Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Ursus666 A co s listy nemam je ostrihat?mam pocit ze dava zbytecne energii do nich...??
Listy slouží jako zásobárna živin. Při květenství to požnáš, že ti velké listy zežloutnou až uplně odumřou. Odumrelé - vyšťavené listy probírám, občas se totiž stane, že zplesnivějí.
Listy redukuju jen v případě že je moc listů kolem palic, které jsou zamotené ruzně do sebe a nemají prostor tak udělám selekci a trochu to tam provzdušním. Tyto místa jsou jinak náchylnější na tvoření plísně.
Jinak doporučuji si fórum křížem krážem pročíst, tyto základní informace si osvojit. Ptáš se věci na které tu bylo mnohokrát odpovězeno.
Zdravim, prosím o radu dvěma řezům z šesti se zacali kroutit listy nahoru (obracet naruby) a pak některé černaji a odumíráji viz. Foto.
NYC Diesel řezy
5. Den od přesazení
BB light mix+coco mix
Ph zalivky 6,5
Přeliti vylucuji úplně a malo zalivky taky.
Vlhkost 75-83%
Teplota 18 - 23
250W cfl cca 40-50 cm nad vrcholky
Dneska jsem zkusil poslat trochu root it first feed.
Nejspíš bych to asi díky vysoké vlhkosti přiřadil plísní ale jsem amatér tak si zkusím nechat poradit, popř nedostatek zivin z light mixu? Diky za každou radu. https://m.imgur.com/a/Dj68H https://m.imgur.com/a/1i6ol https://imgur.com/a/JPp1s
Zdravím, potřeboval bych poradit čím to může byt.
Substrát Plagron ligtmix
Kytky 13 dni od vyklíčení
Světlo 200w cfl dual
Teploty den max. 29 noc 22-23
Vlhkost držím pomocí kelímků. Zatím sem ještě nehnojil mám na chystanou sadu od biobizz grow,bloom,top max
Ahoj Groweři
Mám problém,dnes je to 4tý den co mám řízky pod ledkou.Orangebud a buschman,až dnes ráno dostali teprve druhou zálivku s hnojkami /biobizz-dle tabulky/ jelikoz mam 80% vlhkost a hlina se mi zdála dost nacucaná. Až dnes ráno listy nebyli pěkně postaveny a tak jsem se rozhodl pro tu druhou zalivku.pred chvilkou jsem vstaval a neprestal jsem se divit,špičky listu se krouti smerem nahoru a od kraju ztrácí barvu,prosim poradte,je to hnojenim??? a jestli,mám je prolít vodou??? předem děkuji za reakce
Zdravím místní growery. Mám dotaz ohledně mojich prcků. jedu poprvé z řízků tak si nejsem jist co mým kytičkám chybí. Po přesazení se už 4 dny chovají takto- listy nejdříve povadnou pak lehce zežloutnou a nakonec se zkroutí. Co jsem se zatím dočetl, tak bych to tipnul na nízkou vlhkost? mám tam většinou na 60%
Vše je jeden Model - Ultimate. 3 kytičky jsou hezké, zbylých 6 už na tom tak dobře není. Nemají stejnou matku. matky jsou 4 různé. Může to být i tím?
Teď tomu svítí 400w ve výšce 0,5m.
Vlhkost se pod 60% nedostane a teplota max 27 stupňů.
Ph 6.5
Biobizz Allmix
Zatím nehnojeno.
Původní příspěvek od Pítr90 Zdary, já bych to tipnul na spálení lampou. Přes 50cm dávám na prcky 250w. 400w beztak víc topí. Lampu ze začátku co nejvejš 😉 a postupně snižovat
No jo, bylo to tím. Sakra, taková základní chyba.J á 4 dny laboroval s vlhkostí a zálivkou. Díky díky. Snad to ty zlatíčka moc nepoznamenalo.
Čago groweři! Jedna z mych kyti ma světle zelene vrchy. Na fotce to neni videt tak markatne, ale oproti ostatnim kyti, ktere maji krasne plne zelene vrchy, ta v pravo dole je ma takove vyblite zelene a je o dost mensi nez ostatni. Čím to může být? Díky za rady. Ať to roste!🙂