Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak v příspěvku 306 to je samica, že jo...tak pokud to chápu, tak v příspěvku 304 je to ta samá kytka..ok..Tím pádem by to měla být samice a ani žádné kule tam nevidím...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
uff... tak to jste me ulkidnili...us sem si myslel ze moje nekolika mesicni snazeni vyjde nvivec...ale jenom me je porad divny ze tam kde maji byt pestils tak tam nejsou a je tam neco inaciho....ale jestli to nic neni,v tom pripade dekuji...
polo4:_____hej pokud to ma jen tak 40 dnu tak to je brzo pockej jeste tak mesic,pak jukni na stonek a pokud bude tak jako light chlupaty a listky trosku tez tak je to doma-je to samicka:-):-):-)cus
Foxis: Chlape ušatá...to je dobrej způsob, jak si spolehlivě vyškubnout samici...stačí, když zatemníš větvičku a necháš, aby se "ukázala"...nebo, pokud se bojíš ovlivnění celé kytky, udělej si malej řízek třebas z nějaký spodní větve, hoď ho pod lampu a počkej až se ukáže...
Cuss, mam big problemo. Proste mam rastlinu ktora ma aj blizny aj gule. OK, myslel som ze to bude hermafrodit. Ale tie gule sa zacali otvarat a z nich vyliezli blizny. No uz mam fakt s toho pomiesane, co to ma znamenat?
Dr. shadow:
no ja sem cip.sem to tak poznaval dlouho a nebyl problem ale nevim:-(
ale nechapu jak jako zatemnis vetvicku?to nechapu:-(dik a pestu zdar:-)bye bye
No, když kytku vyrveš ještě než ti ukáže pohlaví, tak se těžko dovíš, jestli jsi to určil dobře nebo ne.. Letos jsem tak odhadoval pohlaví podle toho, jak vypadaly...a víš co, vyhodil bych půlku kytek. A teď? Mám samý holky, tj. 10 kytek.
Jak to myslim s větvičkou? Prostě ji zakreješ třebas černým igelitem aby na ni nemohlo světlo, zkrátíš jí periodu a ukáze zda bude hoka bo kluk.
Jinak...FAQ...
Já vůbec newím..pestuju no name uz asi 45dní,a mam nejaky zakrsle kytii,vyška asi 20-30cm...kvetinac hlubokej dost aji sirokej...a na vrcholku kytky roste palicka....a mam strasne tenke lístky....az na ty dva spodni...newite co to??...podle mne uz by to mnelo mit aspon ten metr...a ono hovn0...foto poslu pozdejc