Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Hnojiva
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 26 27 28 29 30 »
Autor
Téma 
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Registrován: Aug 2005
Příspěvků: 367 

Příspěvek č. 433

no ja som s tym hnojenim zacal asi trocha z hurta ale tak snad to prezije kedze rastlinka je uz trocha vecsia a ma uz aj blizny .. respektive uz jej rastu susky ... tak snad jej to neublizi to by som bol nerad ...ale zatial vyzera v pohode ... a urobil som to tak ze som tie sracky nahadzal rovno do kyblu ku kvetine a potom este zalial asi 3 - 4 dni odstatou zmesou sraciek s vodou ... v pomere asi tak 1: 10 typujem ... ale sracky boli predtym v suchom stave ... mam prihodit aj foto rastlinky?

pestovanie na okne-jednoducho a lacno

Old Post 10-05-2007 v 09:37 AM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Registrován: Sep 2005
Příspěvků: 456  

Příspěvek č. 434

hele narazila jsem na zajímavej článek, je to tu už tisíckrát rozebraný sice, ale opakování .. znáte to
ukradnuto z chovatelka.cz

Hnojiva pro rostliny
Základní chemické prvky, které rostlina potřebuje k růstu, jsou dusík, fosfor a draslík. Dalšími pomocnými prvky jsou hořčík, vápník a síra. Dusík musí většina zahradníků dodávat každý rok, protože je nezbytný pro růst listů a stonků a z půdy bývá vyplavován zimními dešti. Dále se vyskytují prvky, například železo, bór, zinek, mangan, měď, chlór a molybden, které jsou rostlinám třeba jen ve velmi malém množství. Říká se jim prvky stopové. Přestože i ty jsou pro růst důležité, nemusí se většinou do půdy dodávat, neboť se v ní vyskytují přirozeně nebo se do půdy dostanou jako příměsi jiných hnojiv.

Organická a anorganická hnojiva
Hnojiva mohou být organického nebo anorganického původu, oba typy se však rozloží na rozpustnou formu, kterou pak rostlina čerpá kořenovým vlášením.

Jak rychle se uvolňuje dusík do půdy
Dusík se z organických hnojiv začne uvolňovat teprve ve chvíli, kdy jsou hnojiva rozložena půdními mikroorganismy. Rychlost, kterou je dusík uvolňován, záleží na půdních podmínkách. Pozdě na jaře, v létě a začátkem podzimu, kdy je půda teplá a vlhká, jsou mikroorganismy aktivní, a tak se bude dusík uvolňovat rychle. Ve studených podmáčených půdách, typických pro jílovité půdy v zimě a časně na jaře, pracují mikroorganismy pomalu a dusíku se tak uvolňuje jen nepatrně.

Organická hnojiva
Organická hnojiva mají jednu velkou výhodu. Je nepravděpodobné, že rostliny popálíte dusíkem nebo že se dusík vyplaví vodou z prudkého deště. Proto jsou vhodná pro lehké, písčité a vápnité půdy. Aplikace organických hnojiv je však na druhou stranu dražší než použití hnojiv průmyslových.

Anorganická neboli průmyslová hnojiva
Průmyslová hnojiva se někdy nazývají umělá, protože jsou často uměle vyrobena, nebo minerální, protože jde vlastně o těžené nerosty, jež se vyskytují v přírodě. Živiny jsou většinou v rychle rozpustně formě a jsou přístupné rostlinám i bez práce mikroorganismů. Průmyslová hnojiva působí rychle, hodí se tedy pro rychle rostoucí plodiny a pro úpravu nedostatku živin. Musí se aplikovat opatrně, přesně podle návodu na balení, protože řada z nich obsahuje velké množství živin, které mohou semenáčky i vzrostlé rostliny popálit, zvláště nejsou-li dostatečně zalité.

Pokud nechcete anorganické chemikálie jako jsou síran amonný a superfosfát používat, pak zkuste jejich „organickou” náhradu, například krevní, rohovinovou a kostní moučku. Hnojiva nikdy nepoužívejte, není-li to skutečně nezbytné - jinak je to totiž vyhazování peněz.

Jednosložková hnojiva
Obsahují jen jednu z živin ve velkém množství. Hodí se při pěstování plodin, které mají vysoké nároky na určitý prvek. Pak stačí, jestliže po povrchu chybějící prvek poházíte. Tím si ušetříte použití plného hnojiva a plýtvání dalšími živinami. Nejčastější jsou jednosložková dusíkatá hnojiva, existují však i jednosložková hnojiva draselná a fosforečná.

