Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec vsem chtel jsem se zeptat nekoho zvas jestli nemate zkusenosti s pridanim krevni moucky v obdobi rustu do substratu na snizeni ph pudy a jestli se nekdo takovy najde tak jak se to aplikuje a kolik cca dekuji za odpovedi
Krevní moučka
Rychle působící organické hnojivo. Používá se střídmě a jen na právě rostoucí rostliny. Obsahuje asi 13 % dusíku v organické formě a je vhodné pro přihnojování rostlin trpících nedostatkem dusíku. U zeleniny typu košťálovin a brambor použijte v množství 35 až 50 g na m2.
Měj se....
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Ahoj pouzivam deždovku na polievanie. Zo zaciatku som nejak neriesil Ph. Teraz mam Ph meter.
Dnes som meral voda mala skoro 7ph.
Mam doma potravinarsku kyselina citronovu. Po pridani par krystalikov ph na 5.8.
Pre kokos akurat myslim.
Mozem pouzivat tuto kyselinu alebo je to hlupost? Dikec
Zdravim, já používám kys. citronovou a jedlou sodu..
upravuju tím přes 4l zálivky a vždy stačí pár krystalků kyseliny, nebo poprášit sodou
easy as fuck
čau používám na upravu ph vody produkt ze zverimexu od DAJANA acid a DAJANA basic je to do akvarii,ale četl jsem tu že nekomu asi podobny produkt ze zverimexu málem zničil urodu, používá to z vás nekdo také ? díky