Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já zastávám názor jakože když řídit tak střízlivý... A asi budu mít odlišný názor než vy, ale kdybych musel raději bych jel po 5 kouscích než po dvou prdech mý trhavinky... Po 5ti pivech sem totiž o 100% víc v poho než po zelí... Je pravda, že asi vypálený bych jel pomaleji a tak, ale zase reflexy mám určitě o 75% pomalejší jak hulim... Takže asi tak... Pravda nikdy sem vypálený nejel, ani ale nechci
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
ja jezdim zhuleny bezne a moc me to bavi a rekl bych ze mi to jde i lip... ale kdyz jedu treba v patek vecer z mesta tak vzdycky pockam hodku -2 nez to ze me vysumi. horsi az budou mit benga ty thc testy
to ja kdyz sem mel opravneni asi 14 dni, tak sem jel do prahy s partickou kamosu pro naky obleceni a pro novy bongo.do toho tak 5 brku, cesta bylo v pohode, na dalnici nas docela vyplesknul zvuk kdyz se najizdi na pruh, huci to jak naka stihacka. no a v praze se taky nic nedelo akorat pokuticka 300,-- za prujezd naky blby zony, jeste sem si povidal se svestkama asi 10 minut jak se vyhrabu z toho marastu co tam byl....ale znova bych si to nedal
Jezdit zhulený je IMHO velká blbost. Člověk nemá šanci věnovat se řízení na 100% a může z toho bejt velkej průser a pak to hodí blbý světlo na ostatní uživatele...
It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.
Musí být míra jak moc, v podstatě je to stejný jako s chlastem. Někdo si dá joint a pohoda, někdo si ho dá a neví co se s nim děje. Někdo si dá tři pivka, je v pohodě, někdo se motá jak vítr v bedně. Osobně vidím problém jen ten, že zhulenej hůř vidím. Jinak se mi nikdy nic nestalo, ani žádná krizovka, nic. Co se týče známých, ještě jsem neslyšel, že by někdo zhulenej naboural. V případě chlastu je to problém, vožralej za volantem jseš vrah a auťák máš jako zbraň i když si to vůbec nepřipouštíš.
Je to stejný jako s jinou činností, prostě když jsi na něco zvyklej (řídit, máš něco naježděno , fotbal, máš něco nakopáno , lyžování, máš něco nalyžováno....atd.) a k tomu ještě něco nahuleno, tak to jde spojit v hezkej zážitek, bez nějakých tragických konců. Ale každý musí vědět na co se cítí, soudnost na první místě.
Taky nejsem Mirek Dušín, ale za volant jen s čistou hlavou - obecně.
Pravda, když sem řídíl z Prahy na práškách a v horečce, tak to bylo možná nebezpečnějsí, ale jenou možnost sem nemělk a jel sem sakra opatrně.
It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.
nsk ráno jsem zaslech že údajně zjištění jakéhokoliv množství thc v krvi (i stopová množství) pokud člověk řídí vůz bude bráno jako trestný čin, a tomu odpovídající pokuta a body..... jestli to tak doopravdy bude (už za dva dny) tak to asi nezbejvá než přestat chulit nebo chodit pěšky...doprdele :-(( . ... máte někdo konkrétnější info ?
...thread "zjištování thc ze slin" uz neexistuje nebo jsem moc zčazenej
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
chce to tereni masinu a srat na fizly, nestavet a kdyz se rozhodnou vas honit, tak sup do parku nebo do poli. kombinoval bych to s neprustrelnou vestou, nikdy nevis jestli se tomu teplymu policajtovi nebude nahodou chtit strilet. nebylo by to poprvy.
no pokud vám ty papíry seberou (k tomu ještě pokuta až 50 tis), navíc se dopustíte trestného činu, kvuli tomu, že jste si dali před tejdnem brko, a pak řídili, tak alespoň budete moct žalovat českou republiku někde ve štrasburku, a asi vyhrajete, protože oni nebudou schopný prokázat, že ten joint před týdnem mohl ovlivnit týden nato vaše řidičský schopnosti, a tudíž vám byly papíry odebrány neoprávněně. nicméně pokutu asi nevrátěj :-))))))))))))))))))))))))
do tý doby bude tenhle nesmyslnej zákon bude platit
paráda
prostě budu doufat, že mě nechytěj. a, pravda, omezim brka před jízdama ...
nic neomezovat. de voto ze kdyz ti za volantem nemerj drogy je to trestnej cin + pokuta + zakaz rizeni ale kdyz odmitnes dat vzorek tak je to prestupek + stejna pokuta + zakaz rizeni ale uz zadnej zaznam v rejstriku a zadnej soud a hlavne nikdo nemuze rict ze si v sobe urcite mel naky dogy a hlavne nikdo nevi o jake drogy se jednalo.