Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nevím jestli mě někdo cizí dokáže přesvědčit abych s tím přestal, je to můj životní styl. Taky jsem měl takový období kdy jsem s hulením přestal ale zase jsem se sjížděl něčím jiným (čajem, čokoládou,...) Drogy prostě k lidem patřej od nepaměti, tak to bylo, je, a bude ;-°)
to host diskuze ve stylu jeden argument proti a dvacet pro jen narhava tomu abych neprestal. nehlede na to ze i kdyby tomu bylo naopak tak bych stejne nekonvertoval...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
2bounty_killer
mam zopar kamosov co rapuju a pisu texty, mozno by ste mohli niueco popisat mailom keby si mal zaujem,.
2host
neviem kdo si a odkial sa beries,nechapem koho chces ocom presviecat,chlapce ty ani nevies co to marihuana je, ty mas nejake chabe a trapne informacie otom co marihuana sposobuje,neviem kde si to vycital(v nejakych komunistickych clankoch),.najprv vyskusaj potom vypravaj ale ani vtedy to neznamena, ze marihuanu poznas,preto stymiro svojimy radamy chod za niekym kto ma rovnake zmyslanie,.jak uz tu bolo spomenute vmnohych krajinach je marihuana sucastou kultury a ziju tak 1000sice rokov,.zivot tam je 1000 x lepsi nez je tunak,niesu tam ludia tak blby a zly kusebe jak je unas,ty ludia maju dost inteligencie nato aby si neublizovali a nenicili si prostredie v ktorom ziju,keby bol celi svet taky jak su oni bol by raj nazemy,.
hoste zdravím, nejsi třeba nácek jehovista nebo nějakej takovej shit?
nebo se chceš stát growerem ale nevíš jak začít sežeň si hulo to je to co jsi asi už udělal určitě si se zaregistroval a vyhuluješ někdo v parku.A nebo to měl bejt vtip kterej neměl být směšnej každopádně have happy joint jdu se dnes pomodlit za tebe k božskému JOINT-u ať ti odpustí host-e
Co je to za blby napad, prestat hulit travu,
ved inak sa nedostanes k tomu super stavu,
ked vsetko vies a vsetko chapes,
byt sam sebou triezvy nedokazes...
hmmm host asi fakt nemá co dělat
přesně jag řikal Ant, asi se zalekl takové odezvy.......tag to zkus hoste nás přesvědčit, ale stejně si myslim že jeto úplně zbytečný
to je jako kdybys zkoušel přesvědčovat rybu, že má žít na poušti
To Host: nemas nic na praci nez se vykecat a snazit se o (podle me nemozne) premluvit tyhle skvele growery o to aby s timhle najednou prastili ? Nechci ti ale nejak nadavat nebo neco jineho ,mas pravo tady zalozit thread ,ale tohle si myslim bylo docela zbytecne .... bye
4 Reewer
No docela máš recht, ani bych se nedivil kdyby někde nějaký maníci měli stránky cotaklepřestat.cz a hustili do lidí na netu stejně jako v Rozum & chtíč. A tvoje teorie tam uvedená o tématech na netu by se pomalu začala naplňovat
Hehe že bych byl nakonec přecejen někde vystavenej
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
To je presne vonoto, co jsem chtel navrhnout, jak jste se tuhle-nekde bavili o tom, proc je spousta zbytecne novych threadu, ktere zakladaji cerstvi nebo zadni clenove (ze, "Host".. ) Neslo by umoznit zakladani temat az od rekneme 50ti prispefku? Kdzy uz dotycny bude mit neco opravdu "duleziteho" tak bude vlastne muset najit tema, kde je k tomu nebliz, a tim castokrat i ziska otpoved ..
Sori za offtop i kdyz ta debata je stejne pseudo
Jinak,
typ, co zakladal todle forum podle myho taky huli.