Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na pohled o dost lepší rozptyl, ale hlavně na údržbu je orca mnohem lepší, diamantovka po třech kolech flekata a nesla vyčistit. Orca je neprusvitna a při instalaci je s ni mnohem lepší prace, diamantovka se porad roluje, musíš na ni mít pevne nervy.
Původní příspěvek od L1st3r Na pohled o dost lepší rozptyl, ale hlavně na údržbu je orca mnohem lepší, diamantovka po třech kolech flekata a nesla vyčistit. Orca je neprusvitna a při instalaci je s ni mnohem lepší prace, diamantovka se porad roluje, musíš na ni mít pevne nervy.
Původní příspěvek od L1st3r Na pohled o dost lepší rozptyl, ale hlavně na údržbu je orca mnohem lepší, diamantovka po třech kolech flekata a nesla vyčistit. Orca je neprusvitna a při instalaci je s ni mnohem lepší prace, diamantovka se porad roluje, musíš na ni mít pevne nervy.
Ahoj
musím s tebou plně souhlasit!Hlavně co se týče té údržby, po třech kolech je diamantovka na odpis a vyčistit nelze,ničím! !!
Orcu bych taky doporučil,vyplatí se......při jejím použití stačí na 1,2×1,2 400W to myslím mluví za vše 🙋
Záleží kam to montujes, ale já bych to nelepil. Pokud mas pevnej box, tak to nastrilej sponkovackou, drží to úplně na pohodu. Popřípadě nějakou dobrou oboustranku, ale to me dělalo problemy. Mám to z drevotrisky a jak vznikal v boxu podtlak, tak se me folie nafukovala a postupně se odtrhavala.
Původní příspěvek od L1st3r Záleží kam to montujes, ale já bych to nelepil. Pokud mas pevnej box, tak to nastrilej sponkovackou, drží to úplně na pohodu. Popřípadě nějakou dobrou oboustranku, ale to me dělalo problemy. Mám to z drevotrisky a jak vznikal v boxu podtlak, tak se me folie nafukovala a postupně se odtrhavala.
kladivo a hřebíky by snad stačily když nemám sponkovač ??