Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
....a zkouseli jste uz nekdy nalozit ovoce do tvrdyho,...? napr. kdyz se napusti meloun vodkou. Prej je to docela mazec, vyborny na chut a porad jis,porad v klidu, necejtis nic a hle, jsem na karky jako po dvou flaskach.... jdu do toho! Melounum zdar....
....pokud mate jeste nejaky zkusenosti, rad se doskolim....
Původní příspěvek od lobotomi ....a zkouseli jste uz nekdy nalozit ovoce do tvrdyho,...? napr. kdyz se napusti meloun vodkou. Prej je to docela mazec, vyborny na chut a porad jis,porad v klidu, necejtis nic a hle, jsem na karky jako po dvou flaskach.... jdu do toho! Melounum zdar....
....pokud mate jeste nejaky zkusenosti, rad se doskolim....
peace,ja jsem jedl meloun napustenej vinem,ale nic moc,akorat jsem byl jak delo,kdyz se tim prejim.zkus takhle griotku,to by melo mit dobrou chut a vic lidi to odrovna.preju dobrou chut.swen
Jo ten melou je vostrej - další způsob je nařezat ho na kousky do velký misky ( dělá s to někde na akcích kde zbylo mrtě chlastu) a do toho vodku, rum , šampus, no prostě všechno nechatz to pár hodi nacucat a pak si dát pár zběraček ale ráno (teda pokud chlastáte večer) Vám nebude nejlíp *3*
hulit přez ovoce nebo zeleninu je docela v pohodě i když myslím, že zůstanu u tradičního rituálku s jointem.i když přídou taky situace kdy není po ruce papírek ani fajfka. pak příde takový jabko docela v hod.
Hulit přes ovoce je fakt docela vychytávka. Když jsem to viděl poprvý tak jsem si myslel že si kámoši dělaj srandu a voni ne :-°))) Na běžný užívání to není ale nouzouvka to je luxus ;-°)
to s tym melonom sa robi tak ze natiahnes do striekacky alkohol podla chuti a napichas to ihlou do toho melonu a das do ladnicky postat
šupa ako delo!
inac ta mrkva to je dobry napad))))))))
Tak jsem prave s kamosem ochutnal jablicko,je vyborny. Pak jsme jeste dali jednu hrusticku a vysledek je velice pekny. Chute jsou vyborne ...
Doporucuji!!!
hele mazec ... to mě ještě nenapadlo a to jsem udělal už takovej blbůstek ... a tohle rozhodně zkusim hned dneska .... letos máme obrovská jablka .. ))