Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mě taky kytka nakvetla na jaře. Jsem si vul myslel že pujde do květu až po přečteni par rad v na groweru tak jsem to pochopil. Ted ma metr a snad se ještě vytahne, aby byl naky pořádny výnos. Jinak groweři je to moje PRVNÍ KYTKA! :-) taky ste to určitě zažili
ako to tu tvrdi vecsina je to genetikou ale hlavne periodou svetla...kyticka ked bude mat svoju periodu tak ti zacne kvitnut a nemusis sa bat ze nekvitne ona zacne!!!
Taky se moooc těším až mi začne kvést , ale ještě času dost to je pravda ...... Ještě musím vykutit nějake to hnojivo na květ, uvažuju o Kristalonu jahoda ale nevim no uvidim
Zdravim chtěl sem se zeptat na to samé. Mám 4 rostliny z řízků. Rozvětvil sem je tak na 10 vrcholů ale zatím není ani nejmenší náznak po květu. Myslíte že se to změní nebo jí budu musez nějak pomoct? Jestli jo tak jak. Díky
díky ale kdybych musel tak jak? Mám je ve skleníku kterej nemá střechu takže je nikam do tmy nedostanu. Slyšel sem něco že prej ji mám propíchnout stonek hřebíkem ale to se mi moc nezdá
No s tim hřebikem bych to moc neriskoval...to bych svejm kytkam asi neudelal. Ale jinak vseobecne plati hnojit na kvet, ale to az bude mit na to kveteni nabeh....jinak bys mel asi spis cekat a cekat....casu je este dost...
jo to já se nebojim ale ten skleník nemá střechu což mě trochu znervozňuje.
Přikrejt taky nepůjde protože tim tempem co rostou budou za chvíli koukat ven