Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na backsite s černými OCB..vcera sme byli ve futuru a stopli nas dva sekuritaci, jesi pry hulime, byli sme jako svine a furt sme do nich tlacili kde tu je bankomat.oni ze sme dost a ze to z nas tahne, pak ale rekli ze to neva, ze oni huli taky ale do ceho bali sem se jich zeptat nestih..
Návod by Protiva:
Filtr přehnem na půlce. Pak uděláme málí esičko ve prostřed a začnem rolalovat po směru hodinovej ručiček . Říkám tomu filtr pro masochisty
A dále zbožíčko pečlivě nadrtíme v growerdrtičce<-reklama, nemáme li grower drtičko, lze pouřít skladací nužtičky značky Sperk brend .
Posléze vezme papírek s již připravenim filtříkem a složime stilem, Na beka lepítko k sobě filtr v pravo. Vysipeme rovnoměrně tabákem, nekuřáci jako já dají méně. A začnem sypat nadrcení koření na tabák, rovnoměrně s vědomím že to nedám až k filtru.
Twar doladíme jemním povalením mezi prsti, načeš smotek s vnější strani olíznem a dáme osušit k teplometu. nemáme li teplomet sušíme palcem který tahavím pohybem a tlakem setře(brrr) přebyteční slyni. Po osušení jemně přebiteční pejp odrhneme. A niní je vše připraveno k zevnímu použití.
Reklmní okénko.
Papírky: OCB- teleskopický
Smoki- Zlatí, wopčas zelení, nikdy né stříbrný nebo rudý
PartyHauzi jdo také použít
Fitříky: Sroluj to, nebo klasická vyzitka
Tabáček: Startovačky, nebo konopní tabák
Matrošek: Odskoušeno na Bílí vdově, orangbadu a jinej nejmenovej matroších
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
to ja balim normalne popredu,protoze kdybych to mel balit na backa, tam bych mel pocit ze to balim jen pro sebe.. vzdyt je to takova mala ziletka,no a papirek? cim delsi a sirsi...tim lepsi!
to cannabisek: to jen znamena, ze to neumis na back roll, jaxe u nas rika na switche, spravne ubalit. Neni problem ubalit ziletku, brko, mrkef i jakekoliv jinej druh speka
to all: hledam nekoho, kterej zvladne ubalit brko na switche, ze dvou kratkejch papirku, klasicky slepenejch do L. jestli se nekdo takovej najde, dostane K+
jestedman: jednou sme takhle zblikovany hulili.... a jeden kamos smotal z kratkech vazek na swich ... nevim jak to udal, mozna sem to videl, ale byl sem fukin stoned tak si to nepamatuju jediny co vim ze do byla docela vystrihovanka B-D
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
balim jak mi to vyjde.. nevim jaxe rika tomu mojemu stylu, jestli vubec nejak.. nekdy rovny, nekdy dlouhy, nekdy larva, nekdy osobac... podle toho jak chci...
Protivo: ad prispevek 235 - tywe dej si trochu bacha na pravopis - i a y - dyt se to skoro neda cist
No neni problem ze 2*50 papiru rolnout speka........na switch to jde ale neottrhnes tu posledni vrchni cast tu musis priklepit k tomu..... jinak to asi nejde..... Takze nejlepsi je klasika na BACKROLL.... s papirku ktere se jmenujou BOB MARLEY ty sou podle mne nejlepsi........ ZDRAVIM HULICE PEACE SHREK
No ja smotnu snad z kazdejch papirku. Je mi jedno jakou maji znacku. I kdyz trosinku problemy jsem mel se 100 vazkama. A balim na backroll. A docela rychle mi to de. Ale stalo me to spoustu prace a odrikani. A jeste balim sem tam blunty. V mazaru v brne maji vcelku lucusni bluntovy listy. Snad v 15 prichutich. A dobre se z nich bali. Mejte se borci.
klasika..na "beka"...papír neopaluji nýbrž odtrhávám...na začátek dávám los tabakos a na konec taky...na ten začátek ho dám samozřejmě minimum..abych si pak jen v klídku vychutnal chuť modýlku...
shrek: nevim nevim, zkousels to nekdy? to lepidlo jde do tupyho uhle
edit: jestli ty nemyslis ubalit na switch na jeden 50 a ten druhej k tomu pridelat treba jako kornout. to je prasarna
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Nej je BLANT toje tabakovej list s prichutí jeto tessi balit ale pak jeto o necem jinym ,,,blant ma svoji prichut treba Papaja,Mango Martiny je to slozitejsi balit nemate lepici stranu musi te odtrhat s pejpru lepistko a zalepit to skuste to DOPORUCUJU koupite to vkazdym shopu v tabaku mozna
mně jelikož trvá ubalení jointa půl hodiny,tak na to zvysoka seru...
mám odskoušené sklo zatočené jakoby do fajky za 33kč ftrafice vedle mojeho baráku...sic to zhasíná..ale chut je podle mě lepší než dyš se pálí papír v jontiku....a hlavně dáte do kotlíku ,zhlíte..jste na káry a šmitec..
jo , nad pořádnýho macatýho blunta nic není!!! když ale není moc materiálu, tak jedině brčko. Lepší fakt malý brčko, než dvě fajfky. Z toho mě akorát pálí v krku... no prostě jedině do papírku, to je the BEST
No je to skoro to a samí jako normalní spek akorat to mas vetsi a nemas lepící stranu ale spotrebujes na blanta docela dost materialu postuppatrne rozbalíš Blanta nekdy jsou us jako dutinka jenom to tam nasypes a jeto...ale ten jak jsi musi smotat sam je lepsí normalne si nadrtíš matroš a pak daš filtr udelas zlabek a nasipes to tam a normal to smotas a bacha poradne ho utahni jinak se ti rozmotá a pak z normal pejpru utrhnes lepítka a zalepíš toho blanta aby seti nerozbalil a pak stačí zapalovač a pálíš fakt to skus nakopava to jak svine cusss
PS:Nejde to na Beka
Flí: zkus se poohlídnout v growshopech po papírkách jménem Blunt Wraps - jsou sice kratší než klasický stovkáče (o 1cm), ale maj lepítko a dobře lepí...ty "tabákový" listy jsou normální tabákový papírky, akorát jsou celkem na prd