Dusíkatá hnojiva
Dusík podporuje zdravý růst mladých listů a stonků. Mezi příznaky nedostatku dusíku patří zakrnělý růst a bledě zelené listy, je-li dusíku příliš, růst je bujný a nevyzrálý a rostliny jsou náchylnější k chorobám a snadno je napadají škůdci. Přebytek dusíku může také zastavit tvorbu plodů nebo oddálit zrání.

Síran amonný
Levné průmyslové hnojivo, které obsahuje 21 % dusíku. Protože se dusík rychle uvolňuje, hodí se na přihnojování neutrálních a zásaditých půd. Běžná dávka pro bobuloviny a základní dávka pro košťáloviny a brambory je 35 g na m2. Při opakovaných dávkách může dojít ke zvýšení kyselosti půdy, proto je na kyselých půdách výhodnější používat ledek amonný s vápencem. Je-li skladován v suchu, vydrží síran amonný dlouho.

Ledek amonný s vápencem
Průmyslově hnojivo s obsahem 26 % dusíku, používá se na přihnojování kyselých půd. Dusík se uvolňuje velmi rychle. Bude se hodit zvláště těm, kteří rádi pěstují listové košťáloviny a salát. Nedá se dlouho skladovat, proto kupte jen tolik, kolik si myslíte, že spotřebujete za sezónu.


Ledek sodný
Velmi rychle působící průmyslové hnojivo, které obsahuje 16 % dusíku. Ledek se používá na povrchové hnojení a je vhodný pro červenou řepu a řapíkatý celer, kterým prospívá sodík. Aplikujte 35 až 70 g na m2.

Krevní moučka
Rychle působící organické hnojivo. Používá se střídmě a jen na právě rostoucí rostliny. Obsahuje asi 13 % dusíku v organické formě a je vhodné pro přihnojování rostlin trpících nedostatkem dusíku. U zeleniny typu košťálovin a brambor použijte v množství 35 až 50 g na m2.

Rohovinová moučka
Podle velikosti částic pomalu až rychle působící hnojivo. Obsahuje asi 13 % dusíku v organické formě a většinou se používá k základnímu hnojení před výsadbou v množství 35 g na m2.

Fosforečná hnojiva
Fosfor je zásadní pro zdravý vývoj kořenů. Je také důležitý pro růst a zrání plodů a semen. Nedostatek fosforu není častý, občas k němu dochází na kyselých nebo těžkých jílovitých půdách nebo v oblastech s častými dešťovými srážkami. Příznaky jsou zakrnělý růst, bledě zelené nebo nachové listy a nekvalitní plody. Fosforečná hnojiva působí pomalu a odstranění nedostatku fosforu není snadné, nic však nezkazíte, pokud do půdy blízko ke kořenům zapracujete superfosfát nebo kostní moučku.

Superfosfát
Je to průmyslové hnojivo s obsahem 17 % fosforu. Fosfor je po určitou dobu po aplikaci pro rostliny nedostupný, proto ho doporučujeme použít v zimě nebo časně zjara, a to 35 g na m2. Tak může být fosfor uvolněn do půdy a splaven ke kořenům včas, hned na začátku vegetačního období. Okyseluje půdu.

Kostní moučka
Obsahuje fosfor v organické formě. Je vyrobena z mletých a drcených kostí. Přestože je sterilovaná, je rozumné při její aplikaci používat rukavice, což ostatně platí pro všechna hnojiva. Kostní moučka uvolňuje živiny pomalu, rozhodující je ovšem velikost částic - jemná moučka účinkuje rychleji. Po aplikaci zůstane moučka v půdě tři až čtyři roky, nemusí se proto používat každý rok. Živiny se uvolňují pomalu a rovnoměrně, což je ideální pro pomalu rostoucí rostliny, například keře a trvalky. Vsypejte jí hrst do výsadbové jámy. Může se používat k základnímu hnojení zeleniny v množství 35 g na m2.

Draselná hnojiva
Draslík je zásadní prvek pro tvorbu květů a plodů. Rostliny, zvláště ovocné stromy, rostoucí na lehkých nebo vápnitých půdách, mohou strádat nedostatkem draslíku. Mezi příznaky takového nedostatku patří omezený růst, tenké a nevyzrálé výhony trpící chorobami a škůdci. Listy mohou být bledé nebo mají hnědé, žluté či nachové skvrny. Pro biologické zahrádkáře je vhodný kainit, jiné zdroje draslíku nevyhovují.

