleko... co takhle nabalit na ten turnaj jeste jeden - v kulickach??? (takovy chilloutovy turnajek)
Kde se dá hrát v praze? A je tady někdo z Prahy? někdy bych zašel hodit, jestli máte koule Já mám svoje v Hradišti
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
hle Brňáci ozvěte se mi kliďo PM ať se to dá nějak rozumně domluvit.Pošlete mi třeba do Pm vaše ICQ a já si vás postupně zkontaktuju jáí und Drinker jsme jistej Tým(teda jestli s tím bude Drinker souhlasit):-)
Drink: kašli na jaro! Koule se daj házet i na ledu
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.