Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevím co je na tom pravdy....ale slyšel sem něco podobného....14 dní před sklizní se nemá vůbec hnojit ani zalejvat a když to tak uděláte a týden před sklizní dole propíchnete stonek nějakou tyčkou např. dřevenou tak kytce se začne mimořádně vytvářet THC....nevim co je na tom pravdy,ale u jedný kytky to s tim klacíkem zkusim...
Já bych řek že ve stonku něco je! Všechny důležité látky je potřeba protlačit do palic.... Kořeny naberou mňamky a krz stonek to tlačí do listí a palic, tudíš stonek je zasobovácí palivové potrrrubííí.....
Nicméně,pařit kořeny????
To je jak ve středověku, nešlo by to nějak vyřešit?
tak borci o tom jsem taky slyšel, jak se říká co nezkolí to posílí.
vždy jsem věšelkyti i outdoor s kořenama,pro zachování celistvosti vědomí kytky.
myslím, že pukám tak dlouho,že můžu prohlásit,že účinek kytky je převážně tvořenláskou jí danou + model a pěstební médium, takže sipředstavte že se zhulíte moc dobře, ale ažbyjste měli normálně vyplachtit z raše,tak vás tokopne jak sviňa(nevím přesně jakým způsobem) ale znát to bude.
jednou jsemkouřil skunk z prodeje a bylo znát,že toje makro a rychle ,jestlimi rozumíte.
já myslim, že je to teda pěkná pičovina, něco jako že se kytky po sklizni maj věšet i s kořenama palicema dolů, to už mám naštěstí dávno přežitý
zkoušel jsem kolikrát jak věšet celou kytku, tak hned po utrhnutí ji rozstřihat pěkně na paličky, veškerý neolepený listy okamžitě pryč, a vždy stejnej výsledek, proto dnes už jenom - hned ustřihat paličky a sušit!
Souhlasím s Otonem,jen si myslím že možná výhoda při zavěšení celé kytky spočívá v tom že se ty paldy ničeho nikde nedotýkají,oproti tomu rozstříhání.Ale to se dá samo taky řešit.
Myslím že tyhle věci jsou ovlivněný tím jakej ten člověk kterej to pěstuje je,myslím jako jestli je pure materialist,pak asi nebude moc spoléhat na zaříkávání kytek před sklizní a naopak jestli je spíš do toho duchovna,nerozstříhá tu kytku hned,aby třeba nenarušil její identitu,jak už tu někdo psal.
Každopádně myslim si že spaření kořenů,těm kytkám neublíží(něco jiného by to bylo kdyby se pařili třeba v růstu )
jasně, já proti zaříkávání kytek a duchonu nic nemám, pokud to toho dotyčného baví, jen neberu to, když mi někdo tvrdí, že pak sjou kytky kvalitnější a silnější
vie mi prosim vas niekto povedat k tejto veci ci je to pravda alebo nie ...vraj sa oplati pred skosenim dat rastlinu do tmy aspon na den, aby vyprodukovala viac thc . je to vobec pravda ?
2 wolverin:
Myslím že kdybys použil HLEDÁNÍ...
Ale nevím jestli při "použití"té tmy bude rozdíl vůbec postřehnutelný.
Jde o to že to té kytce neublíží(na konci květu),je to spíš trochu takový šok pro tu kytku.Jde taky o to na jak dlouho tu tmu chceš aplikovat.
Já osobně to dělám na den-dva-tři...a kytky ještě nic neříkali
mám to spíš jako mini úsporu energie než že bych od toho očekával zvýšení výnosu.
Vůbec nejlepší to máš když si to vyzkoušíš a uvidíš sám
skusal som takuto vec s hermacmi - obral som vsetky kvet ktore mali, pockal som 2 dni a dal som 2 rastliny na 3 dni do tmy - skrine. polieval som to fakt za uplnej tmy, zastrete zaclony, pol noc ..daval som si na to bacha. a po troch dnoch ked som to vybral boli na niektorych vetvach nove kvety, ale uplne zlte. pripadalo mi to ako by tie rastliny vytlacili uz len z poslednych sil co to da a koniec ......hmm??? tak neviem.
kvety som obral a dal to znova na balkon ale ani po 1 tyzdni sa nic nezmenilo -nedialo ,tak som to dal dolu.... bol to len taky napad zda sa mi ze som to niekde pocul, zmojej hlavy to nebolo