Síran draselný
Průmyslové hnojivo obsahující asi 50 % draslíku. Rychle působí a je dobře rozpustné, na druhou stranu se z půdy rychle vyplavuje, a proto se doporučuje používat časně na jaře. Příliš síranu draselného může způsobit nedostatek vápníku v půdě. Aplikujte v množství 15 až 35 g na m2.

Kainit
Obsahuje asi 11 % draslíku, a protože se volně vyskytuje v přírodě, mohou ho používat i biologičtí zahrádkáři. Možná ho nenajdete v zahrádkářských obchodech, ale můžete si ho objednat u zásilkové firmy. Draslík se uvolňuje velmi pomalu, proto je ideální aplikovat celoroční dávku 70 g na m2 na podzim nebo v zimě. Dalším přírodním zdrojem draslíku je dřevěný popel, jenž se užívá na podzim.

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

http://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
http://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 17-05-2007 v 02:24 AM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem


Registrován: Jul 2004
Příspěvků: 1081 

Příspěvek č. 435

to sancha: jó to už tady něgde bude ne je to fajn.....ale ještě chybí pár údajů k mikroprvkům a proteiny, které jsou pro rozvoj rostliny a květu také nezbytnou součástí tak zkus doplnit diž ses toho takhle ujala
ještě bych doplnil pro to vstřebávání dusíku: právě Enzymy napomáhají dobrému a rychlejšímu vstřebávání nejen dusíku jako živin do půdy... dá se použít např Enzymes+ s kombinací s G/B excelator od AHofH a nebo od jiné firmy

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Naposledy upravil Matrixx 17-05-2007 v 07:25 AM

Old Post 17-05-2007 v 07:17 AM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem


Registrován: Jul 2004
Příspěvků: 1081 

Příspěvek č. 436

takže po ozkoušení GS (green sensation) můžu doporučit... nemyslym, žeby to nějak ovlivnilo výnos zato chuť a kvalitu každopádně

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 15-07-2007 v 21:02 PM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
foxis
Nový Člen

Karma uživatele foxis - 0% Pěstitelská

Registrován: Jul 2007
Příspěvků: 14  

Příspěvek č. 437

cus MATRIXX,
hej nemel bys neake rizky????treba na prodej co?predem diyk.cus

Old Post 01-08-2007 v 18:39 PM
foxis je offline   Profil uživatele foxis   Find more posts by foxis   Foto galerie člena foxis   Click here to Send foxis a Private Message   Add foxis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Registrován: Aug 2005
Příspěvků: 367 

Příspěvek č. 438

co myslite akymi hnojivami je dobre hnojit v tomto case ... na rast? alebo zeby uz na kvet? a ake hnojivo by ste doporucili (ako cenovo dostupne - nie ako plagron a pod..)

pestovanie na okne-jednoducho a lacno

Old Post 06-08-2007 v 19:07 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozel
Stálý Člen

Karma uživatele kozel - 97% PěstitelskáKarma uživatele kozel - 97% PěstitelskáKarma uživatele kozel - 97% PěstitelskáKarma uživatele kozel - 97% PěstitelskáKarma uživatele kozel - 97% Pěstitelská

Registrován: Jun 2006
Příspěvků: 188  

Příspěvek č. 439

ak chceš aby ti to nestihlo dokvitnuť a nedalo sa na kvet tak kludne ich prepchávaj dusíkom ,ale podla mna by si mal premýšlať o hnojení na kvet a min dusíka.
No a Ah-su kvalitné ,ale cenovo dostupnejšie: ? : najdi si nejaku jaskinu kde sídlia netopiere a tam bude kula na hnojenie až ,až... toť lacné a efektívne hnojenie

150w bubler vs hlina "scrog" 06´

Eu,NL,WR,BB...........out 07´

BUBLER 250w - AK-47 "scrog" 08´

Bubler 250w - Chronic "scrog" 09´

Old Post 06-08-2007 v 21:58 PM
kozel je offline   Profil uživatele kozel   Find more posts by kozel   Foto galerie člena kozel   Click here to Send kozel a Private Message   Add kozel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Javaanse
Nový Člen

Karma uživatele Javaanse - 16% Pěstitelská

Registrován: Jul 2006
Příspěvků: 18  

Příspěvek č. 440

Má nějakej význam, když vezmu koninu, normálně jí tak nějak položím na zem k tej kytce a zalejvám to přes to vodou? Jestli se z toho uvolní nějaký živiny, když to tam takhle jen leží na zemi?
_____________________
Pochopitelně myslim OUT..

