Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele jedu hnojky Plagron - grow, bloom, PK13/14, Phyt-Amin.
Kdyz to namicham do PETky, tak druhej/treti den to smrdi jako skazeny vejce, jen ne tak intenzivne.
Takze jsen si rikal, ze se informuju, jak tyto hnojky podlehaji skaze - doufam teda, ze mi pomuzete.
Popravde neznam ani pravidla pro skladovani BIOhnojek jako takovejch - tusim, ze lednice by mela bejt na miste.
kdyz udelas s hnojivem zivinovy roztok,tak se to musi spotrebovat najednou a hned, nesmis pouzivat tento namichany koktejl dele nez 24h... myslim cim driv to tam das tak tim lip....a nenechavat to dlouho stat nikde
no plagron rozhodně neni hnojka která by mohla 5 dní stát v nádrži se živnym roztokem - když už mermomocí je nutno dripovat hlínu tak sou např. dvousložky extra na hlínu atd atd
+ myslis teda, ze pokud je setup hlina-Plagron-neDrip, jsou tydle hnojky oka?
Myslim klasicka konev-zalivka.
Po procitani a propocitavani jsem totiz pro 1stTryInSoil zvolil Plagrony - nerad bych se teda dozvedel, ze ta volba byla fela.
plagron je výborná hnojka - jednoduchý použití - všechno v jedný flašce - skoro všechny produkty se dávaj 1:250 - rozhodně do konvičky v poho - flašky skladovat optimálně 5 - 15 st. celsia - sucho a tma
muzu se eptat mate nekdo nejaky skusenosti s PK13/14 predevcirem sem si ho koupil zaliïl sem podle navodu 1,25ml na 5L vody(pride mi to trochu malo) nevite jeslti se stim honji s kazdou zalivkou a nebo jenom parkrat za tyden??a kdy by se mel dostavit nejakej efekt
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
2 snark: a jaky budou zmeny?? na obalu pisou 1,25ml na 5L vody tak to delam to mi treba nekdy zbyde do dalsiho dne??
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
zdravim, mam problém ohledně přípravy hnojiv... budě něčemu škodit, když se budou hnojiva ve fázi růstu(v mém případě tři druhy hnojiv) míchat najednou do jedný vody...
jeden známej mi tvrdí že musim mít pro každý hnojivo speciální lahev...
což prodlužuje dobu zalévání, otevření skříně, smrad... atd!
mohu tedy míchat??