Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zde to kvete a kvete bůhví kdy to skončí...
očistění od plísně přineslo ovoce už se nešíří-tedy zatím
další příspěvek odhalí proč jsem z tohoto květníku uřízl menší kytičky-pár paliček jsem nechal...fuck čorky
máš moc hezký rostlinky fakt vipadaj luxusně hlavně at ti to nikdo nesklidí poslední dobou mi to příjde jak když to je 50 na 50 bud tam budou nebo ne. čorky jsou fuj. (K+)
Původní příspěvek od bBoOrReE ..hm,ak mu zachuti,tak si pride aj pre ostatne..
Ja by som obral vrchnu cast a spodok by som nechal na pospas.
(no a mozno to sklidis ty)
ne chystám protiúder v podobě návratu ztraceného syna domů...
indoorem to začalo, A INDOOREM TO SKONČÍ
tedy alespoň ty dva květináče....škoda, že ne u mne...není prostor...teď trnu hrůzou, jestli to tam do zítřejší noci vydrží...pomodlete se, kdo jste nalezli milost víry
pomozte, jaký cyklu mám najet? je jasné z mých experimentů, že to nemůže být 12/12, ale spíš 8 světlo/16 tma...pleas poraďte, kdo má zkušenost..
cuuu papaja je mi lito co ted asi musis si zazit mam na mysli to koseni co ti tam provadi, ja mam doma dva rezany a delam too tak ze kdyz sviti tak sou za oknem a kdyz ne takk svitim 9hodin a 15tma zprvu jsem mel jak tises ty 8hod. jeste snad vyjde lepsi svetluska a bude vse poradku, preju vela stesti a jedou otcenska za teba a tvoji zahradku, mej se jumpp.
headbiker
má doma zvláštní tvory
*foto 1 jeho milášek
*foto 2 na jeho bílém rusu, familiérně zvaném valentýn se vyskytly tito bandité-evidentně mají více podob-na fotografii dvě jsou vidět-malá a velkýjsou to nebezpeční tvorové-evidentně oslabují květinu-tedy mšice
to PAPAJA:
tomu říkám KULTURA,mě to bohužel všechno odcizili........jinak pěkněj spider a K4YOU k tomu za péči a starostlivost............
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
další květináč - po balkonovce se stěhoval tento květináč-vyprávění o stěhování by vydalo na malou povídku-museli jsme překonat účinky smetany z paliček [17.8.20051 foto]
a šup pod 600 w
podotýkám 8 h světlo/16 tma cyklus
report za měsíc.................................až to zahulíme
podotýkám, že poslední fáze neleží na mne
díky kluci z klubu bonsaistů však vy vite