Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
akurat dnes mi zacala kvest jedna kytka a tak potrebujem surne hnojivo len s tymito namam skusenosti ziadne a rozhodol som sa pre Bio BIzz ale mam otazku
čo je lepsie BioBizz Bio Bloom alebo Top max ??
a aky je v nich rozdiel ?
alebo co by to spravilo keby som to zmiesal?
Původní příspěvek od Don MihaiL t z Top Maxom ? aky je velky rozdiel z a bez neho ?
To ti nikdo neřekne. Lidi to k tomu prostě lejou a za každou pozitivní úrodu připíšou dík stimulátoru. A když se nedaří, tak se to - dle nich - stalo navzdory stimulátoru. Můj názor je, že dávat peníze do stimulátorů je de facto jejich vyhazování. Používal jsem je, už je nepoužívám - a žádná negativa, která by vznikla z jejich nepoužívání, jsem nezaznamenal...
Původní příspěvek od Don MihaiL takze to ako Bloom prida kvetom silu ??
a Top max ich zvecsi ?
alebo ako ??
mas skusenost z Top Maxom ? aky je velky rozdiel z a bez neho ?
Zdarec, môžem hnojivom BioGrow striekať aj listy teda rastlinu ? alebo stačí, ak vodu zmiešanú dokopy s hnojivom nalejem pod kvetináč do nádobky a ona si to tam sama vycucá?
parádní thread zajímám se zejména jen o biobizz a tohle mi zase o trošku posunulo hranicí vědění.
Zatím jsem vyzkoušel fish mix,bio bloom s light mixem a pohoda :-)
Zdravím všechny. V hnojivách se moc nevyznám, ale chtěl bych vyzkošet přípravky od BioBizz. Myslíte, že mě bude na outdoor stačit na růst BioBizz Grow, na květ BioBizz Bloom + BioBizz Top Max? Nebo jaké vy jste mi doporučili produkty? Prosím všechny o rady, Jinak za ty hnojiva chci utratit tak max do 1 500,- kč.
ty tri ti staci po jel jsem s nima 2x in a spokojenost ale neda se u nich merit ec kdyz prolejes cistej light mix vodou tece z toho ec kolem deviti... valil jsem na to oci jako blazen