Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus Locky...ten shivas joy z hanfsamen, ktery jsem mel od tebe dle meho nazoru shivas joy nebyl...nyybrz nejlepe F2.
Neee, ze by to byl vylozene shit i kdyz teda nic moc ( a stycky sistah byla o tridu lepsi)....ale byl proste jinej nez shivas joy z rizku z centraly ve swajcu a teda holt i horsi ...a to je dost divny
Ty vole, Hugilaci rikam Ti to taky uz ponekolikaty...kdyz objednavam od peti ruznejch seedbank, tak provarim jeden model v postovnym, ktery platim petkrat. Jak uz jsem psal - jsou i slusny velkoobchody. Hanfsamen bohuzel ne. Takze asi tak...
HELLBOY: Ty jo, tak to se k Tobe dostalo spatny info, pac ja vsude inzeroval, ze to byl Shiva od Nirvany. S tim jsem ale spokojenej skoro vic, nez s tim Mazarem. Kazdpadne(jak uz jsem psal jinde) se strasne omlouvam za muj podil viny, ze jsem tu ojebavku neprokouknul driv. Byl jsem teprve po prvni sklizni v uplne novejch podminkach, kde jsem musel resit klasicky detsky nemoci, tak jsem to pricital vic tomu. Dneska uz je jasny, ze slo o ojeb. Dohodneme satisfakci, protoze je mi to fakt blby...
Hele, ja tak premejslim, nemel sem to nahodou od lockijonena, vy asi nejste ta sama osoba ???
V tom pripade je to ma chybka, s tou shivas nevim, proste ta z rizku ze swajcu byla famozni a tadle jen takovej standard...
Jinak i kdyby se jednalo o nas, kdo sme meli sraz na sparte, tak sem schnitzl dostal for free na zkousku...tagze peace a tot fse....ale asi sem si vas spletl diky podobnemu nicku...
Jinak vipadas na ferove clovicka, jen tak dal to se pociiitaaa
K+
No...stala sa mi taka vec.Objednal som si 3 odrody od Hanfsamen,poslal prachy cez banku a nic.Keby som nemal nejake semienka odlozene,nemam co sadit. Ked som poslal E- mail - akoze kde su moje semena,alebo prachy ,neprisiel.Skratka nebol doruceny.Na ich stranku sa neviem dostat...zrusili ju?...da sa vam na nu dostat? Mate podobne skusenosti s nimi?...V com moze byt problem?...Prisiel som o celkom dost prachov a odrody,na ktore som sa tesil....Ak niekto tusite,kde by mohol byt problem,pliz poradte.
2 xerthon: hej..tiez som skusal koncovku com,ale to nie je ta firma o ktoru mi ide.Dal som to sem,lebo tu na groweri mali aj reklamu,tak by hadam niekto mohol vediet co sa deje/nedeje.Dik za odpovede
kurwy rakuske-.-)) ja som si objendal a doslo mi to v pohode!!! este mi aj darcek posielali, a takych ako ja je vaic.....zeby namotali na reklamu par ludi a potom krachli?? skor maju nejake problemy....podla mna...kamos ide do rakuska tak uvidime co zisti...
OK ....uz viem co sa deje!!! Udajne maju problemy s legislativou a nemozu momentalne obchodovat cit:
dear cannabisseeds.cc clients
due of legal problems (preliminary inquisitions) cannabisseeds.cc at present can not sell any seeds.
we apologize, that no(!) inquiries for seeds can be handled.
clients, who have made orders between the 18th and 23rd of april and already paid(!) for these orders,
may contact cs.cc using the mail address payback@hanfsamen.at
hele nechci bejt pesimista ale pro mne to vypada,jako by to nekdo otevrel a vymenil.spravne by to na celnici mel ocuchat cokl a kdyz neco najde tak se teprve zasilka otvira.
to je v prdeli ja som si chcel objednavat od nich nake semena ale teraz vazne neviem ... zmenilo sa nieco? predavaju a ak ano stale su to ojebavaci? ak mate nake nove info .... dikes