Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » housenky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Dude
newim - neni to nahodou tohle? resil bubik
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=25483

Na začátku threadu psal "malé zelené" a u Bubika jsou takovy do žluta. No já měl housenky taky ale jenom pár, ale byli tlustší a opravdu zelený

Old Post 30-08-2006 v 16:09 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Index
Stálý Člen

Karma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

jj, ja vlastnim prave takove tlustsi a zeleny nez ma bubik...koupil sem biool a agrion delta..pokropil a uvidime....

Old Post 30-08-2006 v 17:40 PM
Index je offline   Profil uživatele Index   Find more posts by Index   Foto galerie člena Index   Click here to Send Index a Private Message   Add Index to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

U mňa boli (dúfam, že už nie sú) malé a zelené húsenice. Každým dňom som ich našiel viac. Rastlinky som postriekal lanolínom (tuk z ovčej vlny - dá sa kúpiť), ale nezadusilo ich to. Tak prišiel na radu postrek Decis. Na druhý deň som našiel nehybné húsenice. Avšak nežiadúci efekt je spálenie vrchných častí blizien a na 1 rastlinke boli aj spálené listy. Koncentrácia bola podľa návodu.

Marihuana je dar.

Old Post 30-08-2006 v 19:01 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svarslav
Nový Člen

Karma uživatele Svarslav - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ahoj, měl jsem na květině také housenky... sháněl jsem nějaký biopostřik a osvědčil se mi Biobit XL od Biocont Laboratory. Je určen přímo proti housenkám a není to žádný pesticid. Sehnal jsem ho normálně v zahradnictví, stačily dva postřiky.

Svarslav

Old Post 30-08-2006 v 20:19 PM
Svarslav je offline   Profil uživatele Svarslav   Find more posts by Svarslav   Foto galerie člena Svarslav   Click here to Send Svarslav a Private Message   Add Svarslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bassman
Stálý Člen

Karma uživatele bassman - 84% PěstitelskáKarma uživatele bassman - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Na zacatku jsou vzdy male,cim vice sni tim vice rostou,biool apod. na ne nezabere,biobit ano ale nejucinejsi je v rane fazi jejich vyvoje,ty zelene jsou vetsinou pidalka podzimni a uz o tom jeden thread je

Old Post 30-08-2006 v 23:12 PM
bassman je offline   Profil uživatele bassman   Find more posts by bassman   Foto galerie člena bassman   Click here to Send bassman a Private Message   Add bassman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wampyr
Stálý Člen

Karma uživatele Wampyr - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Ahoj Lidi. Vcera jsme sedeli , hulili speky z moji lonske kytky a bavili se o housenkach. Taky mi ty maly mrchy zacali zrat kytku a nemel sem cas je likvidovat a tak jsem to trochu nechal osudu a zjistil jsem ze kytku zacnou ozirat od nejvetsich listu, pak mensi a mensi, ale palic se ani nedotkli a tak jim musim podekovat za velmi kvalitne odvedenou praci. Probrali to za mne naprosto perfektne a asi takle to dopadlo

Old Post 17-06-2007 v 12:50 PM
Wampyr je offline   Profil uživatele Wampyr   Find more posts by Wampyr   Foto galerie člena Wampyr   Click here to Send Wampyr a Private Message   Add Wampyr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PUNX
Stálý Člen

Karma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Skus pouzit Biobit XL malo by to zaberat na tu pidalku podzimni aj na ine druhe husenic. Postriekas tym listy z vrchu aj zo spodu a tie husenice do hodinky prestanu objedat tvoju urodu a po par dnoch zomru.

Biooutdoor 2007

Old Post 20-06-2007 v 20:49 PM
PUNX je offline   Profil uživatele PUNX   Find more posts by PUNX   Foto galerie člena PUNX   Click here to Send PUNX a Private Message   Add PUNX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr*Skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

tak minuleho roku som mal husenky velké ako maliček postrikal som to nejakou chmkkou za 5min opadali všetky a bolo ich tam po kostky na nohach a večer ma vyčorovali huliť čisté chemky by som nekcel

OUT_05-06-07-2008
LegalizÁcia Marihuany Na Slovensku
Prenos rastliniek_!
Ako funguje hemisfera mozgu_!
Poľnohospodár telom aj dušou_!
Zi tak,aby ked zomrieš,sa všetci Tvoji známi začali nudiť...
S pozdravom Jozef Kocik pre koktavých stačí iba Jozef

Old Post 22-08-2007 v 12:14 PM
Dr*Skunk je offline   Profil uživatele Dr*Skunk   Find more posts by Dr*Skunk   Foto galerie člena Dr*Skunk   Click here to Send Dr*Skunk a Private Message   Add Dr*Skunk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dr*Skunk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Mám rád přírodu, takže jedině obírám. U těhle zelenejch mršek se mi nikdy nestalo, že by se objevovali nějak průběžně, jednou je objevim, posbírám, a je klid - tohle se u mě děje každej rok. Jináč na palicích neožrali nikdy nic víc než blizny, což se dá snýst (aspoň ten ''můj'' druh )

My heart and soul, they are free...

