Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no sklenik bez strechy neni ani moc skelnikale jinak velikost kytek je bolest vsech skleniku...projdi par thredů a najdes naky foto kdy skleniky uz nejsou ani videt a vsade jenom kytky...
no tak thred se zakládá ikonkou NOVÉ TÉMA v pravym hornim rohu (aspon myslim) a fotka k příspěvku se přikládá zaškrtnutim PŘIPOJIT FOTO u odpovídání. Jinak dost toho najdeš ÚVODU DO GROWERU, takže zese platí HLEDAT. Hlavně než vzneseš dotaz tak je lepší zkusit hledat, myslim že polovina novejch témat ja už zodpovězená ale zakladatel o tom neví...
no je pravda ze ve skleniku bez strechy asi neni o moc vetsi vlhkost a teplo nez okolo skleniku, takze sklenik nesklenik. Jinak bych rek ze v tomto thredu sou prevazne otazky ktery tady sou jinde zodpovezeny nejmin desetkrat, takze bych ho asi utnul....
cau lidi vsichni tu pisete ze jeste nekvetou tak jsem si dovolil takovou ukazku jedne kyticky sam nevim jakto ze uz rostou ale rostou a uz je mam asi 3 tydny tady jso fotky : http://www.edisk.cz/stahni/93554/No...rar_2.84MB.html
green.tomas: bud uplne klidnej. Mne to venku kvete uz pres mesic. Nidky se mi to nestalo, tak jsem uplne hledel, jak je mozne ze jeste neni ani konec cervna a uz vali kvet. Na jedne kytce se dokonce zacina delat uz i pryskyrice tak to vidim ze za mesic si dam prvni prdy :P
mne to tiez este nekvitne,ostatne roky to bolo omnoho skor a aj samec,ktoreho som tam mal,uz vykvytol poriadne davno,myslel som,ze samiciam ztaci uz iba par tyzdnov a ono je to uz skoro mesiac,pricom je to ta ista odroda
Já sem na tom stejně - taky mam kytky 1,5m velký, hnojim je dostatečně i byli zastřihávaný, takže jsou teď parádně rozvětvený, jenom ten květ zatim neni. Ale tak když všichni říkáte že je na to ještě čas, tak mi spadl kámen ze srdce, já už se bál že z toho nic nebude. :-)
na to je ještě dost času já typuju min ještě měsíc růstu a potom začnou palky a co chlapácí komu to už nakvétá muj známi tvrdí že už to má silně v květu a že bude hodně brzo sklízet!! i vy máte stejný problém??
Čau, mám takovej dotaz a nikde ve FAQu to nemůžu najít, kdyby jste někdo věděl poraďte pls.. Když začnu hnojit kytku, který je určený pro fázi květu, tak začne tvořit blizny nebo se nic nestane??? Dá se tím tak urychlit začátek kvetení???