Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V dnešní době si lidé ničí zdraví vším možným, a soudit kuřáka proto že si muže zapalit kdy chce a tudíž by neměl v blízkosti nekuřáka...je kravina. Taky jsem měl kdysi možnost volby...zvolil jsem cígo a dodnes toho lituju....dám si ho pokaždé s chutí , přestat je velmi těžké...Každej myslí jenom na sebe, proto tu zaznělo: at si nezapaluje když jsem nekuřák a stojí tu vedle mě. Cigareta má sílu hlavně v tom zvyku, né v chuti nebo v nikotinu...ale že si na to zvykneš. A zvyk se těžko přebýjí něčím jiným... Je blbost slovíčkařit o tom co ubližuje organismu víc nebo tak něco...je to zbytečné. Kolik z vás přestalo jezdit autem kuli tomu prasklymu potruby s ropou? Kolik z vás? Nikdo, protože je vám to všem u pr*ele Jestli chcete změnit okolí, začněe každej prvně u sebe
peace!!!!
Původní příspěvek od Zahradník hehe už nekouřim, vaporuju tabák , jsem na nikotin těžce zaviselej, přestat nelze...ale proč vlastně?
Sorry ale ty jsi fakt naivní.Nejdřív se snažíš posuzovat hnusnej pouliční pervitin z kvalitní slivovicí a pak jsi moc štastný že sis koupil nějakej vaporizér aby jsi mohl své závislostii provádět neškodně.Nebudu mluvit otom že i ten javaanse stojí peníze ale protože se neumíš zamyslet a kouknout se na svět tak že jsi na něčem závislý.Tobě možná jde jen o to že můžeš do sebe cpát nikotin přes mašinu která je zdraví neškodná ale opravdu bez toho nikotinu žít nemůžeš?Mě by to vadilo ale když jsi spokojen..............ps.věř tomu že i po 5letech bez kouření máš zvýšené ryziko rakoviny,dýchacích problémů,infarktu atd.
Ahoj
Ale aby to nebylo OT tak zbavit závislosti není problem pro člověka kterej si věří.Pro ty co nad sebou již zlomily hůl je přestat kouřit hrozně težký.Ale možná je to tim že jsem dával jen 8-1O deně.
Původní příspěvek od PLANTER haha řekl bych že se tu moc navážíš tady je proč kouříš a ne urážej kuřáky a zajímalo by mě jak dlouho si kouřil...
První šlukovaný cígo bylo kolem tech 9-10let.V 11letech jsem si dával před školou po škole a když sem šel ven.Když bylo tak i to Brko.Pak jsem si začal kupovat javaanse a šlo to zkopce.Přestal jsem před rokem(je mě 19let).Kouřil jsem žlutej mixnutej z černým(půl na půl)
Modrej mě nechutnal...10 deně někdy víc někdy mín.Závislej sem byl docela dost
Původní příspěvek od High
10 deně někdy víc někdy mín.Závislej sem byl docela dost
tomu rikas zavislost? hele sednu na pivko v hospe koupim starenky a kdyz jdu domu mam tam jedno-dve ciga...... na akci pres noc vyrubu i dve-tri krabky.
citace:
Původní příspěvek od High
Ale aby to nebylo OT tak zbavit závislosti není problem pro člověka kterej si věří.Pro ty co nad sebou již zlomily hůl je přestat kouřit hrozně težký.Ale možná je to tim že jsem dával jen 8-1O deně.
no ja si verim a prstat jsem jeste neprestal pac proste si vzdycky zapalim. nejdyl jsem to vydrzel tyden a to jsem za ten tyden vyplaznul 2x tolik cent za zradlo nez za krabku cig. nekuris= stale na neco chut. hoodne jde na tve osobni sile jestli vydrzis ale verit v sebe bych tomu nerikal spise takove nahlodavani, vazne chces prestat kourit? ja si po prdu musim zapalit, k pivu to same a sam se nepresvecim ze proste nechci kourit. bych potreboval nejakou poradnou babu co by me chytla za treny do pruvanu a bylo by
už jsem nemoh dýchat!kouřil jsem o sto 6,a ty spousty jointu s tabákem ,dohromady jsem kouřil cca 10 let ,přestal jsem loni v květnu a vydržel jsem to do dnes,přestával jsem ještě z jednou velice návykovou látkou,tak jsem si řek,když končíš s tímhle ,tak přestat s kouřit musí být sranda,nebyla to sranda,první 3 měsíce bez cigarety byli upně psycho a bez shitu taky.hulím už jen ganju a to přes sklo a vodary,člověk pak nemá ty dojebané stavy jako když dohulí špeka s tabákem.já doporučuju všem přestat kouřit.ale znáte to ministersvo zdravotnictví varuje.....kuř nebo neumřeš !!!!!!!
Cigára kouřím, protože když mám cígo v ruce, tak se prostě cejtím tak něják v pohodě. I když je zdražili, tak mi to nevadí, o to si koupím méně jídla a pití. Co se týče značky, tak Startky vyhrávaj na plný čáře
tedka všichni machrujete ,jak vám to chutná,ale až nebudete moc t dýchat,tak během vteřiny skončíte ,věřte mi jo a rakovina se nadá vyléčit jestli to někdo neví a takové ty kecy co všechno způsobuje rakovinu jsou sračky ,cigárá zabíjí a to ve velkém a jestli ti někomu dělá dobře když něco drží v ruce,tak si drž ocas a hon si ho třeba nebo co já vím,ale podle mě .....kouří jen baby a blbci (kuř nebo neumřeš !!!)
Původní příspěvek od undergroundman tedka všichni machrujete ,jak vám to chutná,ale až nebudete moc t dýchat,tak během vteřiny skončíte ,věřte mi jo a rakovina se nadá vyléčit jestli to někdo neví a takové ty kecy co všechno způsobuje rakovinu jsou sračky ,cigárá zabíjí a to ve velkém a jestli ti někomu dělá dobře když něco drží v ruce,tak si drž ocas a hon si ho třeba nebo co já vím,ale podle mě .....kouří jen baby a blbci (kuř nebo neumřeš !!!)
Pičovina, každej den mám trénink v běhání 5 kiláků, za den tak půl krachle vykouřím plus géčko a věř tomu, že se necejtim jako mrzák. Ty my připomínáš hocha, co nekouřil, nepil a ani sexuálně nežil, na základce měl samý jedničky a mě nikdy nenechal opisovat. A do dnes ho vychovává maminka
kamo já jsem fáral gram pica deně každý den,vykouřil jsem víc cigaret za rok než ty stihneš do konce života brácho a jestli kouříš pul krabky deně tak bych se ani mezi kuřáky moc nehlásil
Pičovina, každej den mám trénink v běhání 5 kiláků, za den tak půl krachle vykouřím plus géčko a věř tomu, že se necejtim jako mrzák. Ty my připomínáš hocha, co nekouřil, nepil a ani sexuálně nežil, na základce měl samý jedničky a mě nikdy nenechal opisovat. A do dnes ho vychovává maminka