Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JEŠTĚ BYCH CHTĚL ŘÍCT NĚCO CO JE ASI JISTY,ŽE V ORIGINÁLE TY OBRÁZKY VYPADÁJÍ LEPŠÍ.ALE TO JE ASI JASNY!
No tak tohle je a to vedle toho je taky a to třetí je taky.Je to tam všechno.
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
No a když se podíváte na tohle stejně řeknete že jsem magor tak proč se snažím.Jednoduše vám to vysvětlím co to je!To je skříň na pěstování trávy a lysoňků.To brčko je kousek od dolního leýho okraje,a ty houby kousek nad tím.No jak jsem psal,je to skříň a možná by měla aji fungovat-zkuste si ji postavit a ochutnáte to nejsilnější brko na planetě a stav po jedné houbě jako po 100 peace !!! Zase sem někdy neco nahážu
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Čau Horťas,nevím prjako mě bavijou aji písmenka ale ROZHODNĚ máš pravdu že když kreslim,tak v písmenkách se necítím tak jistě jako když kreslím obrázek jinej..no ta skříň se kreslila dost dlouho no...no a tak no..asi si jdu teď dát prda pře mám na něj chuť,včera mi začali prázky tak je tak malinko zasvědcuju měj se Hrotík :banditč jsi pořád tak zaujatej proti mojim písmenkum
2 clothinguntero sakra sem se napred lek ze mi nekdo fotil sesit normalne stejny vzorecky(asi opacko na maturu coooo:]) jako jednoznacne ja tadyto milujuuuu... vic fotos plz....