Old Post 22-08-2007 v 13:06 PM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C00l_D@e
Stálý Člen

Karma uživatele C00l_D@e - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

taky se mi letos na kytkach na balkone objevili zeleny housenky, ze zacatku jsem je sbiral, ale jsou fakt spatne videt, a) jsou zeleny a b) jsou vetsinou na spodku listu. Vzdycky jsem jich sebral na 6-ti kytkach tak 5 za den, ale pak me napadlo je oklepat a parada. Jeden den jsem oklepal asi 50 housenek, proste chytnu vetvicku a zaklepu s ni, nesmi se moc brutalne aby se neurvala, ale zas dost aby ty mrchy opadaly. No a pak je staci rozslapnout, nebo posbirat a hodit dolu z balkonu. No a dalsi dny kdyz jsem klepal, tak vzdycky tak max 1-3 kousky a posledni dobou uz tam nejsou Ale rozhodne bych je tam nenechaval, sice zraly zatim jen listy, ale kyti mi kvete teprv asi 2 tejdny, tak nechci jeste o listi prijit.

Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.

Old Post 22-08-2007 v 18:11 PM
C00l_D@e je offline   Profil uživatele C00l_D@e   Find more posts by C00l_D@e   Foto galerie člena C00l_D@e   Click here to Send C00l_D@e a Private Message   Add C00l_D@e to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
motor tvor
Stálý Člen

Karma uživatele motor tvor - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

mam stejnou zkusenost jako vampyr z minulyho roku, ve skleniku probehlabrutalni invaze zelenejch housenek ( asi neco jinyho nez pidalky - na zacatku pul centaku a skoro neviditelny, po nekolika dnech utesenyho zrani az ctyrcentimetrovy macci kterejch se clovek bal dotknout jinak nez kolickem. Kazdopadne invaze trvala ca mesic pocitam ( od nejmensiho stadia po "vyhubeni" macku), zacala kratce po nabehnuti na kvet a nutno rict, ze kveteni spis pomohli. Blizny ani palice nezrali, pryskyrice jim ocividne nechutnala a kytky to jaksi vycejtily a pryskyrily se jedna radost. Uz ani nevim jestli sme je necim strikali nez sme zjistili ze nejsou tak zly, myslim ze ne. Invaze probehla taky hodne kvuli tomu, ze je moznost sklo kontrolovat ca jednou tejdne coz je dost malo, ale nakonec to dopadlo fakt dobre, proste nam odlistily a nakoply kytky a kdyz tohle dotvorily tak se nam povedlo je zlikvidovat...

zapaleny

Old Post 27-08-2007 v 12:33 PM
motor tvor je offline   Profil uživatele motor tvor   Find more posts by motor tvor   Foto galerie člena motor tvor   Click here to Send motor tvor a Private Message   Add motor tvor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Tohle sem dělal dneska... :-) 2 housenky

Old Post 27-08-2007 v 21:32 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

tak já mam letos podobnej problém,akorát ty housenky nejsou zelený ale chlupatý černý,nežerou zatim palice,ale po listech se můžou umlátit,přípravek proti mšicím nefungoval a teď v době květu už stříkat nechci,nejvíce se bojim toho ,že mi zaserou palice hownama..to hulit neni moc příjemný,nebo probírat to...grubs=shits

Old Post 07-10-2007 v 22:47 PM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

jj housenky sou svine ale porad lepsi nez ty maly cerny musky!!housenky sem sklidil tak 4 a je zatim klid!strikat to ted uz nebudu kvuli chuti to si myslim ze je lepsi je sebrat pokud jich tam neni moc.jinak cerny tu snad este nebyly,ze by nejaka evoluce ?

edit:problem vyresen,housenky uz se zakuklily....ale zachvilku budu kuklit i kyti a to tak ze dneska vezmu uz tu velkou..

Naposledy upravil Freeloader 06-11-2007 v 09:33 AM

Old Post 08-10-2007 v 08:51 AM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

http://grower.cz/forum/showthread.p...5192#post605192

Old Post 12-10-2007 v 14:18 PM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

s tema svinkama malejma sem to resil jednoduse...obracel listy a hledal je...a pak mucil!!...nemaj mi list na kiti. tyhle prckove vsak zerou jen listy..na palice nejdou.to jim nechutna..sbiral jsem je dycky zezpoda listu a nikdy nebyly poruseny palice. a nebo radne zaklepat kytkou!

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 16-12-2007 v 18:23 PM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás