Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hledej!!!!Ale když se už tu tak vemeš nakou 2 litrovou flašu daš do polovice koprivu a zaplniš vodou zašroubuješ a nehaš 2 tydny kysnut.A pak rediš 1:20 a hnojiš tym 2tyždnovu rastlinku až do polovice srpna pak slepičakama ktere obsahuji vela fosforu.a SPALITSE MUžE KDYž TO PREžENEš.....I ja ho použivam je to SUPR.
Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.
gona: hnojíš jako normálním hnojivem 1-2x týdně. pokud chceš, tak se podívej tady. ty kopřivy se nechávají ustát asi tak 4 týdny. do nádoby (plastové nebo dřevěné, hlavně né do kovové), to tam pořádně nacpi (nejlepší jsou ty větší kusy). výsledný prodkut můžeš shlédnout v mém odkazu.
pěkně to smrdí, ale kytky potom rostou jak vzteklý...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
jasne prihnoj si--ale zazraky nečakaj(no teda neviem ake množstvo si stihol nazbierať)--daj si to do flaše,zalej vodou a nechaj stat tyždeň(občas pretriasť) Ak to bude husty koncentrat tak to ried vodou a ak to bude len trochu hovna na spodku flaše tak kludne zalievaj bes riedenia. Obsah živin to ma určite podobny ako slepačince,holubince,alebo ine vtačie hovna takže je to dobre hnojivo
Jo papagajové sračky jsou dobrý nápad.Už jsem to chtěl taky zkusit,ale mám jen andulku,takže bych musel sbírat aspoň půl roku.I když někdy sere jak strhaná a to je pak sraček jak--sraček
Máte někdo klec s papouchem pověšenou na zdi?Jestli jo,taky máte vod něho posranou celou zeď?Já kdybych to všechno seškrabal tak bych mohl zásobovat celé Jzd.
To je Umění srát šikmo!
Zato sloni poraadne serou...uz si videl takovou sloni koblihu woe ???
staci 10-20 do pytle a mas vystarano....Mno a v zoo je bezne na hnojeni pouzivaj, tagze i prodaj ci lepe daj...staci nebejt luuzr a zaakcnit a domluvit....