Old Post 06-08-2007 v 23:39 PM
Javaanse je offline   Profil uživatele Javaanse   Find more posts by Javaanse   Foto galerie člena Javaanse   Click here to Send Javaanse a Private Message   Add Javaanse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 420  

Příspěvek č. 441

Pochopitelně myslim že ano.-)
ale lepší je položit to na dno jamy tak nejak na podzim trebas,pak do toho na jare zasadit kytku.-)
Osvedceno jiz stovky let u vsech rostlin...

Old Post 07-08-2007 v 00:33 AM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Registrován: Jun 2007
Příspěvků: 222  

Příspěvek č. 442

Zdravim groveri ... precetl jsem prvni 4 listy a mam v tom zmatek kazdy pisete ze je pro vás nejlepší hnojivo to a to .... jsem grower začátečník a tento rok jsem jel jen na hnojivo na jahody , krystalon start a AB extrakt, ale příští rok plánujem s kámošem koupit od Plagronu alga grow a bloom jake na to mate nazory ? jsou to dobre hnojky ?

díky Peace


2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 29-08-2007 v 16:15 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skřeťák v Sudu
Stálý Člen

Karma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% Pěstitelská

Registrován: Sep 2005
Příspěvků: 287  

Příspěvek č. 443

dobre jsou ale pokud chcete neco lepsiho za stejnou cenu(neli levnejsi) kupte si biobizz

Skřetí monstrozní OUT 06 v mokřadech- davno sklizeno

Old Post 29-08-2007 v 18:46 PM
Skřeťák v Sudu je offline   Profil uživatele Skřeťák v Sudu   Find more posts by Skřeťák v Sudu   Foto galerie člena Skřeťák v Sudu   Click here to Send Skřeťák v Sudu a Private Message   Add Skřeťák v Sudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Registrován: Jun 2007
Příspěvků: 222  

Příspěvek č. 444

citace:
Původní příspěvek od Skřeťák v Sudu
dobre jsou ale pokud chcete neco lepsiho za stejnou cenu(neli levnejsi) kupte si biobizz


v čem se liší ?


2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 29-08-2007 v 20:24 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem


Registrován: Jul 2004
Příspěvků: 1081 

Příspěvek č. 445

AH léta zkušeností Dutch Formula, jak na IN tak na OUT v kombinaci s enzymama od AH a Green Sensation super záležitost můžu vřele doporučit, nakonec samozřejmně Final Solution nebo Ripen

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 29-08-2007 v 22:14 PM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Registrován: Jun 2007
Příspěvků: 222  

Příspěvek č. 446

citace:
Původní příspěvek od Matrixx
AH léta zkušeností Dutch Formula, jak na IN tak na OUT v kombinaci s enzymama od AH a Green Sensation super záležitost můžu vřele doporučit, nakonec samozřejmně Final Solution nebo Ripen
prosím nemohl by si to říct tak..... ehm nějak pro lajka srozumitelněji


2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 29-08-2007 v 22:33 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
easy.green
Nový Člen

Karma uživatele easy.green - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2007
Příspěvků: 19  

Příspěvek č. 447

ty řízky už asi neplatěj co..?

Old Post 01-09-2007 v 10:16 AM
easy.green je offline   Profil uživatele easy.green   Find more posts by easy.green   Foto galerie člena easy.green   Click here to Send easy.green a Private Message   Add easy.green to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skřeťák v Sudu
Stálý Člen

Karma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% Pěstitelská

Registrován: Sep 2005
Příspěvků: 287  

Příspěvek č. 448

AH bych rozhodne nedoporucoval na venek a v cem se biobizz lisi od pelargonu? je komplet orag coz pela neni a mylsim ze lidi si to i v prumeru vic chvalej a mas to takovi kompaktnejsi to ten pela to ma hrozne moc rozkouskovany a potrebujes tri *** srandicek kolem a tak...

Skřetí monstrozní OUT 06 v mokřadech- davno sklizeno

Old Post 04-09-2007 v 00:15 AM
Skřeťák v Sudu je offline   Profil uživatele Skřeťák v Sudu   Find more posts by Skřeťák v Sudu   Foto galerie člena Skřeťák v Sudu   Click here to Send Skřeťák v Sudu a Private Message   Add Skřeťák v Sudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 26 27 28 29 30 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-06-2023 - Hnojiva II. - 52 odpovědí
14-07-2016 - Biobizz hnojiva - 3 odpovědí
17-02-2017 - Hnojeni - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.8805840 seconds with 32 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív