Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
HurricaneGeorge se tady pár stránek zpátky rozepisoval o combo měřáku Hanna HI 98129, ale nenarazil jsem na návod vysvětlující rozdíly mezi čistícím/udržovacím/kalibrovacím roztokem, jak správně kalibrovat a starat se o tudle mašinku a tak jestli na to taky čumíte tak jako já, tak doporučuju instruktážní video přímo od výrobce - check this:
Ty cinsky jsou dost nespolehlivy.. Nedrzi kalibraci anebo se vubec zkalibrovat nedaji.. Nesel bych do toho.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
pH Essential mne dost zklamal ec od té samé značky v pohodě pH jsem používal aswa ad 12 tuším vyměnitelné sondy ale vopruz to pořád kalibrovat teď m pH od Hanny a radost používat
(modedit) pouzivej tlacitko edit,pro upraveni ci doplneni infa... A/S
mam Ph meter Essentials .. nepouzivam ziadny udrziavaci roztok ... ani ho nekalibrujem ..iba raz za cas skusim zmerat kalibracny roztok Ph7 a Ph4 a vzdy ukaze presne .. myslim, ze raz mal odchylku ked ukazal 7,1
pred tym som mal Adwa a to bol smejd , skusil som vymenit sondu a furt ukazoval somariny ..
EC meter mam z ebay za 7 ecky aj s dopravou .. takisto ziadna kalibracia .. pravidelne premeriavam vodu v akvariach , kohutikovu , dazdovu a v troch lesnych studnickach .. ukazuje stabilne hodnody .. teraz ale lejem hnojky Biobizz a tie sa merat nedaju , takze mi je na nic ..
Noo, pokiaľ tu bude robiť to. čo má, tak je to super. Je to určené na trvalú prevádzku v akváriu, čiže elektródy majú byť stále namočené a má to ukazovať akože online pH + EC, ideálne pre hydrosystémy. Za tú cenu by som do toho šiel, aj s rizikom, že to budem reklamovať. Proste CHina... Nie je jasné, že či ten adaptér fachči na 220 V, takže ak tam bude adaptér na USA sieť, tak tam budeš musieť použiť iný napájací adaptér pre EU 220 V
HydroBoy .. videl som presne tento v jednej akva predajni na takom tom najvacsom prezentacnom rastlinnom akvariu .. to akvarko vizeralo krasne .. skoda len, ze som sa nato nic nepovypytoval .. cena je v pohode a ty pises, ze uz si sa rozhodol to risknut .. ak to urobis urcite potom informuj prosim ta ..
Původní příspěvek od Woody mam Ph meter Essentials .. nepouzivam ziadny udrziavaci roztok ... ani ho nekalibrujem ..iba raz za cas skusim zmerat kalibracny roztok Ph7 a Ph4 a vzdy ukaze presne .. myslim, ze raz mal odchylku ked ukazal 7,1
pred tym som mal Adwa a to bol smejd , skusil som vymenit sondu a furt ukazoval somariny ..
EC meter mam z ebay za 7 ecky aj s dopravou .. takisto ziadna kalibracia .. pravidelne premeriavam vodu v akvariach , kohutikovu , dazdovu a v troch lesnych studnickach .. ukazuje stabilne hodnody .. teraz ale lejem hnojky Biobizz a tie sa merat nedaju , takze mi je na nic ..
Něco podobného z Ali mám 2x a super,jednou za čas zkalibrovat a cajk náhradní sonda vyjde na 200kc takže jasná volba oproti kupovaným v ČR kde náhradní sonda stojí pomalu co celej měřák