Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja si davam nick vzdy taky ktory ma nieco zo mna...Proste ked pride jar vidam sa po nasich lukach a horach hladat miestecko pre moj outdoor ...A fakt sa vela nachodim ale istota to musim mat vzdy...
ked som zacinal malovat graffiti musel som si vymysliet nejake meno. tak som zacal pouzivat meno shor, pretoze sa mi to vyborne pisalo. neskor ma zacali kamarati volat shortis od slova shor... heheh
No to sem jednou četl Otce prasátek od Pratchetta a byla tam postava jménem Časnačaj, ale dbal na to, aby se to vyslovovalo Ča-Snač-Aj. No a jednou, když sem přemejšlel nad tím, jak se mám někde podepsat, byl tam v rohu místnosti kýbl, smeták a lopatka.... Nic víc úchylnýho mě nenapadlo a v tu chvíli se mi to aj zdálo celkem originální - no a takže asi tak to nějako bylo
Já sem kdysi dělal mypy do her (quake1,2, HL,hexen..a pozdějc další) prostě cokoliv co jelo na engine quaka.. a tam je koncovka souborů z texturama (u některejch) která končí na *.wad.. tak se tak menuju ale je to jen má NETová přezdívka pod kterou se na netu pohybuju už nějakej ten pátek...
Skoušel sem i jiný ale páč sem chtěl nick dycky na 3 písmena (kvůli automatovejm bojovkám co maj podpis na 3 písmena) tak mi WAD vyhovuje
hh, ja se menuju Vladimír...(nebo michal? )... = vláďa, a gdyz sem byl v letech batolecich az prckovitych moje sestricka mi zacla rikat Váva...proste neumela mluvit. No a gdyz sem zacal potrebovat nick, napadlo me tohle. A mam to tak fsude na netu gde se pohybuju.......
Melir-to je jasny ne?Jednou sem se pred 3 roky zastavil v Praglu u kamosky od nas z vidlakova,pekne sme se piskli 3 litrama vina,a protoze je kadernice,tak navrhla meliry na me sv.hnede hlave.
Ja rikam malinko a vona -neboooj-.......Ja svitil jak zarovka
A nikdo mi nerek jinak nez brutus Melir
Hmmm,zebych se u ni zase po letech zastavil.............