Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » The Ultimate
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 17 18 19 20 21 »
Autor
Téma 
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 289

Kytičky hezké, krásně nastartované, ted už to bude jen kynout.
Ale napadá mě proč jsou tak mokré, když bojuješ s vlhkostí? Nebo to je tou vysokou vlhkostí? To snad ne? Takhle si opravdu zaděláš na plíseň!

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 24-12-2012 v 23:16 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 290

No řekl bych že to bude postřik ale k jakému účelu to snad dodá

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 24-12-2012 v 23:20 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokuston
Stálý Člen

Karma uživatele Pokuston - 94% PěstitelskáKarma uživatele Pokuston - 94% PěstitelskáKarma uživatele Pokuston - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 291

Tak jsem tady,ta samotna je uz o par pater mensi udelal jsem sest snad peknejch kousku,zasadil do rw kosticek 3x3cm (predmocene v root juice + voda ph 5,8) Klony jsem seriznul ze sikma a po stranach narezal,pak dal do clonex-gel,ten jsem dal i do rw kostek na dno,par kapek do kazde. Tot vse,tet jsou v boxe pod 250w/mh spolu se starejma klonama a tema no name,viz foto.

Dont drink and drive,smoke and fly. Bob Marley

Old Post 24-12-2012 v 23:51 PM
Pokuston je offline   Profil uživatele Pokuston   Find more posts by Pokuston   Foto galerie člena Pokuston   Click here to Send Pokuston a Private Message   Add Pokuston to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokuston
Stálý Člen

Karma uživatele Pokuston - 94% PěstitelskáKarma uživatele Pokuston - 94% PěstitelskáKarma uživatele Pokuston - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 292

Hopik44 a koogi1,ten postrik je jen voda,nic jineho nestrikam,jen posledni tyden rustu a prvni tyden kvetu jsem pouzival postrik,nejakej angl. a jen 2x(nekolyk stranek zpet je vse co jsem kupoval) Tet to byl prvni kontakt kytek s vodou co mely od vcerejsiho zaliti tzn po 24 hod. jsem je pred spankem orosil a vetrak samo po deseti min zapnutej a stale se toci Porad to hlidam,tet vlhkost 75%

Old Post 25-12-2012 v 00:03 AM
Pokuston je offline   Profil uživatele Pokuston   Find more posts by Pokuston   Foto galerie člena Pokuston   Click here to Send Pokuston a Private Message   Add Pokuston to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokuston
Stálý Člen

Příspěvek č. 293

Sorry opravuju,teplota 20,8 a vlhkost 70,8% a klesa!

Old Post 25-12-2012 v 00:07 AM
teatree
Stálý Člen

Karma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 294

Zdar, na postřik vodou bych se vykašlal, je dobrej v růstu kvůli zvýšení vlhkosti, při květu je zbytečnej, navíc mi přijde že bez postřiku jsou listy zdravější a silnější..

Old Post 25-12-2012 v 00:13 AM
teatree je offline   Profil uživatele teatree   Find more posts by teatree   Foto galerie člena teatree   Click here to Send teatree a Private Message   Add teatree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokuston
Stálý Člen

Příspěvek č. 295

teatree: diky za nazor a zaroven radu,strikam je jen tak kdyz mam cas a to jen cistou vodou abych nic nepodelal,jasne ze je necham cca 10-15min at se nalejou a pak leti vetrak dokud nejsou suche,chodim a neustale kontroluju,mam je v loznicy i v pokoji,kam se hnu tam sou takze kontrola non stop proto jsem si je dovolyl postrikat vodou. Ale jasne ze zacnu ubirat,jen si rikam ze venku taky obcas sprchne,takze asi stejne jednou tydne dostanou lehkej postrik H2o.

Old Post 25-12-2012 v 00:20 AM
Subaru
Stálý Člen

Karma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 296

A právě proto je lepší indoor - menší riziko plísně pokud ti neprší přes střechu v květovém období ...

IN
1) Můj první indoor - F*ck
2) 10x White Widow - 400w
3) 10x Exile - 400W
4) 25x kytí (C+, MD) - 600W
Atd ...
OUT
1) 3x Marmalate - Delicious

Old Post 25-12-2012 v 09:22 AM
Subaru je offline   Profil uživatele Subaru   Find more posts by Subaru   Foto galerie člena Subaru   Click here to Send Subaru a Private Message   Add Subaru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 297

No určitě na ně přestan chlejstat tu vodu, jen do květináčů.
Já stříkám pouze sem tam v růstu a zlehka. Přidávám jim do postřiku i zálivky H2O2 30% v poměru 5ml/10l vody, líbí se jim to. Ale jak začne květ tak žádné stříkání a vlhkost dolů, mě se daří držet kolem 40%

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 25-12-2012 v 09:28 AM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokuston
Stálý Člen

Příspěvek č. 298

Subaru,Hopik44: Ok a dekuju za nazor. S tim kropenim toho deta necham,koogi1 taky psal at to nedelam,ja myslel ze jednou za cas to je jen ku prospechu,kazdopadne je vzdy nechavam pekne proschnout nez zavru box,navic tet co jsem doma tak mam box pootevrenej skoro porad,takze vlhkost ustupuje.

Old Post 25-12-2012 v 09:38 AM
DrNi
Stálý Člen

Karma uživatele DrNi - 96% PěstitelskáKarma uživatele DrNi - 96% PěstitelskáKarma uživatele DrNi - 96% PěstitelskáKarma uživatele DrNi - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 299

..necetl jsem to tu cele.. je toho moc :-)
..celkem i spam bych rekl..
..strikat vodou v qwetu je blbost.. max to strikat proti chorobam a td..
vydel jsem odjetou jizdu pri 70% vlhkosti i 80% a v poho, chce to hodne ofuku a odtah predimenzovat.. (take zalezi co je to za model)
..cetl jsem ze mas box otevrenej, ja bych ho otevrenej nenechaval(ani bych tam nelezl kdyz zhasne lampa) at maji kiti klidek..
..dle meho nazoru to chce nechat v klidku, nehrotit to tak(moc pece skodi)
..preji hodne zdaru a dobrej kour

Old Post 25-12-2012 v 10:01 AM
DrNi je offline   Profil uživatele DrNi   Find more posts by DrNi   Foto galerie člena DrNi   Click here to Send DrNi a Private Message   Add DrNi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DrNi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokuston
Stálý Člen

Příspěvek č. 300

Drni : Diky za nazor,ale stejne Spam? Jak te to napadlo? Box mam otevrenej jasne ze jenom kdyz svitim,vecer je zavrenej a maji tmu (100% tmu) Ten odtah uz resime,bude nove TT k tomu co uz mame a tahat to bude dvema (kazdej zapojim solo) Koupime asi TT 125s ma prutok okolo 280m3. tet uz mame TT100 (187m3) to by melo dohromady stacit,bude prutok pres 460m3/hod (minus fyltr,sono atd.) zhruba! Jinak dekuji za prispevek,jestly te jeste neco napadlo nebo mas na neco jinej nazor tak sem s nim,rad si ho prectu a promyslim. Jeste jednou diky,pane. peace for all

Old Post 25-12-2012 v 10:17 AM
DrNi
Stálý Člen

Karma uživatele DrNi - 96% PěstitelskáKarma uživatele DrNi - 96% PěstitelskáKarma uživatele DrNi - 96% PěstitelskáKarma uživatele DrNi - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 301

..TT nekupuj.. je to desnej srac!!

kup toto: http://www.growshop.cz/katalog/deta...lnejsim-motorem
ja mam tento akorat s 4. stupnovou regulaci (125LS) a beha mi 5 let nonstop!!!
..TT koupil kamos, po 2 mesicich reklamace, byla uznana ale ten novej co dostal je po 2 kolech uz napicu( rve jak krava, asik lozisko je v cudu)

edit: ja mam 125 L na pritahu 125LS na odtahu.. dle meho nazoru se ti oplati si oproti tomu TT priplatit, nekupuj to na gshopu, tam je to predrazene.. to TT co mas dej na pritah, a odtah dej ruck 125 L (nebo zainvestuj do 125LS)

Old Post 25-12-2012 v 11:09 AM
DrNi je offline   Profil uživatele DrNi   Find more posts by DrNi   Foto galerie člena DrNi   Click here to Send DrNi a Private Message   Add DrNi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DrNi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 302

cus
jen info odemne: mam TT125 3tim rokem a vse OK

At se dari

je to koníček

Old Post 25-12-2012 v 11:26 AM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokuston
Stálý Člen

Příspěvek č. 303

DrNi: Aha,tak to diky za radu s tim TT,cetl jsem ze to tady borcove pouzivaj tak jsem myslel ze je v pohode. Je teda pravda ze rozdil mezi zachodakem a tim TT 100 neni moc velkej,skousel jsem to,nejdriv jsme mely odtah jen ten zachodak (cca 100m3/hod.) pak to TT a nic moc rozdil a to jsem mel (a mame) to TT v boxu a zachodak cca 50cm od vystupu na pudu (volnej prostor) byly od sebe cca 1,5m daleko v sonoflexe a skoro zadnej rozdil v teplote nebo vlhkosti,mame teda nasazenej prachac a ten taky neco tomu vykonu sebere ale i tak,je too docela hlucne a do boxu 120x120x200 fakt malo!
Celej den musim honit vetrak pred boxem a mam box na pul otevrenej (jen pri svetle) aby mi tam dobre cirkuloval vzduch,tak mam vlhkost 62% a teplota 27,8 stupnu,viz foto. No je to fuska
Jeste jednou diky,kouknu na to.

Old Post 25-12-2012 v 11:37 AM
Pokuston
Stálý Člen

Příspěvek č. 304

VFR: Zdar pane,diky moc. Zvazim vsechny moznosti. Tobe tez at se dari

Old Post 25-12-2012 v 11:41 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 17 18 19 20 21 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás